LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Iulia, unde aici in "zona"? Adresa eventual.....Ca si eu sunt interesata?

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Benizautza

Nemary,Creata,Ramona,

Am fost si noi azi la control,suntem mult mai bine speram sa scapam de secretiile alea urate,noul tratament da roade,Sonia e vioaie dar nu are pofta de mancare,pur si simplu nu mai stiu ce sa ii dau

Ramona,aveam programare lunea trecuta dar din cauza ca nu a avut pasaport nu am ajuns,acum are si pasaport,am sunat la cluj,unul din dr era in concediu iar celalalt de negasit...,cum nu puteam sta cu ea asa cu febra,am apelat la altcineva care ne-a recomandat o super dr,in Ungaria voi merge dupa ce termin tratamentul sa ii facem niste analize pt imunitate(am programare peste 3 sapt)

Inca o?ce frumos...oare cine?as paria dar.....

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ramona,multa sanatate lui Razvan,lasa-l sa se odihneasca,dar ai grija sa bea suficiente lichide sa nu se deshidrateze,o sa revina el singur la programul anterior

Iulia,ghetutele acelea nu is facut de Clujana?Si mami ma tot bate la cap sa ii iau ca a vazut la un magazin aici ghete ortopedice de clujana din piele care sustin bine glezna,saptamana asta ii cumpara si Soniei
Am vazut poze cu o baimareanca frumoasa,si cu 2 fratiori

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Am mai adaugat poze la semnatura... album nou de februarie.
Eu sunt necajita ... copila mea merge pe varfuri... acum mama o tine cu ghetute toata ziua dar sunt curioasa cand si-o lasa piciorul jos...

Alta veste... am trecut 75% pe lapte normal... iar mancarea este exclusiv de la masa noastra.

In rest nimic nou la noi...

Creata... ti-am citit blogul... mi-a placut RAU DE TOT...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14

Aici este poza cu care participam noi la concursul Clipe de viata 2008.

Enjoy!

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaaaa!!!!
Ia, scularea!!!! Si, spuneti"sarut'mana" ca nu v-am dat trezirea la 5 cand m-a trezit pe mine eleni.... S-a trezit cu chef de joaca. A gasit telecomanda in pat si s-a chinuit sa aprinda televizorul. L-a aprins pe Protv unde era revizie si 5 minute m-am chinuit sa-i iau telecomanda din mana sa schimb postul ca era era fascinata de culorile acelea din mira
Acum,cred ca a reusit mama sa o adoarma la loc...Eu imi termin cafeluta si plec spre birou.

Am avut insa ocazia sa admir in fotografii o printesa frumoasa foc... monica-mat : matzul tau este delicioasa Are niste ochi fantastici...si culoarea si genele lungi si intoarse
uite imi plac ipostazele astea:
aici este ghidusa foc :
http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/Februarie#5303398974407155330
iar aici este superba eleganta,frumoasa si parca perfect constienta ca este eleganta si frumoasa :
http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/Happy1stBirthday#5297892610051970706
am salvat la favorite linkul de la concurs si va voi vota cand va incepe votarea

M-am trezit cu gandul la clopoteii nostrii bolnaviori...
ce mai fac sofia de madalina,pipetzica lui shose, dariuta lui nemary, sara lui gata, luca lui miki-mamica ?
ramo, cum mai este razvanel dupa inca doua injectii?
rlc, sanatate multa! sa se faca bine sonia si dupa tratamentul de imunizare sa nu mai ajungeti nicicand la medic decat pentru evaluare !!!

Larisuca,tu cum mai esti ??

Offf, rau este sa fii bolnav !!!

Si mai am un "dor".... ce mai face frumosul meu ginere - mateias de cati ???

Ma bucur ca am primit vesti bune despre miki din finlanda si frumoasa ei printesa - saara dar eu vreau si fotografii...

gata.v-am trezit ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura te-am luat ca eu is sculata de la 4.00
Dar mi-a fost mila de voi sa va dau trezirea .
Andrei a adormit in 3 minute dupa raderea biberonului dar ma-sa nu a mai putut neam sa inchida ochii.
Si eu am admirat pozicile. Foarte frumoase.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si cafelele de rigoare

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

primiti o si de la mine??

miha o duc la un centru langa monitorul oficial. este cel pe care mi-l recomandase dr neonatolog in spital .. sper sa se acomodeze si sa se rezolve problema.

alina, cretz, laurici, rox multumesc de incurajari ca io-s tare ca .. soseta ..

ramo ce dulce trebuie sa fii fost pupicul acela!

iulia precoce irisuca ta .. auzi tu sa tabere pe baiat ...

miri vai ce frumos v-ati distrat la aqua park .. ce mi-ar placea si mie .. mi-ar fi placut sa vad pozute dar poate alta data .. ai un talent nativ in ale scrisului, sa stii. ar trebuie sa te apuci de niste carti .. ai avea succes!

laurici he he .. pupam smecheria mica de eleni .. pai poate era vreun program interesant la tv si nu vroia sa-l rateze, nu?

monica mat cat de dulce e matzul mic!! o printesuca frumoasa si fina!

lala trezita de la 4 .. eu cred ca eram zombie .. cred ca ai facut o gramada de treaba ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata

fetelor, care stiti ce e bun pt STOMATITA, cred ca are Razvi, ca am vazut cateva bubite mici mici albe pe ceru gurii asa mai spre margine, aproape de gingii.Sunt asa in grupuri parca, pe doua parti.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput