Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 12
adra_bell spune:
Buna ziua si de la noi!
Petro, bine ai revenit!
Amy, am mai intrebat si eu despre pasta de dinti, in final ma hotarasem la Nenedent, mai ramane sa si gasesc.
Eva este tunsa bob, am dus-o la Bz la coaforul pentru copii, a fost relativ cumintica, ce nu i-a placut a fost cand i-a pus pelerina aia sa o protejeze de parul taiat, se incurca in ea si nu putea sa scoata mainile afara.
Observ ca a inceput sa lucreze din nou la vocabular, il pusese pe stand-by pana perfectiona mersul. Sunt putin ingrijorata ca repeta cuvintele de la Baby Einstein, a observat si ta-su altfel ziceam ca mi se pare. I-a revenit si pofta de mancare, in sfarsit.
Anacami, ce mai zici?
BB, sa-ti fie de bine noul nasuc
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Un
Mariei, sa-i treaca buful
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
adelamaria spune:
Neata!
Adra, vreau poze cu noul look al Evei
Nenedent se gaseste in farmaciile Centrofarm (eu acolo am vazut), poate si in altele. E cam scumpa - 25 RON un tub destul de mic - dar ce nu facem noi pentru piticii nostri!
Sa-mi zici daca te pot ajuta!
Apropo de laptele praf, si eu stiam ca Humana e mai aproape de gustul laptelui matern, dar inclin sa cred ca e doar gaselnita de marketing pentru ca am gustat si mirosit si mi se pare gretos rau
Acum m-am mai obisnuit cu el (Ilana din asta bea), dar pe bune ca n-am gasit nika in comun cu laptele de tzi-tzi
Da' nici la alte formule nu mi s-a parut ca ar fi ceva in comun, asa ca...
Geo, incearca sa nu-ti pierzi rabdarea si n-o forta sa bea lapte praf. Si noi tot cu 30 ml am inceput si nu in fiecare zi. E un proces de durata, asta e! Copilul sa fie bine, ca n-o sa suga pana la 18 ani, nu?![]()
Bb, eu nu zic nika de nasucul nou, ca n-am vazut pozele![]()
ancadragoman spune:
Fetelot mi-a zis Maria sa va multumesc ca va ganditi la ea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
abramburika spune:
adra - mercic
. Vreau si eu poze cu Eva tunsulici.
Noi tot cu Silvia mofturici si azi ... adica mama cangur ...ce-o fi avand?
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
irina_stef spune:
buna ziua si de la noi!
Multumim ptr aprecieri fetelor
Abramburika SUPER TARE SEMNATURA
LAVI eu am vazut pozele cu nasucul si cred ca se vede foarte bine diferenta.sa-l porti sau stapanesti sanatoasa 
ANK daaaa strunfii mei fac o multime de pozne dragute si muulte nu chiar atat de dragute.problema mare acum e ca unul o ia intr-o parte si altul fuge in sens opus si nu stiu cum sa ma impart dupa care sa ma duc.daca va intereseaza asa unele pozne va zic de ex,ca ieri dimineata au tras peste ei o mobila pe care o avem la intrare in casa pe hol.noroc ca a fost frica mai mare si au apucat sa fuga la timp si nu i-a lovit(acum a prins-o tati in perete in suruburi
)
sau de o saptamana am televizorul mazgalit cu carioca si nu stiu cum sa-l sterg,ca nu se curata decat cu spirt probabil,dar mi-e frica ca e plasma si cred ca se duce naibii daca pun spirt pe ea.tot acum o saptamana mi-a stat inima ca nu-l gaseam pe unul.ma scapam pe mine asa ca am fugit repede la baie si cand m-am intors nu mai era decat raul.robi pret de 5 minute a fost disparut sub pat si nu a scos nici un sunet,am crezut ca inebunesc.
si muulte altele placute si mai putin ...placute![]()
ANCULE
MARIUCAI am intrat acolo sa va votez dar nu am reusit,nu scrie pe nicaieri unde sa votezi.
Bai MIHA am tot ce-mi trebuie ptr briose mai putin formede.in alea de hartie cartonata nu merge sa le torn si apoi sa le bag la cupton in tava?ca tare bine mai arata.eu am facut duminica biscutii cu gropite delicioase,dar pana seara s-au dus.![]()
gata am fugit sa mai beau o cafeluta si apoi la shopingareala putin ca azi e tati acasa cu baietii
ancadragoman spune:
Irinuca de maine incepe votarea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
abramburika spune:
irina - merci si mie imi place semnatura mea
. Pupici la nazdravanii gemenasi
.
Cum functioneaza bila aia fara detergent? E asa sau nu? Te mai intrebasem in urma ... da' ba nu ai intrat tu, ba nu am intrat eu si cred ca s-a pierdut pasajul ..
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata mah "zmeurico" petro, ff frumoasa semnatura!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
numai atunci am timp

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Neata! Adra, vreau poze cu noul look al Evei Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
Pe blog, o poza, atat imi permite jaful de aparat foto
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii