Pepenasi iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
maria-86 spune:
Mooaammaaaa fetele ce logos ati av aseara
Am depasit momentul critic, nu neam racit, aveam doar mucisori, si acm mai are da ii trece.![]()
Sa-mi spui si eu parerea in leg cu scaunul-auto. Eu asa stiam, k cel mai bun e cel in kre copilul sta cu spatele la sensu de mers. Al meu se roteste in fata si spate, da nu are bare, da e ok...
Nush voi cum va simtiti, da eu am niste nervi...
[baPiersicutza mea , nu sta deloc, e super agitata, casa e super intoarsa pe dos, si colac soata e plecata de azi in delegatie, la 40 km de oras

Piersicutza mea are probl cu constipatia, am incercat de toate, da cel mai bine a functionat para.
Afara e urat nu pot iesi, clar innebunesc.

Aa, si spunetimi si mie de concurs, cum ma inscriu si eu??
Revin cu detalii....
pupici

Maria, mamik de Adinutza mica
ileanna spune:
mihamiha si silvyiuta
!!
Si mai dati un semn!!
Si multumiri fetelor atente care ne mai aduc aminte cand avem sarbatoriti!!
si bebeilor care bifeaza azi lunisoare! 
maria-86 spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA MIHAMIHA SI SILVYIUTA

[s
La cat mai multa fericire, sanatate si impliniri
dr_anca spune:
Iriss,Maitreyi,IleannaAnilansa multumim
.
Ileanna asta imi spuneam si eu sotului aseara ca de manca Nan de la 0 luni i-ar fi placut dar asa nici vorba. Am fortat-o de imi era mila de ea ca aproape se apuca de plans. Si zic lasa ca il beau eu, dar nu am putut de rau ce mi s-a parut si acum sta in canita. Eu il compar cu laptele de vaca care e foarte bun fata de asta praf. PAi avea gust asa metalic probabil de la Fe, imi inchipui ca este exceptional pentru crestere dar cine ii explica asta lui fiica-mea?
Ideea e ca ei ii ajunge teoretic tzatza dar m-am saturat de atatea treziri. Sa fie urmatorul dinte de vina?
Cred ca incerc cu cereale dar sper sa nu ii dea si mai multa energie ca are suficienta ![]()
Iriss drept sa-ti spun imi facea cu ochiul si plastilina dar m-am abtinut. I-am luat un set de vreo 30 lei din Metro nepotelei mele de Craciun foarte fain cu diferite forme ma intreb daca il foloseste.
Ma intereseaza si pe mine subiectul scaun de masina asa ca impartiti experienta cu noi fetele care aveti 
Ana si eu cred ca se trezeste de la iritatia de la fundic si pentru ca il deranjeaza poate burtica cand face kk. Ati schimbat ceva din alimentatie , poate s-a dereglat cu ceva.
Ceaiul de menta e f bun in cazul lor iar eu i-am mai pus si jumatate de pliculet de Smecta (in ceiucul de menta)cand a fost deranjata in caz ca tot nu ii trece.
La multi ani Mihamiha si Sylviuta (cu intarziere)!
La multi ani pentru pepenimea nascuta in zi de 16
O zi buna tuturor !
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Didi81 spune:
Ile, da de ce nu are voie mai mult de 1000?
Pai solide nu mananca mai mult de atat in 3 mese. Doar daca i-asi mai baga o masa de solide ar manca mai mult 
Anilansa, m-am uitat la linkul de la semnatura ta si am vazut filmulet cu Dariusica cel catarator pe marginea patutului
. Super! noi inca nu facem asa ceva.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
maria-86 spune:
Fetele am si eu o probl..Stiu k nu e topicu kre treb, dar stiu (trebuie sa ma opresc sa va spun,fiimea A ADORMIT INTR-O POZITIE SUPER INCOMODA CHIAR LANGA MINE, PE PAT E SUPER TARE, DAK ATI VEDEAO)
SA REVIN
sTIU K VOI IMI VETI RASP, cum mama naibii imi fac album k park snt tampita
..ce naiba nu stiu,,nu stiu...gata iam facut poza..
Plz raspundeti-mi..
Sunteti super tari, dak va citesc de atata timp, desi nu va cunosc, park va stiu de mult..Mia treb curaj pana sa intru in vorba cu voi..
Gata am spus-o..

Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Ile, da de ce nu are voie mai mult de 1000? Pai solide nu mananca mai mult de atat in 3 mese. Doar daca i-asi mai baga o masa de solide ar manca mai mult ![]() Anilansa, m-am uitat la linkul de la semnatura ta si am vazut filmulet cu Dariusica cel catarator pe marginea patutului . Super! noi inca nu facem asa ceva.Didi de Aida Maria (03.07.2008) Jos kg |
multumim

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ankalaura spune:
Neata
Cu scaunul de masina - DIDI - si daca o pui la 8-9 luni cu fata la drum ce are? Pana recent nu era chiar asa "matematica" treaba asta... In nici un caz nu scade riscul pe masura ce tece copilul de un an. Ar fi bine sa fie asa, dar nu este.
Adica eu prefer un scaun cu ISOFIX si care sa stea cu fata decat un sistem FARA ISOFIX dar care sa stea cu spatele.
Anyway, important e sa gasesti un scaun in care sa stea copilul bine si sa fie securizat.
AIRBAG-ul trebuie dezactivat daca tii copilul in fata! Scrie pe eticheta de la oglinda!
Daca nu se dezactiveaza airbagul, pui copilul in spate
IRISS - fie-ta se balangane pentru ca e micuta. Eliza dormea super bine in scaunul de masina, aseza capusorul pe lateralele alea.
O chestie care mie mi s-a parut foarte importanta, ca si IRINEI... Cel putin la vremea aia, nu prea erau moi scaunele, unele parca erau asa, o husa de carpa peste un plastic. La vremea aia am cautat mult pana am gasit un scaun moale.
ANA - mai, nu stiu cum e la voi, e mai la munte, e mai mica comunitatea, nu stiu... Aici e nenorocire, sau poate stiu eu cazuri de-astea inspaimantatoare. Motivul principal pentru care a mea a fost la gradi privata a fost ca la stat nu mi-o tinea nimeni 360 de zile pe an si zilnic pana la ora 6 cel putin. Asta cu bolile am vazut-o acuma. La aia privata erau numai 8 copii in grupa. A fost ok. La asta acuma sunt 30, din care 20-25 vin zilnic.
In plus, ca sistem de educatie, desi aici personalul e specializat, ii mananca lenea. Pana la urma, daca mi-as fi permis sa o tin in continuare la o gradi privata, as fi tinut-o. Macar ca sunt mult mai bine dotati. Dar n-am. Ma consolez cu gandul ca as putea bine mersi sa o tin acasa. Si asa cred ca s-a saturat de gradinita. Si stie deja prea multe pentru varsta ei ![]()
Una peste alta, orice gradi e ok atata timp cat copilul se simte bine.
PICA - pai daca eu prefer sa stau acasa, nu inseamna ca nu te invidiez ca iesi cu cupil cu tot. Te vedeam eu daca aveai doi 
Ma duc sa ma pregatesc de pescuit copil de la gradinita
ana_a spune:
salut!
repede pana nu se trezeste Matei si sa apuc si eu sa strang din bucatarie ![]()
si azi noapte a facut kk de 2 ori....el face prin somn, se foieste, face, nu plange, si adoarme la loc. Eu il trezesc, il bag la dus si apoi plange.
Nu as putea sa il las asa pana dimineatza....
Azi ies in oras sa cumpar pasta petrinii si cutaden sa vedem daca ne ajuta. Zicea cineva aici de violet de gentiana, dar unde gasesc asa ceva?
azi am sunat doctorita sa o intreb ce sa-i mai dau sa manance...ca eu in disperarea mea i-am scos mai toate legumele/fructe/carnita...mananca copilul numai orez cu morcovi+san si banana cu mar. Mi-a spus sa nu-i tin regim ca nu este de la mancare si ca pot sa-i dau tot ce i-am dat si inainte... Nici nu stiu...ma apuca groaza....
Treaba este ca el nu pare DELOC deranjat de treaba asta....el numai face kk muuult si des...si cam atat. Si pentru ca nu-l pot adormi noaptea decat la san...si-a mai pus o masa delapte in plus...el nu sugea noaptea 
Eu sper sa iasa dintii aia si sa nu-l mai chinuie ca eu o iau razna daca mai simt miros de kk in pampers....
biri, Stefan are de invatat o poezie la serbarea de 8 martie cu "vine primavara" in conditiile in care la Bistrita ninge... deci NU ARE NICI UN PIC DE CHEF sa invete poezia... si eu nici atat nu-mi bat capul! Ieri sa jucat cu un balon plin de faina
si sa tot invartit pe langa mine sa-i dau o scobitoare. Il intreb "da ce vrei sa faci cu ea?" el : "inca nu stiu...dar ma gandesc" Zic: "pai cand stii sigur, imi spui" Bei...ce a facut, ce na facut, ca nu ia mai trebuit scobitoarea cu pricina, da a gasit el alceva cu ce sa intepe balonul, sa vada cum de este asa ca o plastelina...si ofcourse ca sa umplut de faina din cap pana in picioare
Cica: mamiiii da sa vezi ca eu de fapt am vrut sa fac o magie care nu mi-a iesit " moama ce texte are in el...si ma traduce in fel si chip...
Gata, fug ca am bucataria ca dupa razboi...
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

iriss27 spune:
dr_anca, eu zic sa iti bagi mintile in cap si lasi copilul in pace, sa ii dai san in continuare, daca felul lui e sa manance si noaptea, asa va fi si la 4 ani. Asa este baiatul unei prietene, care si la 4 ani se mai scoala noaptea si mananca 1-2 biberoane.
Ai grija ce faci, ca s-ar putea sa iti para rau ca nu ii mai dai laptic pana mai tarziu, este extrem de bun pt imunitatea lor.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei