Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)
Raspunsuri - Pagina 4
anamariacs spune:
dragi 2 in 1, harnicute mai sunteti..un nou capitol..felicitari!
Ati fost harnicute ieri, ati pregatit papa bun.. noi am facut o fasole batuta, cirnaciori si muraturi..de papa toata lumea cu 2 minute!
Oanaalex.. iti tin si eu pumnii sa nu fie nevoie de insulina!!Sa speram ca nu e cazul, prntru ca ai inceput din timp cu regimul!! suntem alaturi de tine!!
Didi..cum mai sunteti?? Doamne ajuta sa fie bine!!
Daniella...starea ta s-a inbunatatit??
Strunfita..cred ca e super la sky!! eu "sunt prietena" doar cu patinele pentru moment!
fetele..am pus citeva poze noi..cu burtica ce ascunde pe "bursucel-grasunel"!
ne pregatim de o vizita..as aca fetelor, va pup si vb de miine!
ana-maria 25 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
anamariacs spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxi2000_ro SALUT GRAVIDUTE SIMPATICE!IN SFARSIT AM REUSIT SA VA SCRIU |
bun venit printre noi! sarcina usoara si bb sanatos si mincacios, nascut la termen!
ana-maria 25 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
alinutza23 spune:
roxi bine ai venit printre noi!
anamaria super pozicile si tu esti frumusica foc.
oanaalex tinem pumnii!
maria ma innebunesti cand vorbesti de primavara, la noi iar s-a racit vremea
didi cum mai sunteti?
dani3lla hello?? vrei bataita?
23+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
CarlaV spune:
Maria, imi place Isabelle, dar nu vreau sa apara intrebari gen: cu s sau cu z, cu unul sau doi l...
Ana-Maria, ti-am admirat burtica si bursucelul .
Eu cred ca Dicirstea sau este cu Matei in spital sau l-a adus acasa si nu are timp sa ne spuna 2 vorbe. Stau ca pe ace... Haideti sa ne lasam numerele de telefon pe mail-ul comun, in caz ca avem nevoie, ce ziceti?
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
lavinia.p spune:
Buna seara burtici!
Eu sunt noua si in acelasi timp veche, sa va explic de ce...nu stiu daca mai tineti minte la inceput cand am intrat sa vb cu voi vi-am zis ca sunt nepoata lui Marcelle si ca intru cu userul ei. In sfarsit a reusit sotiorul meu cel scump si drag sa-mi faca si mie user, eu nu am reusit nici cum la acel moment sa-mi fac...ass ca de acuma nu mai sunt Marcelle ci lavinia.p.
Mai scriu inca odata datele mele sa fiu trecuta si eu in listuta:
D.N. 02.10.1981, U.M. 04.09.2008 iar D.P.N. 11,06.2009. In rest suntem bine si eu si bebe, nu avem nimic noutati.
Dicirstea iti doresc multa multa sanatate si tie si la puiutul tau, sper ca vi-ati mai revenit.
Oanaalex iti tin pumnii sa-ti iasa bine analizele, sa nu trebuiasca sa recurgi la insulina
Carla, maria, baby_first
alinutza23 spune:
eu m-am conformat, datele mele sunt in agenda mailului comun la friends
23+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
CarlaV spune:
Am trimis si eu un mail cu datele pe adresa comuna.
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dani3lla spune:
Buna fetele, multumesc mult pentru grija, ma simt un pic mai bine,nu mai vreau sa vad ceai si miere in viata mea,mi-am luat medical toata saptamana viitoare ...asa de nervi...si sper sa-mi treaca mai repede ca tare nasol e
Maine ma duc la dr sa-mi recolteze sange pentru toxoplasma IgM pe care trebuie sa o repet la fiecare 2 luni
Apropo,vreau si eu un PM cu parola de la mail-ul comun,va rog
DANA 22+ cu mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR