Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

eni - poti sa iti faci cont pe flickr (fostul yahoo photo), webshots, picassa etc., iti creezi un album foto si apoi sa pui adresa aici ca sa vedem pozele ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
ca vb de mancare...Anei mele ii plac teribil fittnes cu lapte...striga la mine daca ma vede ca eu imi pregatesc si ea nu primeste ,asa ca de cateva zile ii pun si ei...oare sunt ok pt. copii sau ar trebui ceva special de copii?
si la noi ninge de dimineata...se si depune.....dar e vant destul de puternic si nu scot copila afara...
geoinita, scuze....ce teravura....nu am destul de atenta!ref. la lapticul praf nu stiu ce sa-ti zic....a mea e pe aptamil junior acum ....humana pt. varsta asta are laptic cu gust de vanilie ...poate o sa-i placa...succes
ancadragoman...micutei....
amy, si eu ma tot uit la paste de dinti...dar avand in vedere ca Ana are doar 5 dinti jumate in gurita ...nu stiu? poate ar trebui sa mai astept? Iustin cati dintisori are?
irinastef ,......poznasi rau copilasii tai!
andrabell, ce fitza e micuta...da, intradevar ...buclele s-au dus...si era asa draga cu ele!
ank83...vai vai...saracutul!
g24hit, saluatare , pt. Iulia !orice, numai sa manance...de poze nu stiu nimic
acum ies ca a venit sotul in vizita de lucru ....
o dupa-masa placuta tuturor!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eni, trebuie sa te tragem tare de maneca sa pari????

bianca ce sa aibe??? f ff bine ca papa. iasmi nu a mai primit cereale de bebe de mai bine de jumatate de an. doar ca ei ii plac fara lapte, pe post de bobo , sincer, eu am mai spus si ma repet , iasmi papa de multaaaaa vreme ce papam noi, inafara de carne de porc (asta nu am mai mancat nici noi de cand ii dam ei papa facuta ca si pt noi), prajeli, carne macinata (cumparata), picant....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bianca - exact, asa zic si eu ca bb ... da-i sa manance ce mancati voi, exceptiie facand "porcariile" care de altfel nu sunt bune nici pt. adulti ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

da, mai fetelor...aveti dreptate!eu insa ma gandeam ca poate fittness nu sunt asa de sanatoase ca si cele speciale de copii ...
si Ana manaca cam ce se mananca la masa mare, dar noi bagam si porc la greu...ca Doamne bun ii!ei ii place f mult si sunca de pui, dar mai ales muschiuletul afumat...in magazin sta in fata vitrinei frigorifice si bombane, pana tanti vanzatoarea ii ofera vreo feliuta..

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

am revenit,ne pregatim de baita.sunt ultimele zile de reduceri si nu puteam sa le las asa sa se piarda
Abramburika,de bila aia am mai zis dar sigur nu ne-am nimerit atunci amadoua pe forum.bila e destul de buna sa stii eu mai pun totusi si detergent dar mai putin cam jumatate fata de cat puneam inainte,si balsam pun.fara detergent nu e chiar asa de magica cum ii fac astia reclama.oricum sa stii ca fac economie la detergent cu ea,si se cunoaste.are niste bilute mici in ea,care se consuma(nu stiu din ce sunt facute)dar te tine cam un an scrie pe cutie,si ea vine si cu o pungulita de bilute de rezerva ptr inca un an.
LAVI asa e nu ma plictisesc cu baietii mei dar...tare m-as plictisi uneori pe la pranz cand ei nu vor sa doarma,sa ma plictisesc si eu la teve sau in pat
BIANCA mie pediatra chiar mi-a spus sa incep sa le dau cereale ptr oameni mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

sunt si eu pe aici...dar n-am energie pt scris...tre sa pun pestele pt maine pt copil cu ierburi, ulei, lamaie...ca tati nu se pricepe...si apoi la nani cu mine!
...si eu i-am mai dat cereale pt noi..dar ea nu se omoara cu nimic...ii plac ale ei; azi la ora 5 nu a vrut sa pape, e a 9-a zi de la ROR si isi cam arata efectele...in final a baut 150 ml zuzu, in care pusesem si un strop de miere ca nu a facut kk...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

cam slaba activitatea.....

cami ce faci???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

zmeurico nu apari??? cumatra de zmneurica ce bunatati ai mai pregatit azi??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB - tu ai chef de vorba?
regret ca nu te pot sustine, poate doar maine de la job...asa ca tu povesteste...e mare zapada la voi?

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput