* * * Bazar pentru Mihaita * * *
Raspunsuri - Pagina 10
Leditia spune:
Fetelor,daca mai vrea cineva sa vada poze cu rochita sa-mi spuna si ne vedem pe mess..Sunt facute exact in seara aia cu mine,obosita si incercanata,asa ca nu pot sa le pun sa le vada tot poporu.
Snurul vine un pic mai jos de sani si atat bretelutele cat si spatele au elastic.Se vede in poza.
Mai revin,ma duc sa beau o cafea ca am avut un bb super agitat si n-am dormit toata noaptea si-s zombi.
Mersi pt cine m-a atentionat ca nu are pret camasuta.Imi cer scuze,n-am retinut id-ul ca inca nu-s treaza...ma intelegi,da?Remediez de indata problema.
POZE CU NOI
de David Christian
irinabobe spune:
si eu vreau poza cu rochita am acelasi id pe mess. Pleaseeee!!!
am la bust 85-90 o fi buna?
licitez si eu cate 35 ron pt pozitia 55 si 59 de la adulti.
PS pt a licita trebuie sa mai fac ceva in plus?
kid spune:
irinabobe E bine asa. Acum sa mai urmaresti licitatiile, iar daca mai liciteaza cineva pentru aceleasi produse si vrei sa mai licitezi si tu, scrii in topic.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">Clipe de viata 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
eladea2005 spune:
buna!
am adaugat si eu cateva hainute pe webshots-ul meu..cum fac sa ajunga in Bazar? mersi!
PS - am cateva costumase foarte frumoase, ca noi, care nu-mi mai vin..pot sa le pun si pe alea?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
gabidaniela spune:
Licitez:
88 - 5 lei
89 - 4 lei
90 - 3 lei
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
MadameBovary spune:
Licitez si eu pentru urmatoarele produse de la bebe:
nr. 85 - body 1 luna : 3 lei
nr. 96 - body 1-3 luni : 2 lei
nr. 97 - body 1-3 luni : 3 lei
nr. 115 - salopetica vara : 5 lei
nr. 118 - bluzita subtire : 2 lei
nr. 132 - bluza 0-3 luni : 5 lei
nr. 145 - rochita 1 luna : 7 lei
nr. 148 - body 1 luna : 5 lei
nr. 154 - bluza 0-3 luni : 5 lei
nr. 156 - body 1 luna : 6 lei
preety spune:
Fetelor mai licitez si eu 106 si 108 de la 6-12 luni de la bebei (bluzitele "grain de ble")