Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Neata

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mah da scumpe sunteti ;la vorba in diminieata asta...

petro,

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

hahhahaaaaa ... accept paruiala ... ca vin rar pe la voi. Nu am avut net, mama lui de net ... ca tare ma mai enerveaza astia cu telefoanele lor ... oooffff. Da' mi-a fost tare dor de voi, pe cuvant! Am stat ca pe ace ca nu puteam intra ...

Suntem bine, Silvia creste, e sanatoasa, se joaca ... intre timp am si botezat un bb mic si scump, Vladut, Silvia a fost fff geloasa cand eram cu bb in brate ... da' de genul plans cu sughituri, nervi etc. Semn ca tre' sa-i fac un fratior, nu ?

Apropo, ancaD, cum merge cu bb2?

N-am citit nimic din urma ... deci cine ma pune la curent? Care mai e treaba pe-aici, cu voi?

ank - ce mai face Ceci mica? Tati s-a transferat deja in Anglia?

bb -

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Petro pai atunci ai o scuza
Cu bb 2 merge treaba ,adica lucram intens si sper sa si reusim luna asta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

da Petro ...a plecat. Am vb cu el si zicea ca ii pare tare rau ca nu am plecat mai repede ... Sper sa fie bine si sa zburam in curand

Poze pitici

Mergi la inceput

dau de papa la pitici si revin

Poze pitici

Mergi la inceput

Multumesc pt. pasuire ... da' mereu scuza e aceeasi. As vrea sa se termine odata cu problemele astea de net ...

Spor la treaba atunci si sa se prinda samburelul, sa fie asa cum va doriti! Noi suntem ... in plop cu proiectul bb2 ... adica ce-o fi o fi!

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

ank - bafta atunci si voua

Ma duc si eu sa hranesc copilu' ca s-a trezit ... Revin!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pagina 2????????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

ia uitati-va la voturile de la subiect ...nu vi se pare ciudat ca desi sunt 2 voturi apar 3 si cu patru stelute?

Aseara am vazut,imediat dupa ce a deschis Victo subiectul,ca avem un vot de 3 stele si curioasa cum sunt am data sa vad cine ne-a tras-o. Si nu aparea nimic,cica "acest subiect nu are nici un vot" De asta am si votat,sa mai ridic prestigiul.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput