Sezatoarea canadiana (131)
Raspunsuri - Pagina 21
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange nelia,colega, uite aici gogosile http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16948/Gogosi-Marbella/ eu pun toate ingredientele in masina de paine la framantat si dospit iar drojdia proaspata am inlocuit-o cu 2 lingurite de drojd. uscata. |
Cit le las, dom'le in masina aia? (Asta daca-mi gassesc masina, ca n-am vazut-o de cind m-am mutat! :))
Si cind e gata pot sa fac direct gogosile sau mai tre sa stea pe masa....
Si drojdia aia de piine pe care-o cumpara tata cind vine si face piine cu ea e buna la gogosi????
Mare plodu' de foame, I'm gone...
PS... ce recesiune, dom'le, care schimba preturi la case....ca m-am uitat pe mls si la mine in cartier e ca la nebuni... Vecinu' cere pe-o casa ca a mea 50 de mii, pardon, 54 de mii mai mult decit am dat eu in noiembrie!!!
Iara eu o astept pe asta:
http://passerelle.centris.ca/Redirect2.aspx?CodeDest=REMAX&NoMls=MT8070043&Source=WWW.REALTOR.CA&Langue=E
sa-i lase din pret... :)) fo 600 de mii....
Gone cu macaroana...
Toronto si Ktckener si judetul Niagara... zice bine Ange, haidati la Montreal de Paste... Ne cazam noi... (Eu la Dana, in Rive Sud :)), permutari si combinatii... Gata, clar sintr lihnita de foame :))
S.
CriPOD spune:
Simonna, dorinta dumneavoastra este porunca pentru mine. Acu' sa nu ma lasi sa vorovesc singura pe-acolosha...
Hai ca pun linkul aici si-l mut la capitol nou dupa ce-i deschis:
Cine vine la Maple-syrup babies?
Numai ca tre' sa ai putintica rabdare, ca eu nu pot sa te ajut cu intrebarile alea, decat ca pe-aci nu se mai face triplu-test de cativa ani... Da-ti scriu asta acolo, cand vii.
No, hai ca-l deschisei eu si pe asta:
Capitol nou, 131
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
nelia spune:
Simona, stiu, la sfatul vostru i-am si lasat Agatei parul lung si fara breton. Si pentru ca nu reuseam sa i-l prind de nici o culoare la patinaj. Dar ai vazut cum sta cu el in ochi, e greu pina creste tot, ca sa nu-i mai vina in ochi. Tudora e prea mica si mi-e greu lung si fara breton, ca ar trebui tot timpul sa i-l prind. Si asa stau acum 5 minute sa-i fac codite Agatei, daca mai creste si al Tudorei, m-am scos! La vara e altceva, in vacanta i-l las lung si probabil ca din toamna nu o mai tund. Agatei nu i-l mai tund, doar asa virfurile. Multumesc pentru aprecieri si pofta buna! Imi pare bine ca te aud, ca m-am gindit la tine si la simburel.
Ange, bafta multa la competitie! Sa se lase cu loc pe podium! Pupam patinatoarea mica, sa-i mai ia din emotii. Merci pentru linkuri... Pai, sa sunam prietena comuna sa ne dea reteta sau poate o rugam sa o posteze direct aici, ce zici!?
Noi am venit si ieri si astazi prin parcuri si fetele mele au tot facut oameni de zapada. Tudora ca Tudora, dar Agata e innebunita dupa zapada, ar sta numai afara... daca nu i s-ar face foame! Plecam si noi la patinaj!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU