* * * Bazar pentru Mihaita * * *
Raspunsuri - Pagina 16
kid spune:
PetraTudor A ajuns mailul cu dovada platii, este ok. Halatul de baie de la preety pe care l-ai castigat este la mine. Te rog sa-mi dai PM cu adresa ta sa ti-l trimit.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
preety spune:
Fetelor, eu am de platit 10 ron ptr 2 bluzite de la Mariutza_mea... n-am ajuns azi ca a fost f frig... dar sigur ajung maine.
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
babytza spune:
Felicitari fetelor care au castigat licitatia la produsele postate de mine. Sper sa fiti multumite de ele
Hainutele vor ajunge azi la Kid.
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
kid spune:
Hainutele de la babytza sunt la mine.
denisamada, gabidaniela Va rog sa-mi dati PM sa vedem cum va dau produsele castigate.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Hainutele de la babytza sunt la mine. denisamada, gabidaniela Va rog sa-mi dati PM sa vedem cum va dau produsele castigate. |
Trimis pm. Trimis si OP prin mail.
Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani
preety spune:
Mariussimiuc multumesc mult ptr rochita. A ajuns astazi
Kid multumesc si tie ptr tricou ca n-am apucat sa-ti multumesc on-line!
Mariutza_mea dovada platii ptr cele doua bluzite grain de ble aici! Adresa ti-am trimis-o pe PM! Ai primit-o?
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Delphinas spune:
dovada de plata dar uituca ce sunt, am platit doar 52 in loc de 54....maine o sa pun si restu de bani....scuze...nu a fost intentionat
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
andicu spune:
Buna.
Am si eu o intrebare: as avea niste hainute de adaugat la bazar. Problema e ca sunt din Cta si nu am timp sa urmaresc mereu forumul, sa impchetez si sa trimit unde s-ar vinde. Eu le pot face poze, adauga la album, dar pot sa le trimit cuiva care poate face treaba mai departe ? Kid, ai avea timp si pt donatia mea? sau poate altcineva implicat? Eu sunt la munca pana la 6 si cand ajung acasa am un voinic de 1 an si 8 luni care se lipeste de piciorul meu si nu mai pot neam sa fac si altceva.
L-am cunoscut si eu pe Mihaita, e un baietel frumos foc si cu drag de joaca non-stop! si vreau sa-l ajut cum pot dar timpul nu ma prea lasa.
Va rog, dati-mi un sfat cum sa procedez.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
kid spune:
andicu Ti-am trimis PM.
Delphinas
Am trimis azi pachetele pentru gabidaniela, PetraTudor si titi143 Astept adresa lui misha71 si trebuie sa ma mai intalnesc zilele acestea cu olishka, cristina_26, kokiy si denisamada sa le dau produsele castigate. Sper ca nu am omis pe nimeni.
AnnaBaby spune:
Kid, MadameBovary am primit coletele de la voi, va multumesc mult!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11