Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Da, ma Ano, tocmai de Valica m-a pus la treaba . Dar in mod romantic si de ciuda mi-am cumparat o cutie de praline belgiene si am mancat-o

Doris, dar ce iti veni sa o tunzi pe Ines? Ia baga repede niste poze!

Danitin, tare sfatoasa Lori a ta . Nu stiu ce-i cu generatiile astea noi, dar la toate au o replica.

Maria, imi pare tare rau ca iarasi ne-am ratat. Eu nici nu mai am tupeu sa convoc vreo intalnire ca nu stiu cum, de fiecare data o dau in bara. De fapt nu eu, cred ca ma saboteaza cineva

Parca au fost niste flacai la olimpiade, nu? Cum a fost?

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anooo pai ce-o patit dl, nu iubeste valentinu'? da-i un reboot poate s-o fi virusat . Sa stii ca io am obosit din cauza ca am gindit , nu de altceva. Ca la mine in mansarda bate vantu toamnei, pica frunzele si ploo si fac spiridusii hora unirii. Vb lu doris, ma bag si io la remorcuta aia cu pietre de moara...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Gabiii, ca am uitat, de unde ai luat pralinele alea? ca ma bag si eu la un bax. ajuta la ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ando, nu ajuta iti zic io, ajuta pe moment si dupa aia iti vine sa-ti tragi picioare in cur
Doris, banuiesc ca nu scurt??!!
Dani, sanatate la voi, ceva de imunitate ai incercat sa-i dai Spiridusei tale?

Noi in parametre, vorba lu' Ana, eu si copilu azi liberi ca e President day asa ca we prelungit pentru noi.

Va tzuc pe toate si va doresc o saptamana usoara

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andule,e cu dragobete...si s-o fi virusat,cine sa mai stie?!May,lasa carutele cu morile si da-ti si matale un refresh...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

I dont get it! but Its ok .
Ano suntem otzara mai bine,tusa asta nu pleaca,in rest suntem bine,Andi are sapt asta carnaval la gradi,in fiecare zi alt costum azi o fost pirat,maine cowboy,poimaine indian si joi tigru ,cam asa ne distram noi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Va salut si eu desi sunt inca socata cum de ai tuns-o Doris de Ines?
Mariaa te caut pe mess sa imi spui daca ai timp exact cum ajung la nenea doctoru.Am deja emotii da din cauza individului meu el ii tot stresat da nu ti frica?Da nu ti urat?nu vrei sa merg cu tine?da ce iti face?da stai mult?da si presupun ca iti faci un obicei nu ,ca asa ii bine sa iti mai faci cate un control ...Doamnneeee copilleee mai daaaa-mi paceeeeatata de curios ii.
Claudia da isi alege el ce vrea sa fie sau le da de la Kindergarten special in ce sa se imbrace?
Sanatate la bolnaviori

aaaaaaaaa si nu ati spus cum ati sarbatorit de Valentine's acasa?In afara de intalnirea voastra.Sunt tare curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Deya,numai joi au tierenkarnaval,deci atunci se cere tierkostum in rest care cu ce are ,la noi nimic besonders de Valentines .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

eeee o tuns-o doris pe ines (a se citi veci!)...ce sa zic, taiat si ea 1 cm...si ala cu greu :)), ia confirma doris, n-am dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

eeee o tuns-o doris pe ines (a se citi veci!)...ce sa zic, taiat si ea 1 cm...si ala cu greu :)), ia confirma doris, n-am dreptate?

N-ai...

aproximeaza tu cam cati cm am tuns...Ce zici?si nu uita ca e si cretzuliu...

Bey, scurt, never...
Poate cand o fi mare...si-o vor apuca bazdacii...
Am tuns ceva mai mult, ca e tare greu dimineata la gradi, in mod normal, la 2 luni, ii tundeam doar varfurile...
Putin imi pare rau, dar am tuns-o cu drag, cu multa rabdare, si va creste cu multa dragoste...da, da...nuradeti...exista neste chestiuni la tuns...

revin,

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput