Gravidute prin FIV (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bianca, felicitari pt bebe David! refacere rapida si bebe sanatos si mancacios!

Amzulica, nastere usoara si sa fiti sanatosi!
O trupa de majorete de la mine, pt sustinere:

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BIANCAfelicitari pt bebelusul DAVIDsa fie sanatos si sa va bucurati de el. AMZUnastere usoara iti doresc si un bebelus sanatos,mancacios si cat mai cuminte,bafta multa. EU nu prea ma simt grozav,am o stare de oboseala -slabiciune generala,nici pofta de mancare nu prea mai am ,mananc doar de 2 ori pe zi si atunci parca mai mult fortat si atunci ca stiu ca trebuie. NU stiu ce am,mi-am facut si al doilea set de analize prin medicul de familie,si au iesit cam proaste,o usoara anemie mi-a scazut f putin hemoglobina(desi iau si un Tardiferon pe zi si un Elevit),si am leucocitele crescute 12700,adk au sarit de 10000 cat e normal,plus toate testele de inflamatie:Vsh,Fibrinogen si Crp crescute.Nu am inf urinara cel putin nu a iesit,oricum si inainte de sarcina erau usor modificate dar acum au luat-o razna. IN trim 1 de sarcina cand am facut analizele ,erau usor modificate adk VSH 27 fata de 57 cat e acum ,si leucocitele 11700 fata de 12700 iar Marinescu nu a comentat nk referitor la ele ,sa vedem Miercuri cand le-o vedea pe astea. EU am mai multe probl de sanatate vechi,adk cu colecistul(fierea),cu coloana cu nasul ca am rinita cr hipertrofica (nu pot sa respir daca nu imi pun Bixtonim_)si nu stiu acum cred ca sau accentuat toate,macar sa nu afecteze bebelusii,ca asa eu rezist cat pot. FETELORvoi aveti in special dim la trezire o secretie vaginala mai apoasa? EU seara imi pun 2 capsule de Utrogestan vaginal,iar dim patez chilotul adk il ud,e o secretie apoasa,afara de excipientii albi ai Utrogestanului,ce parere aveti?. VA pup pe toate !!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AMZULICO nastere usoara,recuperare rapida si un bebe sanatos iti doresc.
NUSY multumim pentru voturi,un pupic si o floare de la Bianca
Bianca bine ca sa terminat totul cu bine.
KINETA si eu aveam scurgeri,atata timp cat nu sunt urat mirositoare sunt normale.
Burtici sarcini usoare va doresc si la termen.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

kineta si eu am usoara secretie si l-am intrebat pe Herghelegiu si mi-a zis ca este normal si ca pana la sfarsit o sa am din ce in ce mai multa. Asa ca nu iti bate capul. Mai nasol este cu analizele alea si cu anemia. Asa este cand ai doi bebelusi. Eu incerc sa beau mult lapte si lactate in general, ca si eu incepusem sa ametesc. Ai grija de tine si de bebelusi. Nu pot sa cred ca inca nu ai aflat sexul bebelusilor.
mada ti-am trimis, maine ajunge, citeste PM.

Micky 27+ +
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor va multumesc pentru sustinere. Numai maine nu-i poimaine
Bagajul mi-e facut, parul de pe picioare jos, unghiile OK, mai am sa pun sotul la treaba in seara asta pentru "ce e mai delicat" si gata sunt buna de taiat. Nu de alta dar sa nu se sperie Luca de mine si sa intre la loc. Cel mai tare examen al vietii mele ...

Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Hihihi..........baiatul nostru iar e fetita...hihihi...Azi am facut eco morfologica de trim.2 si toate masuratorile sunt foarte bune,in grafic. Surpriza e ca nu mai e ,e ...s-a mirat si dr.si nu-i venea sa creada ca data trecuta ne-a zis ca e baiat..a zis ca se inseala foarte rar...ne distram rau de tot cu sotul pe tema asta....asa ca, DEOCAMDATA, avem o ...

Aurel_Cris:

Rami, Bianca: ma bucur ca va simtiti bine si bebelusii sunt sanatosi! Vrem poze!!!

Amzu: ooo,pai atunci poimaine sunt cu pumnii stransi.Nastere usoara!!!

Va pe toate!

Nusy 22+

Mergi la inceput

nusy foarte tare. Nu pot sa cred. Poate pana nasti ai sa stii sigur, daca nu chiar si la nastere este bine. Mie ce mi-a zis la 12 saptamani si acum la fel este. Ei sa fie sanatosi indiferent ce sunt.

Micky 27+ +
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AUREL CRIS,Mickimultumesc fetelor pt raspuns. Mickipana acum acum nu am facut decat eco 2D ,pe 4 Martie am la DR.POP ADRIAN morfologia fetala de trim 2,si atunci probabil voi afla sigur.LA ecografie mi-au spus ca unul suta la suta e baiat si celalalt pare a fi fetita,dar nu am spus sigur pt ca vezi cum se schimba situatiile,cu siguranta voi afla la 3-4D la POP,dar ceea ce ma intereseaza cel mai mult ,si pt care am emotii f mari,e sa fie sanatosi,restul va fi doar o surpriza. Din cate stiu ,si am intrebat medicii morfologie nu se face prima oara decat intre 18-24 sapt,si ca cel mai bine se vede totul in jur de 23-24 sapt,ceea ce se face la eco 2D nu se numeste morfologie sunt doar biometrii fetale,adk grafice de crestere si anumite masuratori.VA pup pe toate

22+

Mergi la inceput

kineta ai facut cerclaj? Ca parca nu ai zis nimic.

Micky 27+ +
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Hai Amzulicaaaaa!
Nastere usoara si bb sanatos!

Bq 31+

Mergi la inceput