*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Kya ce frumos merge zanuta!
Bv Luny de inca o noapte bifata! curaj in continuare!
Simo, chiar seamana David cu Sam.. numai ca e o versiune mai "dietetica"

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

miha,hai mami,capul sus!Tocmai tu?!
kya,super super ca se apropie momentul!
Eu mi-am notat reteta de la American Pie pe care as incerca-o maine,daca voi avea timp..Deja saliveaza randunoiul.
Iar,de ziua mea,vreau sa fac tortul cu branza si caise,bubu.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Dragelor, va multumesc de urarile de ieri, desi n-a fost ziua mea...
La noi Sf Valentin s-a limitat la primirea unui trandafir de la baietii mei..si atat.. Nu sarbatorim .

Multumim de felicitarile pentru primii pasi ai lui Matei. Azi parca a prins aripi. A mers in mai multe reprize si a inceput sa-si dea drumul singur...

Am citit putin din capitolul trecut, dar intai vreau sa-l termin, ca sa fac o scrisorica..sper numai ca Matei sa adoarma repede seara asta...

Daca nu, va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana buna.

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna seara crenguta!

Kya, ce frumos merge Sanzi! E o scumpa. Oauuu, la biblioteca cu o gramada de carti pe masa??? Asta imi aduce aminte de facultate...

Luny, hai ca tot este bine, tineti-o tot asa in continuare, o sa fie bine. Desi or sa mai fie momente nasoale gandeste-te ca in final o sa fie bine pentru toti si in special pentru Muffa caci asta e cel mai important, nu? In rest, de sani ce sa mai zic, eu deja cred ca am facut o obsesie legata de ei...Dupa ce termini de tot cu alaptatul o sa fie si mai rau!! Unde sunt sanii mei frumosi???? Dupa Razvanel sanii mei au fost ca inainte de sarcina dar am alaptat doar 2 luni atunci, iar acum aproape 11!!! Si se cunoaste! Spet totusi ca dupa ceva sport sa-si revina cat de cat. Ideea e ca ceva sani mai am, dar calitatea lor lasa de dorit!!!

Simo, ce mult seamana David mic cu Sam, incredibil!!!! Sunt la fel de frumosi!

Miha, hai mah bucura-te de putina relaxare ca zau ca meriti!

Vali, am uitat sa te felicit pentru pasii lui Matei!

Tuchi, Bubu, Naty, Mihutza, Zoze,

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vali,pai a prins curaj Mateiul, a vazut ca poate
Bubu, intr-adevar nu am blenduit sufleul desi tu asa ai scris, doar l-am storcosit cu furculita si cine stie, poate ca intr-adevar era cam inecacios (mie nu mi s-a parut, da' na...eu rod si oase de pui). Oricum nici piureul din borcan nu era pasat complet ci cu bucatele si n-a avut fata nicio treaba. Acum seara si-a mancat iaurtul cu biscuiti alaturi de randunoi care manca o ciorba de perisoare, acra-acra (dar si sarata) si, nene, desi a terminat iaurtul mai sa se arunce din scaun, cu ochii holbati la tacso care bineinteles ca i-a dat ciorba si a basculat fata ca o disperata. Gata, ciorba scrie pe ea
Kya, suuuper ca vine randunoiul...Chiar ca a trecut repede timpul. Sunt FOARTE, dar FOARTE curioasa care va fi reactia Zanei cand il va vedea...
Am spalat fata, am pus-o in pat (cu muzica, bineinteles, cred ca e dependenta) ii dau laptele si ma intorc la carte
OLGUTZAAAAAAAAA!
CUSCRAAAAAAAAAA!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Si cate ceva de noi...Rebe merge din ce in ce mai bine, si-a dat drumul extraordinar. Acum umbla prin toata casa cu tupeu, pleaca in dormitor, inchide usa dupa ea si apoi plange normal ca nu mai poate sa o si deschida. Vine dupa mine in baie, in bucatarie, ia colturile fara probleme, nu se mai tine de pereti. IAr daca simte ca e in pericol se lasa in genunchi sau in fundulet. Si-n felul asta nu a luat nici-o cazatura serioasa...
Si am mai bifat o realizare...si azi la pranz s-a culcat tot in patut , deci se poate!!! Si doarme o ora jumatate, ceea ce e super! Asa ca in leagan isi mai face doar somnicul de dimineata si gata! In rest, bombane mult, cand o las cu randunoiul ma striga intruna pana apar!

Acum eu va pup, ma bag la putina lectura si apoi nani!

Aaaaaa, Ursuleata cum te simti? Ti-a trecut supararea?

Roxana, am uitat sa te felicit pentru primul dintos al Amirei!

Si am uitat sa-i zic lui Cleme ce mult imi place de motata ei!

Si lui Zoze voiam sa-i zic ca am avut asa un sentiment placut tare cand a zis ce frumos s-a jucat Mihaita cu Bunelu' lui! Nu stiu, dar m-am emotionat...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, la mine sanii s-au marit fata de inainte de sarcina...prefer sa nu ma mai gandesc la restul, macar deocamdata.. obsesia va ramane ptr fiecare mama care a alaptat, cred...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Da Luny, initial si la mine s-au marit si apoi...dar lasa asta, nu-i cel mai important de pe lume! Anyway, noapte usoara va doresc , odihneste-te cat poti de mult.
Am luat o pauza de citit si am mai arucat un ochi aici...

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ma bucur enorm ca v-a placut David micut!intr-adevar era mai subtirel ca Samsi mult mai iute!mie nu mi se pare ca seamana ca bebelusi!dar,daca voi ziceti ...asa o fi!va pe toate!si mai am cateva poze ca mi-a zis David sa vi le pun sa vedeti ce frumos era-exact asa a zissi printre ele e una cu tati,care tati nu vrea sa ii pun pozele pe net,dar poate-poate o sa o pun ca e de acum 6 ani,nu e recenta!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

noi am fost la tara la bunici,ne-am bucurat de soarele de afara...am fost la gaini,andru s-a speriat de ele si gainile de el...a mancat malai(sau turta cum se mai zice)...mama si ce bun a fost...am fost prin grajd ,ce lucruri interesante are 'baba' acolo ...asa zice andrei cand o vede pe mamaie...noi i-am tot zis 'hai ca mergem la mamaie batrana...la baba...' si cochilu' a memorat...

LA MULTI ANI ANDREI DE GBUTUCICA SI REBECCA DE MONICA...SA CRESTETI MARI SI SANATOSI

ursu-imi pare rau ...poate nu a fost momentul acum...
luny-
tuchi-bine zis sa nu mai vorbim de sani ca ma apuca si pe mine

ANTONIA LA MULTI ANI PT CELE 10 LUNICI..
am vazut si pozici si filmulete...sunt scumpi toti puii ...
vazut david mic de simo...
incerc sa pun niste pozici si un filmulet cu andru sa vad daca reusesc sa le descarc dupa telefonul randunoiului...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput