Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Tang tangultima perla...

Cica:

Mai mami, pai nu ca Stefania am vrut sa sar, ci ca Sportacus...

Alta data mai incerci? te-ai invatat minte?

raspuns: promit sa ma mai antrenez pana imi iese saritura...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

super fazele astea
andrei la o saritura de acest gen si-a spart capul .... asa ca fii fericita ca ai scapat lejer sanatate
iar despre mancatul zapezii ... ei tu n-ai incercat sa vezi ce gust are cand erai mica ????

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

iar despre mancatul zapezii ... ei tu n-ai incercat sa vezi ce gust are cand erai mica ????

ANDANII

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Nooooo, io sugeam tzurtzurii... si pe urma serveam piramidoane...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

io saream de pe dulap cu umbrela si intr-o iarna am cazut in apa intr-o fundatie de bloc, dar la turture nu i-am dat drumu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Cu tot respectul pentru persoanele demne de admiratie de aici, va rog sa ma stergeti de pe lista voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Acu am ajun si eu de la scarbici

ALEX SA-ti implineasca Dumnezeu toate visele in viata,sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi,sa aduci in continuare bucurii mamei tale,ca tare e mandra e tine si are de ce .

Ano asta nu ai observat-o,vad ca la toate le multumesti la rand ptr urari da pe asta ai omis-o,sa inteleg ca imbatranesti femeie

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Claudia ba am observat foarte bine si iti multumesc foarte mult.Si faca tot ai un spirit de observatie atat de dezvoltat si eu am fost atat de neatenta cu urarile voastre minunate,imi fac acum mea culpa si multumesc inca o data tuturor pentru urari,sa aveti si voi parte de tot binele din lume si sa creasca copilasii sanatosi si voiosi.
Ce sa fac,probabil ca este cum zici,ma cam lasa memoria si imbatranesc.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Se pare ca vremea si incalzirea globala ne afecteaza destul ...asa ca sa aveti week end asa cum va doriti...

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

na, buna dimineatza ....

desi vad ca nu-i chiar asa buna ... eu va dau un rand de cafea , un brat de la toate si o gramada de ca sa treaca toate supararile ...
vine ea si primavara .... afara si in suflete ....

sa aveti un weekend frumos.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui geta_florina

vine ea si primavara .... afara si in suflete ....

sa ai gura aurita, getutzo!!

kissu drag, ma rog sa-ti fie bine azi

in rest ma abtin pentru moment, sa nu fac harakiri ma duc sa bag intravenos.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aida ma rog la dumnezeu sa faca o minune, sincer nu mai am cuvinte am adormit cu voi in gand , m-am trezit cu voi in gand

-10 grade, groaznic de frig .... "vine craciunul"
sunt bucuroasa ca e vineri, am avut o saptamana foarte aglomerata si-o sa dorm, dorm, dorm tot we asta

ANDANII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela03

Buna seara tuturor.
Eu in ultima vreme primesc tot mai multe lectii de viata.
In urma evenimentelor desfasurate s-a dovedit care imi sunt adevaratii prieteni... dar ma bucur ca au ramas alaturi de mine oamenii de calitate.
Lucrurile s-au desfasurat cu mare repeziciune, sunt stapana pe viata mea, insa mi-e greu din toate punctele de vedere. Singuratate, cheltuieli de judecata, comisioane la notariat, mult stres, si copilul cu probleme de auz care are nevoie cat mai repede de operatie de polipi. As dori sa o rog frumos pe Doris, careia i-am imprumutat cu draga inima o suma de bani in momentele in care eram extrem de vulnerabila, sa nu amane termenul stabilit atunci (sfarsitul lui februarie) pentru ca e vorba de nevoile copilului meu si sunt banii lui pusi deoparte pentru operatie. Cred ca am fost destul de buna si intelegatoare si n-as vrea sa raman cu impresia ca s-a profitat de mine. M-a deranjat felul in care am fost "trimisa la plimbare" la telefon, asa ca am fost descurajata in a mai purta discutii in privat pe aceasta tema. Nu sunt de acord sa mi se impuna ca termen (cu deranj pt ca am indraznit sa spun ca nu accept servicii in schimb), "poate", sfarsitul lui martie, cand intelegerea de acum 3 luni a fost alta. Eu zic ca e pacat sa ne batem joc si sa calcam in picioare oamenii care ajuta. Mai ales cand si ei au greutati. Am reactionat asa pentru ca am descoperit ca au mai fost discutii de genul asta in trecut.
Cu tot respectul pentru persoanele demne de admiratie de aici, va rog sa ma stergeti de pe lista voastra.

Intradevar ,Ela , ne-ai aratat si noua o lectie de viata prin mesajul tau si ne-ai dovedit ce inseamna prieteni adevarati.
Problema asta ta putea rezolvata in alt mod,mai discret.Si indiferent de marimea si natura problemei,asa ceva nu se face.

Album pi casa

Mergi la inceput