Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am pus o intrebare la "legislative",ca am o nelamurire si vad ca nu ma baga nimeni in seama. Poate ma jutati voi?

In prezent sunt in CIC pana la 2 ani.
Inainte de a intra in concediu am fost angajata cu contract de munca pe perioada determinata,2 ani.Adica din martie 2007 pana in martie 2009.
Intrebarea mea este...durata contractului de munca se reia in momentul cand mi se termina CIC-ul sau din martie nu voi mai fi angajata la respectiva firma? CIC-ul mi se termina in noiembrie 2009.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu am dat pe vot si mi-a ap ca nu exista nici un vot...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Nu stiu exact care e discutia cu voturile pentru ca n-am citit din urma, da' daca tot mi-ati amintit, am votat si eu, cu nota maxima :)...Desi, am merita o "mustrare" pentru ca tot aterizam pe pagina 2 in ultima vreme
Miha, sorry, nu stiu sa raspund la problema ta, dar sint sigura ca cineva la Legislative te va ajuta. Marius e f. saritor de obicei
Voi ati petrecut de Sf Valentin? Asa, ca subiect de discutie Noi nu, ca n-am tinut sarbatoarea asta niciodata.
In alta ordine de idei, ma enerveaza criza asta financiara, mai ales ca o sa vina si Baby Expo si simt nevoia sa-mi rasfat pitica cu o gramada de chestii... Chiar ma gandeam ca i-as mai lua niste jucarii noi...si hainute...si pantofiori de primavara...

Mergi la inceput

adelamaria, noi am sarbatorit, dar nu pt ca ne "da pe spate" sarbatoarea asta ci pt ca vrem sa profitam de orice prilej pt a ne arata dragostea. si daca nu se intampla zilnic sa imi vina sotzu' aks cu flori si un tort de ce sa nu profit de aceasta ocazie?? si sotzul meu chiar e impotriva atator "sarbatori" comerciale...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

deci ...........si speram ...asta asa de Sf.Valentin

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

asa fata mea.... asa

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

idem...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

anca multa bafta!! la noi asa s a prins bebe, la munte de sf valentin!!! chiar aseara ne aduceam aminte....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua....
am lipsit cam mult....si am ceva de recuperat....
amy26, ma bucur sa aud ca v-ati distrat la munte...vezi ca nu a fost asa rau fara copilas!
am vazut pozele Evei...e o dulce!intradevar...nu e prea manierata la masa...dar sunt sigura va depasi mom. asta!...e ff chic cu palarioara
ank83...acum ca sotul a plecat...in cat timp preconizezi ca vei urma? destul de emotionanta faza cu Raul- tata
2 mere + 7,8 biscuiti!? macaciosului...
irina, buna...astept si eu poze cu micutii......si Ana are aceleasi faze cu aruncatul si trantitul ..dar macar sta la ea in scaun cand mancam, doar cateodata mai iese la plimbare...ref la dinti, eu zic sa nu-ti faci probleme..vb cu dr...mie mia zis sa-i dau Ca pt. asta....cu vb nici noi nu stam mai bine...dar nu ma impacientez...oricum toata ziua turuie dar monosilabic
ramonella....ce bine ca ai vesti bune.... multi micutei Bea...cred ca sunteti pe calea cea buna!felicitari pt. progresul maret!
roxxy, sanatate micutului.......saracutul...oricum, bine ca e activ!
validelide...un mom extrem de nasol...fii tare....!pt. printesa...ce de dinti!mariussimuc...ce de bunataturi! micutei motate!
bb, multi dinti are si Yasmi!frumos tort!
am vazut si eu...chiar se obs. diferenta...e ff dragut noul nasuc... vorbaretei...
geoionita, nasol cu lapticul ...a mea bea mai mult de 30, 40 ml daca bea...daca nu , atunci nu.....dar am emotii de fiecare data cand ii dau laptic..oare bea sau nu!te inteleg perfect si sper sa+i creasca apetitul pt. laptic
ellis.... ma inebuniti mai, cu prajiturile voastre!tari de tot incaltarile Alessiei....a mea mai nou vrea papucii nostri...si nu va spun ce emotii am...acu acu pica-n bot!
victo....multumim de noul cap!bravo!
abramburika, tie si Silviei...eu inca nu am avut ocazia sa testez limitele geloziei la Ana..., felicitari pt. nanasit!
suuces...fetelor...cele cu sf. Valentin..precum si celorlalte care-si doresc bb2...inclusiv mie!
deci , acum ca am ajuns la zi ...tre sa ies...am terminat cu lucrul pe azi...merg acas

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eu de sf valentin am sarbatorit asa :
si la sfarsit si ... va asteptati la alt ceva ???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput