LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (188)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shose Fetelor, sunt disperata De duminica pana azi dimineata nu mia scazut febra, numai 39,5 - 40 Cel mai grav e ca de cateva ore are si Iulia febra. 39 Ea e la mama, si Panadol nu vrea sa ia. I a dat nurofen si a luat. Ce sa ii mai faca, spuneti mi va rog Vrea sa ia fenobarbital sa aiba daca e nevoie, dar mie mi a ramas in minte de la LALA ca nu e bun. Mama m a inebunit ca ea stie ce sunt convulsiile...etc Va rog, spuneti mi cum sa procedez? Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete Sunt mare Povestea Nasterii |
offf mai shose .. cum v-a lovit nenorocirea asta de gripa.
eu zic ca ar fi bine sa aiba la indemana niste DESITIN - il gaseste in farmacie - .. pentru orice eventualitate. previne convulsiile in caz de febra mare ..
imi pare rau ca treceti prin asta .. sper sa va reveniti repede.
pupici si insanatosire grabnica!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Razvanici e deja la a treia tura de somn dupa ce a mancat niste supica cu galuste.Ma bucur ca a reusit sa pape un pic mai mult.
Elle te cred ca esti ingrijorata, las ca o sa fie bine.Daca e ceva Doamne fereste, macar ati descoperit la timp si se poate interveni, iar daca nu e, ceea ce va si doresc, e si mai bine.
Alina023 ii spun si eu La multi ani lui Luca nazdravanu, sa fie sanatos si sa creasca mare.Scuze de intarziere.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
danonique spune:
SHOSE multa sanatate si tie si IULIEI.Imi pare rau ca si printesa a facut febra.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Cine e noua graviduta?Mor de curiozitate!Viitoarei mamici ii dorim o sarcina usoara si fara greturi si un bebe grasunel,frumos si sanatos!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
grati.ela spune:
Larisa incearca sa controlezi temp fetei cu algocalmin supozitor/ la 2 ore nurofen/ la 3-4 ore paracetamol/ la 2 ore alg...nu are cum sa nu scada macar la 38. Eu nu am fol niciodata fenobarbital dar l-am avut in casa. Tu ai mers la dr?
Elle, eu nu as crede nici kinetoterapeutul...putini sunt meseriasi...mergi la Jianu si vezi ce este.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Lala_D spune:
Shose cred ca nici DESITIN si nici fenobarbital nu ii da nimeni de la farmacie fara reteta .
Incearca cum a spus Grati si multa sanatate va doresc la amandoua. Iar pe Iulia as duce-o azi la dr . Nu-i de glumit cu epidemia asta de gripa .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
off, n-am intrat cateva ore si numai vesti proaste
Helene, sunt sigura c-o sa-si revian Eva, cu rabdare si exercitii; imi imaginez, cum te simti.
va pe amandoua.
Shose, sananatate multa; sper sa nu se-ajunga la convulsii;
ici si voua.
Ereena, uite-o sa te-ajute sa iesi din starea 'blue'; cat despre treziri, suna cinic dar, primele 2 luni sunt mai grele, dupa, o sa ti se para curios daca dormi 2h legate.
Ramo, bine ca a papat; o sa-si revina, incet, incet.
Ori el (blog-ul) nu e chiar gandit pentru toti cititorii de pe DC - adevar grait-ai, LalaD!
Si mai terminati cu meniurile astea, salate fel de fel, orez cu legume, cartofi gratinati, bulanele
N-aveti treaba?! (glumesc, sa nu se interpreteze altceva).
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
da .. am uitat sa precizez ca nu se da fara retea ..
grati stau ca pe ace pana la controlul la jianu. am auzit lucruri bune despre el si sper sa se poarte frumos ca e clinica privata, nu spital de stat ...
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
CREATA de fiecare data cand vorbesti de mancare imi faci o pofta!Azi i-am sugerat mamei ca as manca exact meniul de care vorbeai.Eu sunt cam lipsita de talent si ma mai inspir din ceea ce gatiti voi.fetele frumoase si burtica.Oare ce se ascunde?Eu zic ca e un baietel.Si ptr ca toata ziua ma gandesc numai la mancare m-a sunat tati ca a gasit un magazin cu produse romanesti.Pana acum mai cumparam cate ceva cu specific romanesc de la magazinele sarbesti dar mancarea nu e exact ca la noi.A cumparat eugenii,cascaval,mici,vin,niste preparate din carne,bors de putina,dulceata de visine si abia astept sa ajunga acasa.Sunt lucruri banale ptr cei de acasa dar acum mi se par atat de bune.
poze albert
Shose spune:
Saru mana de raspunsuri
Slava domnului nu se mai face fenobarbitalul pt copii
Vine pediatra la ora 5 jumatate la ea. Pana atunci cati ml de Nurofen sa ii dea (ea are cam 10,5 kg)?
Eu am fost pe 14 seara la spital, pe radiografia pulmonara nu a iesit nimic. Au zis ca e o gripa. Si mi au dat mai multe pastile de luat, inclusiv antibiotic
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii