Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Iriss are un buton in fata care regleaza lateralele sipozitia scaunului mai inclinata sau mai dreapta. Uite www.bebeconfort.com/collection-2009/FR/voiture_iseos_isofix_modulo.htm" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

gagix apar si eu la schimbul 3. hmmm, mi-e dor de Nati care era in schimb cu mine...

Ooka mii de scuze duamna ca am dat cu ciocanul cred intr-un punct nevralgic. sorry ca eu nu stiam ca nu bea lapte . se vede cit apuc sa citesc. analizele nu-s chiar asa de rele: e anemica, Hb de 9.9 ar trebui sa se regleze doar prin alimentatie in mod normal, dar daca ea nu papa bine ii poti suplimenta cu fier. cel mai bine se absoarbe daca il servesti cu fructe, vit C ajuta mult. cit despre proteine alea sunt normale si oricum valoarea asta in sine nu are mare importanta, daca vor sa vada starea de nutritie se face de fapt nivelul albuminei si pre-albuminei in singe

Pica de ce tre sa stea invers pina la un an? simplu - sa li se intareasca suficient muschii gitului, ca atunci cind tu pui o frina brusca meseriasa sa nu i se fringa gitul daca vine inainte. asa il ajuta scaunul la frine.

Flori
ma crezi ca de-abia acum am vazut al doilea mesaj? pup fata ce face Andreea?

Iriss deci ai tinut atkins? asa-i ca merge bine? caci la mine a mers. decit ca mi-e greu sa renunt la dulciuri pt mult timp si pun la loc. eu sunt din aia care mai curind maninc o ciocolata decit mincare

Profa hai ca te bag la loc (da nu te scosesem )

Ana_a
eu astept povestile cu Stefan

fetelor vreau sa stiu daca are cineva mai mult de 3 mese solide pe zi?!? ziceti! al meu crek vrea 4, una dupa-amiaza si una seara. maninca cam 100 la toate, +/-, dar o fi din ala cu mese mici si dese, eu stiu? mai are vreunul talente de-astea? la anna n-am avut problema asta

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!

sarbatoritilor de azi....Thea Patricia de SunSmille, Irina de bobitamica, Andrei Gabriel de CristinnaP

???

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Mihamiha oriunde te-ai afla! Poate ne mai dai un semn....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ileanna[/i]

A, sa nu uit. Capri si maitreyi merci de comentarii frumoase la pozele din concursul DC. Trebe sa facem lista cand incepem votarea sa stim care suntem in concurs ca sa nu scapam pe cineva la vot.

Pana acuma eu stiu de Capri, maitreyi, flo, AnnaBaby si io. O mai fi cineva???

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

Ariadna cu ingerasul purple...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vad ca am starnit niste dezbateri pe tema scaunelor auto . Merci pt raspunsuri
Pica, asa am citit si eu, ca nu e bine sa stea cu fata spre directia de mers deoarece nu au muschii gatului suficient de puternici pt a-si tine capul la o frana brusca
De-aia eu nu vreau inca scaun pentru >9kg, dar in acelasi timp vreau isofix. Cam greu

Eu am pata pusa ca mananca prea mult fiica-mea . Zice-ti-mi si mie pliiiz ca e doar piticul meu si ca defapt e ok, ieri a mancat vre-o 1200 ml lapte cel putin si vre-o 350 gr piure in total! E chiar asa de mult cum suna? Si nu am cum sa ii dau mai putin, ca dupa 1-2 ore ar vrea iar si nu ma mai inteleg cu ea.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

LA MULTI ANI, MIHAMIHA!!! SA FII SANTOASA, FERICITA, MULTE IMPLINIRI SI REALIZARI ALATURI DE FAMILIE!!!
LA MULTIU ANI, SILVIUTZA!!!! MULTA SANATATE, BUCURII , REALIZARI SI IMPLINIRI ALTURI DE FAMILIE!!!

Va asteptam sa ne mai un semn si sa ne spuneti ce fac bebeii..

Noi suntem bine, ieri am inregistrat primul succes: a mancat Mihaita legume!!! AM facut asa cum a zis Anka; pur si simplu am facut un fel de mancarica.Am pus si putin ulei si putin patrunjel verde si a papat 3 lingurite!!!!

Scaun de masina: hmmm..Mihaita nu mai incape in scoica de vreo luna, desi pe ea scrie ca e pana la 13 kg!!!E lat in umeri si nu mai are loc, deci o vreme am zis ca nu chinui copilul si l-am luat in landou, dar nici in landou nu mai vroia, asa ca i-am cumparat un scaun de masina de la 0-18kg . I l-am montat la un unghi de 60 de grade. E fascinat ca se poate uita pe geam ( are si inaltator scaunul)...Sta bine in el, mai putin cand adoarme si ii cade capsorul intr-o parte.

AM si eu o intrebare : E ADEVARAT CA ACUM PUTEM DEPUNE ADEERINTA CU VENITURILE PE ULTIMELE 12 LUNI ANTERIOARE NASTERII COPILULUI LA SECTORUL DE CARE APARTINEM????

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Hellou
Didi,manca mult Aiduta,dar nu trebuie sa-ti faci griji.Daca ea atat vrea sa mance,si e in grafic cu greutatea...doar nu ai s-o pui la regimIeri Timi a mancat vreo 400 ml de lapte si 100-150 gr de piure ,dar si ea inca e in grafic!

Scaun auto eu i-am luat devreme,ca nu mai incapea in scoica.Noi aveam una tare ingusta.Asa ca i-am luat 0+,fara isofix,se leaga cu centuri.E www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/scaun-auto-zenith-0-18-kg-ocean-1035.html" target="_blank">Chocco Zenith,si eu sunt multumita de el.Se lasa pe spate destul de mult,sta confortabil,nu mi se pare ca ii balangane caputul cand adoarme.Eu deja vroiam s-o pun cu fata,ca e tare curioasa.La asta se recomanda de la 13 kg sa-l pun cu fata,dar mie mi se pare ca in curand n-o sa-i mai incapa picioarele de bancheta.

Va pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

LA MULTI ANI, MIHAMIHA!SA FII SANATOASA, FERICITA, MULTE IMPLINIRI SI REALIZARI ALATURI DE FAMILIE!
LA MULTI ANI, SILVIUTZA! MULTA SANATATE, BUCURII ,REALIZARI SI IMPLINIRI ALTURI DE FAMILIE!

violeta pt mucusori este o solutie COLARGOL parca se cheama care usuca mucusorii.

dr-anca felicitari pt cerceii

noi suntem bine... pe zi ce trece e tot mai energic... nu ta locului o clipa.... noi suntem ca nu ne-a admirat nimeni ce progrese facem in fiecare zi
ma duc sa din urma, o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatzaaa!!

Didi wow ...
Mai cred ca 1200 de lapte (pfuaii sa nu te auda ooka si altele ca noi) este cam mult. Eu auzeam cand aveam noi bebei mici (moama ce copil mare ma trezesc eu ca am) ca nu e voie sa manance mai mult de 1.000 de ml. Era vb de cei hraniti cu formula. Pai poate vrea sa ii dai mai multe solide. 350 nu mi se pare mult deloc la ce copil mancacios ai. Pai 350 mananca si al meu. Cu 500 de lapte.

Biri da' de unde stii ca mai vrea mese diversificate? Daca e sa o iau asa ... al meu le-ar manca solide pe toate ca e satul de lapte pana in gat. Il limitez eu la solide ca sa fac rost de cei 500 de lapte. Vladut mananca 150 fructe, 100 carnita cu legume si 100 legume simple.

pica da. Daca ar fi multe ca mine, s-ar inchide restaurantele, coaforurile si cabinetele de cosmetica. Nu s-ar inchide doar magazinele de boarfe si tarabele de carti. Mai ... io nu simt asa de tare nevoia de interactiune face to face. Si nici aia prin telefon de fapt. Poate n-am io oameni cu care chiar sa vreau sa ma vad ... si cred ca cam asa e. Paduretzi cum suntem si io si soatza, nu ne-am facut prea multi prieteni. Si ca sa ies asa numa ca sa nu stau in casa, cu rude sau amici de conjunctura ... clar nu ne sta in fire. Am o sg prietena pt care as sta in kur pe un scaun de restaurant (deshi mi-a suflat un iubit cand eram noi liceence ) da' cand are aia timp n-am eu.

Mergi la inceput