Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (271)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
Melania, la multi ani cu fericire! am in trat sa te "urez", si am vazut ca deja ai avut o aniversare frumoasa. Ma bucur mult!
Gabi, Sofia nu se juca cu nimeni cand era mica, statea doar lipita de mine si se uita la ceilalti.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
diwana spune:
Cecilia, pozele sunt jos de tot, dar iti recomand sa nu te uiti ca te oftici rau de tot, daca la alea te apuca plansul, la astea iti tai venele ![]()
Annisio, beton fata, te urasc ![]()
Betty, tin pumnii stransi, stransi de tot. Doamne ajuta sa fie bine 

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Buna seara. Am doborat cu greu baiatul, de fapt inca se mai foieste la el. A dormit 4 ore dupa vizita (unde jumatate de timp a fost ca un ingeras de credea lumea ca inventez, iar finalul a fost apoteotic de am plecat val vartej). Ceva mai bine seara asta, desi e tot nervos si incapatanat. Mi-a umflat pur si simplu nasul, a muscat pe Alex, si tranteste si se loveste mereu. Ma gandesc amuzata ca dadeam pe aici sfaturi de rabdare si distragere a atentiei pe care eu insami nu pot sa le mai aplic. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
kriss79 spune:
Melania, La Multi Ani sanatosi si fericiti!!
Am tras cu ochiul la burtici de sept-oct 2009 si vreau sa o felicit pe irina.c , graviduta de sept., pt. a treia oara
Oare Si_bv a nascut?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
valentina_22 spune:
Betty, bafta maine la doctor, sa fie pe inimioara ta!
muuuulti!
Cecilia, ramane sa ma anunti tu cand poti! Eu nu ma grabesc, iar parcul nu pleaca nicaieri!![]()
Noapte buna fetelor, maine ma astepata, iar o zi plina de alegaturi, cu un copil la purtator!
Vise placute si pe maine!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
betty78 spune:
Annisia mai nu mai baga ispita...ca parca nu ma mai trage sa ma duc maine la punctie...Pai tocmai asta discutam azi cu o prietena, ca iar o sa ma umflu 20 de kg si ma fac cat o balenutza...si apoi iar ma chinui sa slabesc si parca imi vine sa plang. Iar azi am cunoscut o gagicutza care arata ca mine inainte de sarcina si ma uitam la ea si ma tot minunam si nu imi venea sa cred cat de departe sunt acum
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Da Betty, uite de asta nu prea ma mai trage atza sa mai fac bebei... Poate sa ma pacaleasca al meu, ca eu ma feresc de nu se poate. Si cand te gandesti ca eu as vrea 3-4... Numai daca s-ar putea sa mi-i aduca barza?!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Ana, ratasem postarea in care povesteai despre problemele veveritei, la cat sunt de aiurita nu e de mirare. Ma bucur insa ca acum e mai bine. Tare scumpi gradinarii. Uite eu pe Bubu nu stiu daca l-as fi lasat, dar Alex e experta la pus flori in jardiniere. Apropos, ce ati pus? Am vazut in Carrefour butasi de tot felul, si ma gandeam sa iau si eu cate ceva.
Cecilia, maine plec, intr-adevar.
Gabitz, imi pare rau ca a ramas Stef asa dezamagit, banuiesc insa ca tu ai scapat de griji.
Melania, sa iti fie de bine chefuiala.
M-ai amuzat calificand copilul drept sociopat. Ei nu interactioneaza la varsta asta asa cum fac copiii mari, mie mi se pare normal ce ai descris tu. Si daca te linisteste pe tine (eventual si pe Gabitz), exact asa a facut si Andrei ieri la petrecerea Alexandrei, in jumatatea de ora in care l-am tinut acolo.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
diwana spune:
Betty, hai ca revii tu repede la silueta pe acre o doresti. Vei mai implinita (pe toate planurile
) cateva luni, si apoi iar esti zana 
Io m-am uitat de 3 ori la pozele Annisiei ca sa-mi fac sanje rau si sa ma ambitionez si io (vrabia malai viseaza
)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Annisia spune:
Diwanoooo, de ce ma urasti bre? Eu sunt o dulcica si tu ma bagi la inaintare? Bine ca nu-s langa tine, ca-mi trageai si-un sut in dos... Na belea!
Ia sa-mi scot pozele, pana nu ma luati si la 11 m...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic