Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 5
Annisia spune:
Cautati pe net si descarcati "Shape your body" a lui Cindy. E aparut in 1992 si reeditat in 2003. Dvd-ul cu Radu, ucigasul de balene. La mine a fost singurul care a dat rezultate... In doua saptamani de program, eram alt om. Parol!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
diwana spune:
Roxana, las' ca ies odata dintocii astia si scapam si noi si ei. Si Rares a fost si azi marait. Acum in loc sa doarma, sta cu noi in sufragerie si povesteste (bine macar ca e bine-dispus acum, ca maraiala ma scoate din minti)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Annisia spune:
Nu a nascut Si_bv. V-am spus ca va anunt. Cand am vorbit cu ea, ce credeti ca facea? Spala pe jos... Om truli luli. Cred ca nu-i pe treaba ei. Sau i se facuse de nascare si nu stia cum sa declanseze operatiunea...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
diwana spune:
Annisiooooo, cum sa-ti dau un sut in fund???? La cat de bine arati nu m-ar lasa inima.
Apropos de Cindy, io am descarcat saptamana trecuta fix ala, si l-am si vizionat. Tare fain, cred ca da rezultate. Cand a venit sotu acasa, m-a gasit holbandu-ma la Cindy, si ma intreaba ce fac, si io ii zic foarte transpirata ca fac exercitii (vizuale si mentale
), da zo' ca m-am simtit ca si cum as fi aratat bine
). Mi-am propus sa fac exercitiile alea, dar sunt super lenesa.
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Am prins si eu bonusul Annisiei, mi-au stat cerealele in gat!
Unde chefuirati?
Betty, tinem pumnii pentru maine
. Silueta o recapeti sigur, ia sa vezi cum o concurezi pe Annisia dupa ce treci de sarcina si prima perioada de dupa nastere.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Bre, nu ma fraieriti pe mine cu dvd-ul ala cu Cindy! Eu il am, inainte sa raman gravida cu Bubu faceam zilnic toate exercitiile, si va asigur ca nu am ajuns nici un pas mai aproape de cum arata Annisia acum. Eu zic ca metabolismul e cheia, doar cu sport eu nu slabesc asa dramatic.
Gata, ma retrag sa imi pregatesc una alta pentru maine. Nici nu stiu cum naiba sa ma imbrac, nu mi-as cara tot calabalacul cu mine si totusi e enervant sa stau toata ziua, plus pe avion, cu hainele de birou.
Maine nu apar deloc, am avion dimineata si ajung inapoi pe la 1 noaptea, sigur nu mai sunt in stare de povestiri. Sper macar sa fie cu succes deplasarea.
Pup, noapte buna si o saptamana usoara.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Roxana sa iasa cum iti doresti maine. Drum bun! Ti-a adormit flacaul, ca al meu inca nu 
filmulete Rares
Piticul se face mare
danielle02 spune:
betty,tin pumnii ptr maine,sa fie cum iti doresti 
roxana,drum bun 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
prisi spune:
Melania La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei 2 baieti ai tai si de alaturi de cei dragi

eu sunt pe fuga, sunt cam rupta la propriu, am o febra musculara de nu ma vad si vanatai bonus, dar a meritat efortul
, ne-am simtit bine
mai scriu maine
somn usor si pupicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

LA MULTI ANI!!! melania