Gravidute prin FIV (33)
Raspunsuri - Pagina 14
Delia21 spune:
Felicitari mami amzulica!!!Sa te bucuri de puiul tau toata viata!Refacere rapida!Asteptam pozele si impresiile de noua mamica!
Ioanatugs spune:
Amzulica felicitari mamico, refacere usoara si sa va traiasca minunea de bebe LUCA!!!

BiancaB felicitari si sa va traiasca minunea!

Voiam sa va anunt ca prietena mea Carmen din Craiova, graviduta cu cele doua gemene si care a avut sangerari timp de doua luni, va naste si ea vineri.
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
elenada spune:
Amzulica felicitari din suflet. Luca bine ai venit pe lume sa fii sanatos si fericit toata viata.
elena
+17 

Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Micky2007 spune:
amzulica felicitari si un bebe sanatos si cuminte iti doresc si sa o bucure pe mami.
Ioana nastere usoara pentru prietena ta.
Micky
27+
+ 
poze noi
kineta spune:
AMZU SA-TI TRAIASCA BEBELUL LUCA-PESTISORUL(E IN ZODIE CU MINE)
,SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL,REFACERE RAPIDA
. Am fost si eu la eco azi,totul pare normal cu bebeii,se pare ca sunt fetita si baiat,dar cel mai sigur voi afla peste o sapt. la dr POP,fetita are 527 gr iar baiatul 521gr la 22 sapt si 6 zile,iar colul era inchis de 35,5mm,la 20 sapt. avea 38mm,am inteles ca pe masura ce sarcina avanseaza colul se micsoreaza,asa o fi? VA
pe toate.
22+

pishko spune:
Elenada Felicitari! Te-am vazut la TV! Ce mamica frumoasa!
Bravo! Bravo! Bravo!

Meriti toate premiile din lume! Sper sa reusesti cat mai curand!
Imi pare rau ca nu am apucat toata discutia, decat un pic pe sfarsit...
pishko spune:
Micky, as da si eu datele dar nu stiu inca ce sa fac. Parca as astepta pana la primul eco. Si oricum nu stiu inca DPN. Asta il calculeaza medicul, nu? Nici nu stiu ce sa fac. De la clinica mi-au raspuns sa fac eco dupa 10-12 zile... si pana atunci nu mai fac nimic?! Ca atata ma caut de simptome de zici ce-i aia! Pana alataieri parca aveam asa o usoara greata si un nod in gat, dar a disparut... in rest durerea de mijloc, greutate in burtica si usoare intepaturi din cand in cand si nu prea-mi vine sa mananc deloc. Dar cand ma ia foamea sa te tii! Fix in momentul ala trebuie sa bag ceva in gura! ![]()
pupici
kittyke spune:
FELICITARI AMZULICA, RAMI SI BIANCA !!!!

Sa va traiasca bebele si sa va bucurati de ei toata viata!!!!!

http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
Bianca B spune:
Amzulica
felicitari
refacere rapida bebe Luca bine ai venit printisorule, sanatate la intreaga familie.
Eumada sanatate si sarcina usoara la termen 
Pishko trebuie sa fi optimista, face bine la bebe/bebici asa ca bucurate de fiecare clipa, inclusiv de greata

Kineta felicitari ptr pereche, sa creasca mari si voinici
Ioanatugs multumim ptr urari. Ce veste minunata ne aduci despre Carmen
Doamne ajuta si sa ne spui cum a decurs nasterea fetitelor
Avem pozici!!!!!!
David e un copil cuminte dar sufera din cauza colicilor si ma doare sufletul cand il vad cum se chirceste si isi musca pumnisorii de durere. Azi noapte a dormit 5 ore fara intrerupere dar a gemut prin somn. E asa frumos sa fi mama!
Sanatate multa tuturor si Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
andicu spune:
Amzulica, felicitari pt bebe Luca! sa fiti sanatosi si fericiti!

Bianca, sa-ti traiasca mandretea de baiat! e dulce foc, iar voi sunteti o familie tare frumoasa! va doresc sa scapati repede de colici si te asteptam la Mamici prin FIV! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc