Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 7
geta_florina spune:
buna dimineatza ...
Maria merci de cafea ... tare buna ...
Laura super pozele ... si sa stii ca si eu ti le-am vazut si pe alea cu Maya, si gata, m-am hotarat: o vreau ca nora ! ce zici?
bai, ce vreme e afara .... eu am adormit azi dimineatza, a sunat ceasul, l-am oprit si-am dormit mai departe ... . noroc ca nu asa mult, doar vreo juma' de ora.
o zi buna va doresc la toate
Geta, mami de Alex
poze
andanii spune:
superrr pozicile
gonghy multumim ca ai pus pozele sa vedem si noi absentele cum v-ati distrat
am vazut acuma si pozele cu fetita ta , sa stii ca-ti seamana ffff mult e o frumoasa si vesela
eu nu-s cu toti boii la caruta
aida si kissy mic si drag ma rog pentru voi
restul fetelor nu va iau pe rand ca nu sunt in stare
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
claudia74 spune:
Foarte frumoase gagici,mama ce bulane am vazut la VIP , Geta esti neschimbata dragutza, bunatati nu gluma ati papat voi pe acolo.
Va las ca am treaba in casocul asta,Deni e acasa ca nu avu chef de scoala,o doare gatul dar nici medicamente nu vrea sa ia si nici la medic nu vrea sa mergem.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Ana68 spune:
Hai ca am reusit sa vad si eu pozele....ce faine sunt...hai ca sunt si haioase,m-am distrat...am o moaca in poza aia de la final de album...se sperie copilasii,sa nu le-o aratati!
Gagixelor...ce faceti?Toate bune?Bay cum poa' sa ninga...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Foarte frumoase gagici,mama ce bulane am vazut la VIP , |
de nu s-ar fi vazut...
Mihi spune:
gabitzu...gasit solutzie mai ieftina si mai sanatoasa decat pralinele...borcanoiul de la fina... cu dulceatza de smochine...cred ca am o saptamana de cand ma ingretzosez din el...
faine pozele...mai ales inconfundabilul cuplu gen romica si palade...Dorisake si Anuk
pupici cu gust de smochine...pt toate
mihi
www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
geta_florina spune:
haideti la cafeaua de pranz
fetele, am pus cateva poze noi, cateva facute la Craciun si cateva - din sutele facute - in sri lanka. Laura stie, nu stiu daca v-am spus si la restul, dar noi am petrecut 1 an in sri lanka
si cum am vorbit de asta cu Laura la intalnirea de sambata, m-am straduit sa va pun cateva poze ... enjoy.
Geta, mami de Alex
poze
danitin spune:
Salutare. Sunt la lucru deci nu scriu mult. Doar ca ma bucur imens de ninsoare. Asta e urarea de ieri a mariei, cu soare in suflet ... i fulgi de nea pe gene. Am fost cu spiridusul la zapada, ne-am distrat de minune, bulgareala la greu, tras saniuta, ingeras in zapada, om de zapada ... toate. Si o perla, ca am intrebat-o: mama, da' sigur nu racesti mai rau daca iesim la zapada? Raspuns: Pobabilitatea e mica!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Ana68 spune:
Bay fetelor....voi ati vazut cum ii trage cu ninsoarea ?!fenomenal...diseara iesim la saniuta...ca nu se mai poate...e demential de frumos afara!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
andanii spune:
e asa de bine .... ghemuita intr-un fotoliu la caldura sa bei un ceai si sa te uiti pe geam cum ninge
cat e de frumos
ANDANII
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"