* * * Bazar pentru Mihaita * * *
Raspunsuri - Pagina 19
AnnaBaby spune:
Licitez pt. 184-hanorac velur - 7 lei si 181-hainuta mar. 86 - 9 lei.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
PetraTudor spune:
Kid, am primit instiintarea de la posta, va merge sotul meu astazi sa ridice pachetelul, multumesc!
Nicoleta, inseamna ca si eu tot cu Kokiy trebuie sa intru in legatura pentru caciulitele de la 73, nu? Multumesc si tie!
38+ cu
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Kid, am primit instiintarea de la posta, va merge sotul meu astazi sa ridice pachetelul, multumesc! |
Este minunat halatelul, imi place enorm! Iar materialul este atat de gros si pufos!!!!!!!!!! Yupppyyyyy!!!!!
O gramada de pupici!
38+ cu
kokiy spune:
alinamoro trimis colet,de fapt plic
PetraTudor ,cand ajunge la mine coletul de la Nicoleta o sa te anunt ...
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
PetraTudor spune:
[quote]citat din mesajul lui kokiy
[b]PetraTudor ,cand ajunge la mine coletul de la Nicoleta o sa te anunt ...[quote]
OK Kokiy, multumesc si
38+ cu
kid spune:
gabidaniela, PetraTudor Ma bucur ca ati primit pachetele, multumesc ca m-ati anuntat.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui PetraTudor
Este minunat halatelul, imi place enorm! Iar materialul este atat de gros si pufos!!!!!!!!!! Yupppyyyyy!!!!! O gramada de pupici! 38+ cu |
Halatul a fost oferit de preety, eu doar l-am trimis. Imi pare bine ca iti place.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007