PRIETENE FARA TITLU (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, mersi de reteta, il trimit maine pe sotz sa cumpere broccoli, necazul e ca nu gaseste decat la punga, poate avem noroc, cine stie?
Deci, furaciunea sta la baza activitatii de la gradinita, nu ma mir.. Daca recupereaza acasa, cu atat mai bine! Ai dreptate ca sportul ii creste pofta de mancare, mai fa si tu cu ea exercitiile alea, nu-i strica, mai ales daca nu prea se ocupa ala de la fizioterapie de ea. Sau e kineto?
Cauta cartea, e imposibil sa nu-i placa cele doua schite, Diana le adora. Preferata e d-l Goe..
Sa stii ca sunt foarte mandra de ea ca s-a jucat frumos cu Clara, a avut o scapare in momentul cand mancau si a strigat ca Almette e al ei, am tras aer in piept si i-am spus Anamariei sa n-o bage in seama si sa-i dea si Clarei. Si i-a trecut criza foarte repede, chiar i-a intins borcanelul cu branza..
Plus ca asculta tot ce-i zic. Ma minunez de ea. In fiecare seara inainte de a adormi trebuie sa discutam ce s-a intamplat in ziua respectiva, ea imi cere asta si palavragim pana i se inchid ochii. Si o apuca rasul la fiecare cuvant nou, i-am spus ca e cinefila, ea a zbierat ca nu e, i-am explicat ce inseamna, a fost de acord...apoi am folosit alt cuvant si m-a intrebat ce e asta? Mereu ma intreaba de cuvintele noi, mi-e si frica sa mai folosesc, sunt unele la care pentru o explicatie perfecta caut in DEX. Azi manca lasagna, vine tatal meu si o intreaba daca ii da si lui, ea nuuu...i-am spus: pai nu esti generoasa? Ea cica: ba da, sunt generoasa, dar el are mancare jos, sa manance acolo, la el acasa. Saracul tata..lui nu-i trebuia, dar glumea cu ea.
Fug la nani.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID tare imi place de Diana ta ca intreaba de cuvintele noi! Diana mea nu o face decat rar dar ii tot explic eu din proprie initiativa,mai ales cand ii citesc. Cu posesivitatea,o sa ii treaca ei,astea sunt asa un pic de ramasite,pe cum creste invata sa se controleze tot mai mult.Eu am observat la a mea ca face asa doar cand e in compania vreunui copil care incepe el sa se manifeste initial asa ,cu "e al meu",nu ii da si ei jucariile,atunci imediat face si ea pe posesiva! Altfel nu.
Apropo de brocolli,ce-a cumparat husbandu' era intreaga,invelita in folie.Trebuie sa fie pe la supermarketurile mari.
Nu e fizioterapie,e kineto adica "pe romaneste" gimnastica medicala.O sa o mai pun si eu pe cum apuc.Acolo face mami cu ea.Profesorul ii arata initial ce si mami o urmareste sa le execute si o mai ajuta.Azi cica au fost puhoi de bebelusi ,deci chiar nu avea ala timp de Diana nici sa fi vrut Tot e bine ca Diana coopereaza!!! Daca nu voia sa le faca ? Dar ei ii place - mai ales exercitiul de la scara se pare .
Am plecat si eu la nani,ca maine trebuie sa ma scol normal pe la 7,50 ...
Noapte buna la toata lumea!

MONI 15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mi-am terminat si eu stampila.. si sunt tare mandra initial am rugat sa mi-o faca un prieten care e designer pe calcu .. si toata ziua numa logo si pagini web si din astea face, dar .. nu mi-a placut cum a iesit. I-am si explicat de 10 mii de ori cum vreau .. si tot nu a inteles, asa ca .. m-am apucat sa o fac singura, cu toate ca eu ... n-am mai facut. Initial am desenat-o pe hartie, i-am facut poza, si apoi am prelucrat-o pe calcu. Imi place cum a iesit. Pun in drop, sa va dati si voi cu parerea.

Moni, asa a fost mereu la gradi. Imi amintesc de o tabara, pe vremea lui Ceasca. Muream de foame pe acolo, ca nu ne dadeau aia mai nimic. O felie cu un salam transparent, si un mar. Cam asta era masa. Furam dintr-o gradina varza, si asta mancam seara, ca ne ghioraiau matzele Am discutat de masa si cu prietena asta a mea, educatoare la gradi unde o voi duce pe Daria. Zicea ca mereu face reclamatie la bucatarie, ca isi cam bat joc de mancare. Normal nu ar trebui sa dea carne de porc la copii, si acolo cica nici nu mai gatesc cu altceva. E prea scump sa puna peste sau pui. Carnea de porc o taie maruntel, si pun cate un cubulet infim in fiecare farfurie, si astfel impart o portie .. la 10. Eu nu am ce sa comentez, ca oricum Daria nu va servi masa acolo, dar...nu mi-ar conveni deloc sa fie asa bataie de joc Cat ar fi costat sa le umple cestile cu ceai calumea ? Sau sa le unga painile normal? Si pun pariu ca nu era unt, ci margarina din aia cancerigena

Ma apuc si eu de treaba ...

blog

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Ieri-seara am sters-o iute ca am vazut-o de Diana jos, la baza scarilor. De aceea am inchis imediat. Vroia sa doarma cu mine.
Moni, exercitiul ala la scara l-am facut si eu, ma cam dureau mainile, dar era perfect pt spate, ma alungeam ca o placinta.
Fata mea inca e posesiva, dar nu exagerat, a invatat sa-si controleze impulsul de a zice: asta e al meu, probabil pt ca stie deja ca e la ea acasa si copiii nu pleaca atarnati de jucariile ei.
Deea, o sa ma uit in drop sa vad ce stampila ti-ai tras. Bravo ca ai reusit sa-ti faci singura!
Cu mancatul la gradinita, voi ati scapat, dar mai incolo ce faci, daca intra la program lung? Sau ramane forever la 4 ore?
Mi se pare ciudat cu carnea de porc, e mai scump un cotlet decat pui, eu asa stiam, bine, n-am mai fost demult la cumparaturi, dar o sa-l intreb pe sotz. Al meu copil primeste cam o data pe saptamana porc si trebuie sa fie carne macra, fara grasime si prostii din astea. BIne, a mea se vede clar ca e carnivora, mananca legume, mai in scarba si putin, dar la carne nu se zgarceste. Bine ca baga fructe..
Aici e tot frig, poate o scot afara pe la 12.
Maine pleaca tata la Paris pentru o intalnire de afaceri, vedem care se inghesuie sa-l duca diminetaza la 5 la aeroport. Cred ca sotul...

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Neata.

Eu sunt zombi. Am lucrat toata noaptea, si acu dimineata am fost sa imi inregistrez restul de acte. Am facut si stampila, si a iesit nasol . L-am intrebat de 10 ori pe ala de la stampile daca va iesi pe format mic. Mie mi se parea ca nu se va intelege scrisul. Si el imi tot arata modelul scos la imprimanta. Acolo se vedea perfect, evident, dar stampila propriu-zisa nu se vede bine. Se lipeste scrisul de linia exterioara Imi vine sa mor de ciuda, dar n-am ce sa fac. Asta e.. cu asta defilam Bine macar ca are lupul pe ea Auuuuuuuuuuuu

Haidati la chef .. ca dau o Cola. Upppsss.. ca n-am Cola Dau un mar atunci, ca de alea am luat ieri

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Nu stiu cum mai aveti voi timp de scris. EU nici nu pot pune mana pe PC. Si nu ca ash fi foarte productiva in rest! Copiii si atat momentan. E o vreme groaznica, parca nu mai vine primavara.
Ati intrebat de analizele lui Razvi. Pe 25 abia le facem, atunci e programat. 'Om vedea. Intre timp, finutzul nostru (verisorul lui de gradul 2, soacra mea si bunica lui sunt surori) de 6 luni,a fost depistat cam cu aceeasi problema (in urma unor banale analize de sange la o viroza) si la fel: tb sa faca sideremia (fierul)+ electroforeza hemoglobinei, sub suspiciunea de talasemie minora. E prea mic pt electroforeza (cica e concludenta abia dupa un an). Dar am ramas interzisa cand am aflat! Asta inseamna ca scumpul meu sotz sanatos tun, duce o boala genetica nu fff importanta, dar totusi. Interesant. Ma consoleaza sa ma gandesc ca uite tatzii copiilor sunt bine merci.
Daniela, ai mei se joaca impreuna, surprinzator, nu? Se iubesc ffff mult si se mai ciondanesc, se imping, se alearga, se ascund. Razvi imita tot ce face Ana. Asa ca uneori tb sa am grija la Ana nazdravana sa nu se catzere sa nu faca lucruri potential periculoase pt Razvi. ce fac ei impreuna? Devasteaza dulapul meu, mai dau iama in reviste, hartii neimportane, etc. Ana coloreaza, Razvi deseneaza pe pereti sau pune capacele la carioci. Danseaza impreuna. Fac multe impreuna. Ieri Ana mi-a spus "Mami, eu si Razvanel vrem o surioara!". Au decis copiii mei! Noi parintii vrem un fratior. Desi.......e discutabil.
Asta noapte fii-miu a avut program artistic extins. De la 12 la 2, somn nu, plimbari prin casa, chitaieli, joaca, urlete. Bineinteles ca nici Ana n-a mai putut dormi. Il intrebam daca-l doare ceva si se pipaia pe sub pijama, dar nu parea sa-l doara nimic. Cred ca voi muri de nesomn. Cica-s dinti? Totusi Ana la varsta lui dormea mult mai bine. Moni, 7.50? Dimineata? Acum eu! EU nu depasesc ora 7 niciodata. Dar de obicei e 6, dupa nenumarate treziri noaptea. Am ajuns sa am si insomnii din cauza obisnuintei de a dormi pe apucate. La noi e circ si cu 2, cu 3 va fi si mai distractiv. Inca cel putin 2 ani de nesomn.
Ingrid, dieta fara ingrasat? Nu stiu ce sa zic. Eu dupa diete am ramas gravida, asa ca............neconcludent. Ai mei cu carnea de porc nu! Fac bubite urat dupa ea, asa ca evit. Si in general nu reusesc sa le dau carne. Razvi e cu fainoasele.
Ana, cat timp o sa stai fara Clara? Ca nu am fost pe faza?
Deea, felicitari pt stampila si intreprindere. Cat despre ceainarie......Aveam intentia sa-i iau si pe pitici, am crezut ca e un targ mai "po****r" cam ca alea pe la Dalles, dar deja un ceai. Cred ca-l pun pe barbat sa ma scoata in orash, si asa nu mai stim ce e aia iesire. Spor la treaba in continuare.
Nici nu v-am zis ca ne-am luat caine, parca! Era sa-mi omor barbatul. In noiembrie tam nesam vrea caine. Luat pui golden retriever, mananca mai mult decat copiii, nu mai zic de vaccinuri si treburi facute in casa pana am scos-o vaccinata! SI cu un comportament usor agresiv. Macar acum vad ca a lasat copiii in pace, dar m-a scos din minti. Mai avem 4 pisici, 2 caini afara (catzele), din care una gravida! . cat ne mai inmultim?

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Deea, merge si marul ala! Am vazut in drop stampila, ideea cu steagul dacic (mie asa mi s-a parut) e extraordinara!
Bee, eu fix aia ziceam: ca n-am auzit inca de o cura la care sa slabesti si sa ramai asa. De regula, pui la loc, organismul isi reface chiar mai iute rezervele...ideea e sa mananci regulat si putine calorii si sa slabesti pe termen lung.
Imi pare rau sa aud ca exista si la rude boala asta (sau cel putin suspecti), eu tot mai sper ca Razvan sa n-o aiba, ii tinem pumnii pe 25.
Cu scrisul...daca ar fi dupa mine, as posta mult mai des, dar nu prea apuc, uite acum doarme Diana si am timp. In rest, mai scap la computer daca e la mama sau soacra (prin rotatie).
Voi aveti animale, nu gluma, noi am ramas cu o singura pisica, cea a parintilor mei, e batrana rau, dar n-ai zice la cat e de bine intretinuta. Insa e suficient, as inebuni sa am atatea animale la care sa le duc grija mancarii, vaccinurilor etc. Daca sotul a vrut retriverul, el sa se ocupe..eu asa zic.
Ma pregatesc sa plec la cosmetica, nu mai revin azi pt ca avem musafiri pe deseara.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Bee, nu stiu ce e la sala Dales. Peste targusorul asta am dat si eu pe internet. La sala Dales, nu stiu cum se intra.. dar .. cine stie, vreodata poate ajung si pe acolo Chiar ca v-ati aglomerat !!! La vara nici nu mai aveti loc in curte de atatia caini. Ce faceti cu ei ? Te cred cu nesomnul. Si mie mi-ar trebui un supliment alimentar de somn

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
V-am citit dar nu am starea necesara de a scrie prea multe- nu stiu nici eu prea multe raspunsuri, o fi si vremea de vina,dupa ce a fost 1 sapt ok,acum iara a venit -10C si ceva 3-4 cm de zapada, si m-a dezarmat- pe linga ca am cotizat bani buni la contul depensii, si acum cautam bilete de Romania, si sa vedem dc mai reusim sa mergem si 1 sapt la mare si soare in martie-asa ca desi teoretic ar treb sa fim ok financiar, practic mereu apare cate ceva,plus ca la soare am vrea sa mai mergem cu cineva si uneori e greu sa impaci pe toata lumea.Eu si Alex suntme un pci muciosi,dar ne tratam cu naturiste, E ma innebuneste cu literele ei- ca areo obsesie de 1 sapt cu o carte si in fiec seara face cu tati tot alfabetul si ccauat sa zica cuvinte cu fiecare litera in romana si engleza, cu franceza nu am zapacit-o inca si la gradi incep sa faca 1h de spanish pe sapt, ceea ce ii va placea sigur caci v-am spsu de cele 2 personaje cu filmulete de 20min pe care le urmaresc amindoi copiii mei- in weekend treb sa ii iau casca pt innot si sper sa o punem si pe skiuri putin,sper sa reusim ca mai avem in plan sa vedem si cu patul lui A ce facem-aseara l-am culcat fara suzeta pt ca nu poate respira ca lumea si nu a comentat mai deloc,deci vreau sa i-o scot de tot si si sa il invatam singur in pat mare si gata-ma declar multumita ca de vb isi va da drumul-deja ieri mi-a zis tup,tupa, dintr-un cantec este si e haios cum vb pe limba lui ca are intonatie si stie cand sa o faca
In rest imi pare rau de problemele de sanatate si ca va luptati cu lipsa somnului,si noi mai avem din astea, dar trec,sau sunt perioade.
Ma bucur pt succesele voastre si pt progresele puiutilor si va dorim sanatate si numai bine, o sa revin eu cand sunt mai ok "psihic"- am pus cateva poze in drop de sapt trecuta.Va pup si weekend placut!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele! Eu am fost azi la birou si am stat pana pe la 15 , m-am intors zombie si m-am culcat.Din pacate de cand cu febra mi-a cam revenit starea de semi-greatza,poate de la medicamente sau mai stiu eu ce asa ca n-am chef de nimic.In plus, de cum am ajuns acasa au inceput sa ma bazaie shalele spre picior, dar in partea stanga acum,abia calc Si voiam sa fug pana in Carrefour acum seara,dar am renuntat ca abia ma misc. Maine mergem la nasa ca a fost ziua ei saptamana asta,nici nu am apucat inca sa ii cumpar nimic .
Pe Diana acum a luat-o mami la ei.Serbarea o vor avea pe 4 martie,trebuie sa le facem un coif din carton rosu cu buline albe si imbracamintea tot ca data trecuta ciorapi + bluza alba,restul ii echipeaza ei.Ciudat ca nu ne-a dat sa ii invatam nicio poezie inca ...

MONI 15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput