PRIETENE FARA TITLU (31)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Fetelor sunt bucuroasa,se pare ca prietena-mea din Italia care de cca 10 ani se chinuie sa faca bebe, e gravida in 6 saptamani
.E sora cu mama Alessiei de care am mai tot pomenit.
MONI
15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI SABINA, FETITZA FRUMOASA SI DESTEAPTA! 
Extraodinar, azi e in 23 deja! Stiam ca avem un pestisor, de fapt e singurul.
Irinatuntza, sa ne povestesti cum a fost ziua Sabinei si sa pui poze.
Moni, ce veste buna!
10 ani sa te chinui sa faci un copil..eu ma descurajam demult. Felicitari!
I-am facut supa aia de broccoli, a mancat 3 lingurite si a spus ca nu-i place. Poate trebuia sa o fac crema. Dar a iesit foarte buna, eu am mancat un bol intreg.
Azi o duce tata-su la Mall, eu vreau sa fac o baie si sa ma relaxez.
E bine ca n-a mai avut febra Dia, o fi fost o faza trecatoare. Am vazut in drop cum ii facea freza Mariei, ce-am mai ras
..a stat aia mica asa de cuminte?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
La multi ani Sabina !!! Sa te creasca bunul DUmnezeu mare si frumoasa !
Salutare
Eu fusei la targ .. va pove later..
De dimineata am pregatit-o si eu pe Daria pentru gradi, acte, etc.. Acum e la prima zi de gradi.
Initial am intrat in sala, imbracati de afara, doar la usa, sa ne anuntam prezenta. Apoi, am vrut sa o scot pe Daria afara sa o dezbrac (pe hol). Hahaha. Nu mai vroia sa vina. Am dezbracat-o, i-am dat hainute mai subtiri si papucei de casa, si a taiat-o in fuga in sala. Nu a vorbit deloc
Nici cu educatoarea, nici cu nimeni
S-a infipt in jucarii. Am uitat sa ii aduc apa, si am plecat sa ii aduc. Cand m-am intors, am ascultat la usa. Educatoarea o tot intreba ceva pe Daria. De culori, de jucarii.. de nu stiu ce, dar tot nu se auzea ca Daria sa raspunda ceva
Abia astept sa merg sa o iau, sa vedem cum s-a comportat ![]()
blog
monica70 spune:
WOW DEEA abia astept eu vestile ,darmite tu!
INGRID bine ca ti-a placut macar tie supa aia
Zici ca ai adus o enciclopedie? Bine facusi o sa vezi ca o sa i se para interesante chestiile astea si Dianei tale!
Diana acum a sosit de la gradinita.Mai sa stiti ca intradevar fata a luat LOCUL INTAI, diploma aia era pe bune,nu au dat la toti cum ma gandisem eu! Erau afisate pe perete doar trei diplome: LOCUL INTAI,LOCUL DOI SI LOCUL TREI ... si ea avea LOCUL INTAI
Era si desenul cu inimioara colorata de ea,era colorata in rosu dar un rosu usor spre mov
Si doamna Lenuta tare a laudat-o azi ca asa de frumos stie Diana sa impature hainele! Asta stiu,ca toata ziua impatura pe ele acasa ![]()
MONI
15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Chestia e ca Diana mi-a tot zis ca ea a colorat cel mai frumos inimioara,dar cine s-o creada?
Ca de multe ori imi tot zicea ba de una ,ba de alta ca ea a facut cel mai bine/cel mai frumos la gradinita,dar eu credeam ca asa zice ea doar 
MONI
monica70 spune:
Diana catre taica-su: "CASCA GULA MALE! AI MICLOBI IN GAT! TLEBE SA ITI DAU SI SILOP PANADOL"
Asta pe langa injectii ... m-a inebunit sa ii dau vata, ca trebuie sa ii faca injectii 
MONI
irinatunza spune:
Buna ziua fetele! Multumim pentru urari!
Noi am fost plecati citeva zile la Birlad la bunici. Am fost si la Gradina zoologica unde traiesc niste animalutze oropsite si vai de zilele lor. Dar Sabinei i-a placut. Desi era foarte frig afara, am facut tura intregii gradini. A vazut ursi, tigri, leopard, maimute, ponei, capre negre, bivoli , diferite rase de ciini si de vulpi, lupi, pasari multe. A, si am fost si la Acvariu unde i-a placut mai mult sarpele.
O faza simpatica: ajungem la o maimuta din aia cu fundul gol si rosu si Sabi cind o vede zice :" uite , maimutza aia nu are pantaloni!". Unde o fi vazut ea maimuta cu pantaloni... nu stiu.
Ieri am avut invitati de ziua ei; cind a plecat lumea s-a suparat ca n-au mai stat. A suflat in tort; tremura de bucurie cind i-am cintat cu totii La multi ani!. A fost o zi fericita. Numai ca n-a primit nici un cadou; toata lumea i-a dat bani. Asa ca n-a trait ea adevarata senzatie ca e ziua ei.
Azi vin nasii si o sa fie f fericita. daca are musafiri e cel mai fericit copil; nu conteaza daca sunt adulti fara copii.
Am facut si poze , n-am deocamdata cablu de descarcare.
Nici nu stiu ce sa mai povestesc; eu inca stau acasa , dar se prevede un somaj, si nu numai eu ci mult mai multa lume decit se credea. Ar fi fost ok, dar criza asta ne-a stricat apele tocmai cind se aranjasera lucrurile bine.
Denisam spune:
LA MULTZI ANI SABINA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI MULT NOROC![pup]
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
LunaNoua spune:
Salutare
Noi ne-am intors de la gradi. Daria a fost foarte cuminte, s-a jucat si nu a plans. Educatoarea a fost multumita. Eu in schimb sunt cam desumflata.... Gradi e tare naspa. Mobilierul e de cel putin 30 de ani, daca nu si mai mult. In clase sunt masute si dulapioare noi, dar atat. Restul este foooooarte vechi. Am tras un ochi la baie. Tevaraie si pereti tot de 30 de ani. Gresie pe jos am vazut ca e noua. Veceurile nu le-am vazut cum arata. Dar .. e dezolanta gradi ... e cu peretii vechi, usi vechi, dulapuri vechi .....Niste picturi pe pereti de 30 de ani, ca in biserica, innegrite de vechime. Sunt desumflata rau de tot
Am vorbit cu educatoarea acum la sfarsit. Am intrebat-o de rechizite necesare. Mi-a zis ca ... la 3 ani .. nu prea are ce sa imi ceara.. ca .. ei la 3 ani nu prea coloreaza
Mi-a aratat cum coloreaza o fetita de 3 ani .. si cica .. nu are rost sa ii aduceti de colorat. 
Am intrebat-o de cheltuieli, fondul clasei, etc.. si a zis ca ... sa aduc 10 lei, ca e pe jumatate de an. As fi vrut sa imi ceara bani, ca as fi vazut implicare. Dar asa ... e clar ca nu face nimic cu ei .. decat ii supravegheaa
Voi mai trage cu ochiul zilele urmatoare, poate nu e chiar asa cum mi s-a parut la prima vedere. Maine ma intalnesc si cu prietena asta a mea, educatoare acolo, si poate apuc sa ma lamuresc cu niste aspecte.
Dariei i-a placut. Am intrebat-o acolo daca s-a jucat cu copii, si a zis ca au fost copiii rai. Educatoarea cand a auzit, mi-a confirmat ca sunt obraznici. Inca un lucru care nu imi place
blog
LunaNoua spune:
Mi-a mai spus educatoarea ca a mancat TOT sandvisul pe care i l-am pus de acasa. Era unul mare, si tot l-a mancat
, la sfarsit le-a dat de la gradi corn si lapte, si le-a mancat si pe alea .. iar acum imi cere de mancare de la ea din rucsac 
Hahaha... na ca am gasit si un lucru de apreciat la gradi ![]()
blog