Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
anca81 spune:
Eva, Carla i-a transmis multi
Valentine-ului ei, Luca Noah! Raspunsul e evident unul afirmativ 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
nikolici spune:
A nu se face nici o confuzie!!!!
Noi il iubim pe Edwin nu pe Eduard!!!
Eduard e doar prietenul nostru de joaca...Edwin iubitul !!!![]()
Nikole mami de Karina
EvaF spune:
Anca, uite cum e cu dozele de Prevenar:
daca vaccinarea se face pana intr-un an atunci sunt necesare fie 3 doze ( pana in 6 luni) fie 2 doze ( dupa 6 luni) + o doza de rappel in jurul varstei de 1 an. In total 4 respectiv 3 doze. Intre 1-2 ani sunt necesare 2 doze. Intre 2-5 ani 1 doza ( nu merge peste 5 ani ).
uite ce link a postat Nadina cand am adresat si eu aceasta intrebare, aici afli mai multe info: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/413000ro1.pdf
LE: Anamona eu am pompa manuala Avent, e buna dar NU O CUMPARA!!!! Scartaie, asa ca nu stiu cum e Avent electrica, daca scaote si ea zgomete freaky? Mai bine ia medela, desi sunt cam scumpe, daca o folosesti mult timp cred ca amortizezi investitia.
Joy,
. Am citit si eu intamplarea cu botezul, nici nu stiu daca e trist sau amuzant. Cam neseriosi:(((. Dar sunt convinsa ca v-ati simtit bine, totusi, ca erati adunati cei dragi la un eveniment special.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
andy.p spune:

Babytza
...sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
musette
...Alexia e la fel de mucioasa ,am impresia ca nu vor trece in veci mucii
..voi?
Corrina,Denisa
cat astept sa vina vara,poate tragem o fuga la voi![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
bitza2008 spune:
Salutare bobocime!!
Intru si eu, pe fuga, sa urez
LA MULTI ANI BABYTZA! Sa ai o zi minunata!!!

Revin...
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
baby_boy spune:
Hello
Radu e la plimbare cu bunicul ..asa ca hop si eu pe forum:)
In primul rand la multe lunite bebeilor
Amalia
,
Gruia
,
Sasha
,
Vesna
Pompa de san..eu am folosit de la tigex..cu cap albastru..e foarte buna..numai ca era manuala...si ma cam durea mana..dupa un timp..bine ca n-am mai avut nevoie de ea.
Anca cu ce cereale ai inceput pentru Carla? Eu i-am cumparat de la nestle - burtica sanatoasa- orez cu morcov..si inca o cutie doar orez simplu..m-am gandit ca poate nu-i place morcovul. Le-am luat doar ..dar n-am inceput diversificarea. Ideea e ca nu prea stiu cum sa fac..astea sunt fara lapte..ma gandesc sa mulg putin si sa pun cereale. Voi cum faceti? cele care deja dati cereale? Puneti si combinat cu sucul de fructe?
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
musettepink spune:
Andy noi suntem bine,am scapat de muciosi deocamdata.
Referitor la microunde eu niciodata nu l-am folosit pt Luca si sincer nici nu cred ca o voi face.
Mi-am achizitionat steamer,maine imi vine,abia astept sa bucataresc la el![]()
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
musettepink spune:
baby boy noi nu a inceput diversificarea inca dar cand o vom face si ii voi da cereale pt inceput intentionez sa le prepar cu lapte de la mine apoi cand va manca mai mult cu lapte formula sau voi cumpara cereale care au deja lapt inclus si se fac cu apa.
intrebare pt cele care alaptati:cand intarcati bbelusii ce lapte formula le veti da???am si eu o problema,vad ca la moda e Nan dar fac un sondaj
,voi la ce lapte va ganditi?
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Scartaie, asa ca nu stiu cum e Avent electrica, daca scaote si ea zgomete freaky? |
NU scartzaie. Nu are ce, ca nu freaca nimic la cea electrica
Prevenar nu stiu ce sa fac. Pediatra zicea sa ii facem lui Teo la doi ani o doza. Acum ma gandesc la ala cu 23... daca are mai multe tulpini.
Pe de alta parte... ce fac cu Radu? Il explun la ceva? cine o putea sa ma lamureasca....
...Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
Multumesc de raspunsuri:
Pompa - mai astept pareri daca mai sunt fete care folosesc pompe electrice...deocamdata merg pe Medela nu stiu daca chiar Pump in Style...nu cred ca imi conving sotzul - sper totusi ca si Swing sa fie ok iar diferenta sa fie data doar de faptul ca la Pump in Style sunt 2 pompe si nu una.
Eva - deci nici o sansa sa isi schimbe obiceiurile de supt :). Ma regasesc in tot ce ai scris ca face Noah cu tinutul tzitzi in gurita si cu ce simti tu visavi de asta. Mi-a placut tare mult cum scuipa el suzeta :) Pai ce folos o chestie de plastic cand are tzitzicile lu' mami? Si eu sunt total impotriva cu expresia "m-a folosit de suzeta" - pai ce se cumpara suzeta cu caldura si dragistea pe care le ofera un alaptat la san?
Prevenar- pentru ca nu vom merge in curand in colectivitate, pediatra ne-a recomandat vaccinul dupa un an, eventual 2 ani daca Thea se prezinta cu imunitatea ok. Deci dupa un an observam cum se comporta, daca va raci mai des...facem si vaccinul mai repede, daca e rezistenta, il facem dupa 2 ani.
LE: doctorul la care mergem sa facem vaccinele, care e si el un doctor f bun, la baza pneumolog, a laudat Prevenarul (nu l-a recomadat insistent- doar a propus teme de gandire). L-am intrebat daca nu e cam mult pt un copil asa mic, ne-a zis ca in Anglia e obligatoriu si astia fac o gramada de teste cu vaccinurile pt copii, nu ar lasa ceva unsafe pe piata.
Noi totusi mergem pe schema pediatrei.