Sezatoarea canadiana (131)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna la toata lumea! La multi ani celor ce si-au serbat ziua de nastere
Nelia, eu ma simt ca de o suta de kile desi am pus doar 14 pana acum.
Burtica e toata in fata, incat privindu-ma din spate nici nu s-ar zice ca am BB. N-am probleme cu retentia de lichid in tesuturi si totusi ma simt de parca as cara pietre de moara
O alta problema care pare irezolvabila e insomnia...ma trezesc de nspe ori pe noapte si citesc ori ma uit la tv. Si uite-asa a doua zi tre'sa recuperez cu 1-2 ore de somn, iar noaptea urmatoare iar nu pun geana pe geana.As iesi din casa si umbla km intregi, azi insa ploua asa ca ma voi delecta cu niste retete noi pe baza de peste, omlete diverse cu legume, ca ador ouale:)
Cred ca am uitat cat de grele sunt ultimele saptamani, incat acum de-abia astept sa treaca timpul si sa ma simt din nou usoara.
Maine am ultima eco si controlul de rutina. Vom vedea ce mai face saltaretul, ca nu sta o clipa.
O zi cat mai buna sa aveti, aici e asa o vreme urata azi
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Monicutza, imi pare rau de toate cate se adunara la tine!

ange, nu te-am ascultat!

Romanitza, yupiii, felicitari pt bebelina! Hai la aquafit azi!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Cristina -Mqqm-, inca nu stiu cand ma mai aventurez prin Toronto, ca ma apuca foamea din 3 in 3 ore..trebuie sa car un rucsacel cu healthy snacks dupa mine daca sunt pe drum mai mult de 3 ore. Ma mai opresc pe la Whole Foods pe Avenue Road pentru un yummy sandwich si un suc de fructe, imi place si cafeaua lor decaf. Iti dau de stire cand ajung si ne vorbim in functie de cum esti si tu disponibila, poate reuseste si Magda sa ni se alature la o raita prin Yorkdale Mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

v-am zis ce ascult eu la munca ? radio romania cultural ! am prins intr-o zi chiar si un teatru radiofonic

eu nu pot sa ascult posturi romanesti, nu ca nu m-ar lasa, dar ma trezesc ca raspund numai in romaneste dupa aia. Raman focusata pe romana, si ma rog, intelegeti voi, prima data e funny, dar dupa aia da de gandit

mimitete, vacanta placuta!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

lilidana,acum am vazut vorbesti serios ca platesti 1100$ pe luna pt gradinita?
la noi nici scoala privata nu te costa atat pe luna!wow!

laurajr,daca fetele spun ca esti o buna organizatoare si o gazda perfecta ce mai astepti?si eu semnez pt tine. vorba lui Maru:sa incepem odata sa vorbim de intalnire!DAr cand e pastele catolic?

simi
,am cautat numarul de tf. al sapatorilor dar nu l-am gasit.probabil factura este pe undeva printr-o cutie la contabil.Dar,imi aduc aminte ca se numesc "fonda-teh" si ca-i "vad" mereu in "courrier de laval".Ma uit maine cand vine zirul.
Tot in ziar am vazut multe campuri de vara.

Mergi la inceput

10 aprilie

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

ange, nu te-am ascultat!

Romanitza, yupiii, felicitari pt bebelina! Hai la aquafit azi!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

cu ce sa ma asculti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

salut tuturor. intentionez sa imigrez in canada ( din romania ) si nu prea stiu de unde sa incep. daca cineva poate sa ma sfatuiasca care sunt primii pasi i-as fi recunoscatoare. Am inteles ca procedura dureaza cativa ani. Exista vreo cale mai rapida sau e o pierdere de vreme sa angajezi pe cineva sa se ocupe de acte ?
Multumesc :-)

Mergi la inceput

intra pe montreal.ro si o sa gasesti acolo tot ce ai nevoie in termeni de cum si in ce fel!
bafta!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

sau quebec.ro

Mergi la inceput