Despre termopane
Buna!
Intentionez sa-mi inchid balcoanele cu termopan asa ca ma documentez serios de cateva zile. Am strans cateva oferte, preturile te dau pe spate cu tot cu recesiune. E-adevarat, sunt 2 balcoane mari, aprox 25mp.
Stie cineva ceva despre profilul englezesc Spectus, de bine, de rau? Profilul pentacameral TK71. Ma irita ideea de a pune termopanul cu oameni total necunoscuti pentru ca am citit de prea multe tepe in domeniu atat la calitatea profilelor si feroneriei cat si la montaj. Asa ca am gasit o oarecare cunostinta care lucreaza cu Spectus si o alta cunostinta care lucreaza cu Gealan. Stiu ca Gealan-ul si-a pierdut faima de odinioara dar stie cineva ceva despre Neoplast Grup care se ocupa cu profile Gealan? Or fi mai seriosi? Ce parere aveti, Spectus sau Gealan?
In principiu eu stiu ca Veka sau Trocal sunt in top dar nu gasesc pe nimeni cunoscut care sa lucreze cu astea...
Multumesc frumos!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Raspunsuri
Rufus spune:
Eu mi-am pus profile veka cu o firma din Onesti. Mi-au facut o oferta buna (e drept, 50mp), dar daca vrei, iti dau datele, poti incerca.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
miflore spune:
Multumesc Rufus, vreau datele, te rog, poate se deplaseaza in Bucuresti si pentru mai putini metri. Tu cand le-ai pus, ai trecut vreo iarna cu ele? Esti multumit si de montaj si de calitate?
Si te mai intreb ceva, ti-ai pus cumva sticla reflexiva sau sunguard? Si ce feronerie?
Multumesc anticipat!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Rufus spune:
Mihaela, ti-am dat ceva relatii pe PM; imi spui daca mai ai nevoie de amanunte.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
miflore spune:
Multumesc!
Daca am intrebari, apelez cu incredere. Si cred c-o sa am.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI