Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

BUNA!
POPBIANCA: Ai inteles gresit...Bianca inca mananca san. Iar eu incerc acum sa o intarc de aceea cand bea 30, 40 pentru mine e bine, mai ales ca uneori nu vrea deloc. EU II FAC IN FIECARE SEARA DAR NU VREA. Nu am incercat Humana...pana acum dar vreau sa ii iau in zilele urmatoare. Sa incercam, poate ii place mai mult. Sper!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

creem - pai nici eu nu am vazut noul nas al lui bb (nici nu remarcasem de fapt ca ar avea nevoie de vreo modificare la el, din poze, desigur ) dar ea a specificat ca tre sa faca shopping ca sa asorteze cu noul nas ... deci, bb, asteptam poze fata-profil-spate, ca la politie sa vedem modificarile ...

Ies cu bb la plimbare ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

BUNA!
POPBIANCA: Ai inteles gresit...Bianca inca mananca san. Iar eu incerc acum sa o intarc de aceea cand bea 30, 40 pentru mine e bine, mai ales ca uneori nu vrea deloc. EU II FAC IN FIECARE SEARA DAR NU VREA. Nu am incercat Humana...pana acum dar vreau sa ii iau in zilele urmatoare. Sa incercam, poate ii place mai mult. Sper!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Geo, si eu inca o alaptez pe Sofia, dar am incercat multe feluri de lapte praf si de vaca: Nan, Milumil, Humana , respectiv Dorna, Milli, Zuzu. singurul din care bea putin cateodata este Zuzu, dei eu o tot imbii in fiecare zi, sau ii fac cate ceva cu lapte.
stiu ca Humana costa detul de mult, poate ai vreo prietena sa iti dea cateva masuri, sa vezi daca vrea. Am inteles ca Topfer e mult mai apropiat la gust cu laptele matern, dar eu nu l-am mai incercat pentru ca am trecut la laptele de vaca.
Oricum ...am cheltuit o groaza de bani pe lapte praf degeaba....mai mult e 1 kg de cand s-a nascut nu cred ca a baut, desi am incercat cu tot feluri de tetine, canute, pahare, etc.!

Mancarica mananca bine fata ta? (la noi aici e beleaua mare) ca daca mananca iaurt, branzica, cascaval n-ar fi o mare problema faptul ca nu o sa mai bea lapte.

Pupici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

creem - pai nici eu nu am vazut noul nas al lui bb (nici nu remarcasem de fapt ca ar avea nevoie de vreo modificare la el, din poze, desigur ) dar ea a specificat ca tre sa faca shopping ca sa asorteze cu noul nas ... deci, bb, asteptam poze fata-profil-spate, ca la politie sa vedem modificarile ...

Ies cu bb la plimbare ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Aha...credeam ca a ps vreo poza si eu am ratat-o...ca are obiceiul de a le sterge

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - ca sa nu te dezinformez, pt ca asta e o situatie nereglementata clar, am gasit ca inceteaza de drept contractul la termen..indiferent de situatie - cim pe durata determinatat inceteaza de drept la data expirarii termenului prevazut in cuprinsul acestuia. ( decizie a Curtii de Apel Timisoara din 2004) - ma mai uit in tratatele mele...dar nu cred sa mai fie altceva...da si tu un telefon la voi la itm.

Multumesc Ellis!
Sun maine la ITM...
Adica din martie intru in...somaj?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nu din martie, din decembrie
pana atunci sa iti deschizi cofetarie, poate asa inveti sa prajituresti si pe bani!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CREEM - e suficient ce folosesti;
MIHA - nu vreau briose!

a pus LAVI poze ieri, alaltaieri..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_stef

BIANCA nu cred ca ar fi nevoie de CA la noi,dr la control a zis ca sunt ok,zic eu ca au de unde sa-si ia CA, ei beau laptic asa inca formula aptamil3,dimineata 250 si seara 250 de fiecare,iar de 2 ori pe saptamana le dau lapte normal si la ala beau cate 300 de fiecare dim si 300 seara.iaurt papa zilnic cate 200 gr sau chiar 250,plus branzica proaspata in fiecare zi in fructe,si apoi intre mese le dau mereu cel putin 1 sau 2 felii de cascaval.oricum cred ca le iese acum un dintisor sus,ca RAUL a plans azi-noapte vreo jumate de ora in continuu in brate la mine si nu ma lasa deloc sa ma uit in gurita lui,l-am dat cu dentinox si cu calgel,si i-am dat si 5ml de nurofem apoi a adormit mititelul pana dimineata la loc.
cred ca il doare ca nu ma lasa deloc sa ma uit in gurita lui,si ei nu se trezesc deloc noaptea.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

http://community.webshots.com/user/Irina_Stefan?vhost=community

-IRINA-

Irina, tare dulci puiutii tai...si veseli, nevoie mare...sa fie sanatosi! ca frumosi sunt!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Cu sarcina imi merge f bine. De fapt nici nu simt ca sunt gravi.

Si atunci de ce te iei de briosele mele?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

La noi a durat aproape o luna. Acum nu mai cade aproape deloc.
Citat:
citat din mesajul lui creem
merge din ce in ce mai bine, mai cu curaj, dar ia si niste cazaturi Cam cat dureaza perioada asta...a cazaturilor?

Cam asa si la noi.Acum e campioana la alergat! Si cel mai mult ma bucur cand o vad cum alearga spre bucatarie,cand o chem la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.

Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!

Multumim mult de tot pentru sprijin!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput