Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oanaalex..eu scriu si mai tarziu,pt ca adorm pe la 12-1,dorm si la amiaza si abia ma ia somnul seara!!Plus ca nu lucrez,ca daca as fi mers ca fetele la servicu,as fi avut alt program!!Dar cand vor intra si ele in concediu va fi mai multa activitate pe aici..mai ales ca am auzit ca se doarme mult mai rau in ultima perioada a sarcinii!!Eu sper sa fiu la fel de activa si cand va aparea bebe...dar depinde si cum va fi el,ca doar el va fi seful!!Maine sa vii,neaparat cu vesti bune si despre asigurare!!
Ely..sunt bine,ms de intrebare..chiar daca bebe e "nazdravan"!!Azi am reusit sa dorm doar o ora dupa-amiaza,ca el avea chef de joaca si m-a trezit!!Tu cum mai esti?

25+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Am retusat semnatura...ca prea l-am ametit de cap cu atatea nume ,pe saracul bebe!!

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Despre mine ce sa va spun..sunt bn..rezultatul dela urina a fost alarma falsa..spre norocul meu,ma simt bine mai am ceva carcei ce ma tot sacaie noaptea,o bblina fffffff miscatoare,nu stiu cand doarme pana se noaptea ma trezesc de 3-4ori si ea tot in miscare este!sa sparam k nu va fi asa si dupa nastere k imi ies perii albi!nu ma plang k imi face placere sa o simt dar cateodata zic eu k tre sa mai si doarma!burtik creste vazand cu okii la fel cresc si dererile de spate,sunt tot mai intense..dar ce sa fac dk ne place sa papam avem +9kg...medicul gine spune k e ok dar s-ar fi putut si mai putin,ce sa fac de mancat nu mananc ff mult,pap fara prajeli,chestii "siropoase"nu prea inafara de ciocolata..legume si fructe pap non-stop..iar carne pap doar pui,iepuras,vitel,si peste uneori...toate gatite "slab"..na ce sa fac dk se pune pe mine?sanatoase sa fim

ely 29 sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ely cum mai stai cu regimul si diabetul? Ai mai ajuns pana la urma la medic? Poate ai masi scris dar eu e posibil sa fi sarit cu ataea drumuri de Chicago

Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

BebeBeca mare dreptate ai cu intepaturile in toate partile. Eu la prima sarcina nu am fost asa dar acum parca am 100 de ani si ma dor toate cele. Vorba prietenelor mele, nu mai am 20 de ani (a se citi varsta incepe cu 2 nu ca avem 20, si acum schimb prefixul)

Oana 27+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

LauraOana..ti-a mai trecut tristetea?Cum este acasa?
Lavinia..eu nu te pot ajuta cu lamuriri in legatura cu prenatalul,pt ca nu cunosc legile din tara!!Succes maine la eco si sa vii cu vesti bune!!

25+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

OANAALEX-spre norocul meu diabet nu am,am avut cateva valori ff ridicate si am stat la regim o perioada,acum pap aproape orice dar cu atentie mai putini carbohidrati,la fel ar trebui sa fac si la capitolul dulciuri ceea ce nu prea reusesc!
citisem k nu te simti bn dar am avut pbl cu net-ul si din pacate nu puteam intra,dar v-am urmarit din umbra cu tel mobil!bebelina cum este??

Mergi la inceput

MARIA-sunt bn in general am doar dureri de spate parca tot mai intense si carcei care ma sacaie noaptea dn pacate!ma bucur k sunteti bn...

FETELE CITISEM PE AICI K VOI SPALATI HAINUTELE BB-IILOR...LE SPALATI PE TOATE-TOATE??SINCERA SA FIU EU AM SPALAT DOAR HAINUTELE MAI APROAPE DE PIELE,BLUZITELE DE CORP,BODY-URILE..COSTUMASELE,LENJERIILE DE CARUT SI RESTUL LUCRURILOR LE-AM CALCAT!ACUM EU STIU D TREBUIE SPALATE TOATE LE SPAL K DE ...ORICUM IMI FACE PLACERE SA MA UIT LA ELE..ACUM K S-AU INMULTIT LA GREUDK CONTINUI IN STILUL ASTA PANA LA NASTERE NU MAI AU LOC IN DULAP!IERI AM IESIT SA NE UITAM DAR CUM ERAU LA SUPER-REDUCERI NU AM PUTUT SA REZIST SI AM ACHIZITIONAT CONTINUU...(EX:2PERECHI PANTALONASI BUMBAC 5.90EURO.SOSETELE-2EURO ETC)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

ely, multumesc pt urare.
cand iti citesc mesajele gandul imi zboara la Florenta, frumos oras, l-am vizitat in vara lui 2007.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Multumesc maria_bunica , sper sa ma lamureasca celelalte burtici, la eco ma duc numai joi, si o sa vin cu vesti, abia astept sa merg

24 + mami lui Rares

Mergi la inceput