Medic de familie

Medic de familie | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Cine poate sa-mi recomande si mie un medic de familie bun din Bucuresti?! Am nevoie urgenta de un medic de familie, deja sunt in 11 saptamani, si in inconstienta mea nu mi-am ales inca un medic de familie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Vrei medic de familie sau doctor ginecolog care sa-ti urmareasca sarcina? Pentru medic, care sa-ti dea retete si concediu -adica medic de familie am eu pe cineva , dar numarul de telefon pot sa ti-l dau abia luni. Stiu doar ca are cabinetul pe la Piata Romana. Daca te intereseaza trimite-mi un mail .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Poate ar trebui sa spui mai exact in ce zona stai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Vreau medic de familie, nu ginecolog, cel putin deocamdata urgenta e medicul de familie. Am fost deja la un ginecolog, la un cabinet particular, nu-mi vine acum in minte numele (parca Nicolae Suciu, dar e posibil sa ma insel); e medic la Polizu. Nu stiu daca o sa continui sau nu tot cu el, dar mai inainte de a lua o decizie, imi trebuie neaparat medic de familie. Nici un ginecolog bun nu refuz, desi problema medicilor ginecologi am vazut-o tratata intr-un subiect foarte amplu, cu o gramada de medici, si de recomandari.
Eu stau prin Dristor, dar daca medicul e din Bucuresti, tinand cont ca am masina, nu cred ca locatia ar fi o problema. E totusi doar medic de familie.
Mazarica, ma intereseaza, trimite-mi un mail sau mesaj privat cu nr. lui de telefon cand il vei avea.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

daca vrei am si eu pe cineva, ca medic de familie... e si pediatra si poti sa beneficiezi de ajutorul ei cand se naste bebel. poti sa te duci si luni dimineata la ea daca vrei... da-mi un mesaj sau mail si o sun si nu e nici o problema.

Freia si bebe Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

am uitat sa iti spun ca e la Piata Iancului cabinetul....

Mergi la inceput