Cel mai usor regim de slabire *6*
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/neliaCris/neliaCris.jpg)
neliaCris spune:
neatza....eu fac abdomene,piciu peste mine urca si coboara...am febra musculara la abdomen si coapse..
-crema pt snelire eu folosesc de la loreal si scrie pe ea ca e cu co-Cafeina Cx.....perfect slim...cica sa o fol de 2 ori pe zi...eu am si un aparat de mana de masaj...fac inainte cu capul de la crema...apoi aplic crema si apoi fac masaj cu aparatul cu mingiute cum ii spun eu...parca imi intra in burta cu totuul....
pentru tine mi-as da si viatza....
http://www.onetruemedia.com/shared?p=80eb5a5a871cffcb491dc4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
grati.ela spune:
pt topit pizza supereficient:
11-11.40 aquagym; 11.50-12.50 gym la saltea cu instructor personal; 13-13.30 dus subacval; 13.35-14.15 dus masaj; 18-19 masaj general...in rest soare si mare...asta era programul meu la Eforie Nord la sanatoriul EFOSAN. Fetelor, este o minune si mai ales...ESTE GRATIS!!!!!!!!!!!!!!
...masajul tb facut de profesionist...eu am incercat 2 la BV, 3 la Bucuresti si dak de relaxare am gasit ok, masaj anticelulitic facut ca la EFOSAN nicicum...Eu iti recomand sa mergi la Institutul de balneofizio...acolo e personal ultracalificat si sigur lucreaza si in particular...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Deus spune:
stiu ca va descurcati de minune si fara confirmare din partea mea insa vreau sa va impartasesc din experienta mea care este foarte similara cu regimul vostru:
Era ziua mea, prietenul m-a scos in oras la o cina dansata:)
Pe ring dansau doua dre subtirele....mi-a fost rusine sa ma ridic sa dansez alaturi de ele...Mi-am stricat seara si mi-am promis ca voi indrepta lucrurile.De a doua zi am inceput regimul Sanda. La micul dejun doua felii de paine cu orice era in frigider: unt, gem, branza,oua etc, si la pranz dar obligatoriu pana la ora 14 mancam o farfurie de supa si una de felul doi de data asta fara paine. Pana a doua zi singurele chestii care mai aveam voie sa le mananc erau merele. Daca nu reuseam sa mananc pranzul era o masa pierduta- nu mi-am permis sa depasesc ora. Am facut si sport recunosc si din 17 feb pana in 1 iunie aveam cu exact 15 kg mai putin. Nu mi-am stricat stomacul, nu m-am simtit rau - mancam doua mese pe zi echilibrate, beam apa, mancam mere... si in iunie cand am mers la strand aveam 55 de kg. Ce vremuri bune! si timp de 8 ani nu m-am mai ingrasat la loc, dupa a venit sarcina si m-am umflat dar am reusit incet sa revin in limite normale si acuma am 61 de kg.Mi-ar place sa mai gasesc undeva puterea de atunci fiindca as vrea din nou 55 de kg. insa cu sot si copil care trebuie hraniti seara este mai greu. Secretul dietei este ca de la ora 14 pana in ziua urmatoare la ora 7 la micul dejun ai 17 ore in care organismul consuma din depozite.
Voi faceti un regim similar si cred ca aveti rezultate. Va doresc succes si cat mai multe kg pierdute!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Musette79 spune:
Aloha!
Nelia, nu te mai cantari asa des ca o sa exasperezi si o sa arunci cantarul pe geam...o data pe zi, dimineata sau si mai bine, la 2-3 zile. Ai rabdare si persevereaza, o sa se duca kilele.
Va tot aud cu apa aia sarata pt dezintoxicare, numa cand ma gandesc imi vine greata. Mai bine o cafea calda si o tigara dimineata pt mine
Ieri la 5 jumate am gatit pt sot, si zic, gata, pun oala la cuptor 10 minute sa pot gusta si eu, mi-era pofta de numa. M-am pus sa ma joc Spider Solitaire, lua-l-ar naiba, ca numa bine am auzit clopotele de la biserica de vizavi batand ora 6 Salut, popor, n-am mai gustat nimic. Azi dimineata numa, dar nici macar nu-mi mai era asa pofta...
Madame, bravos, 60 kg ! Pai tu ti-ai atins targetul, sau acuma vrei 58?
MsLara, recuperezi azi cina aia de aseara, asta e! Sunt convinsa ca urekea aia de porc o sa ramana la usa!
Cred ca ma duc afara macar juma de ora, sa mai fac miscare. Ieri nu am mai facut pe stepper, in skimb am facut alaltaieri 20 minute si nu m-o mai durut nimica. Da de abdomene mi-i lene, un inot mai degraba.
Va pup si spor!www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
MadameBovary spune:
Muse, am schimbat targetul la 57 . Coborasem intr-o vreme - inainte sa ma paleasca foamea seara - sub 60, pe la 59.7-59.6 ajunsesem si era ATAT de bine sa ma vad cantarind cu 5 in loc de 6
. Sa vedem cum merge mai departe ca iar a dat o foame in mine de nu va mai vad
.
Laura, ne bucuram sa te avem printre noi, o sa fie bine cu perseverenta si rabdare!!
Deus, multumim pentru incurajari si pentru experienta impartasita!! Insa regimul tau mi se pare un pic inca prea strict, al nostru parca pare un vis chiar si in comparatie cu ce ai tinut tu . Eu, sincera sa fiu, n-as fi putut niciodata sa dau jos 5 kg daca nu tineam regimul asta... adica as fi putut, dar as fi innebunit sa fiu nevoita sa mananc numai chestii verzi o zi intreaga sau sa numar fiecare calorie pe care o bag in gura
. Asa ca eu sunt foarte bucuroasa ca v-am gasit si ca m-a ajutat atat de mult regimul propus de Addicted
! Plus ca v-am intalnit si pe voi toate, mamici (sau nu
) cu vointa si voie-buna!!
Double score!!!
pe toate, fara numar!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Am inceput de luni sa merg si la sala , de la ora 7 dimineata
Antrenamentul dureaza maximum o ora si jumatate, am de gand sa ma tin de el o luna sa vad ce se schimba si cum .
Fac zilnic banda , 20 de minute sau jumatate de ora de mers constant. Ciudat , dar asta mi-a spus antrenorul sa fac si nu am de ce sa-l contrazic .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
laura_cafea spune:
pt prima zi a fost ok, am rezistat tentatiilor de a manca ciocolata, am mancat ieri :
-1 mar+1 portocala
-piept la gratar cu salata de varza si seara doar salata de varza
Dar de dimineatza m-am trezit cu o foameeee de sa mor nu alta , asa ca am bagat repede 2 covrigi.....
M-am masurat si : talie - 74 cm, bust - 88 cm si sold- 96 cm , eram cam ofuscata dupa dar cu gandul ca de acu se vor schimba treburile m-am mai inveselit
o zi buna la toate si rabdare
mi_bebelina spune:
Neatza..azi e zi de raport, nu? He, he...ia sa ma mandresc si eu ca am mai dat jos 1kg....am 80kg, poate si putin sub....dar imi ajunge o floricica.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
alsima spune:
Si eu, si eu...
Si eu vreau o floricica, am slabit si eu inca 1 kg...Rezultatul de dimineatza 68kg...
Merge greu, greu...dar MERGE!!!
Pupici si spor!!
Musette79 spune:
Neata!
Bine ai venit Laura si spor la slabit!
Deus, regimul tau seamana cu al nostru, ideea banuiesc ca e aceeasi, nu mananci nimic dupa 6 seara iar dupa ora 2 mai usor cu pianul, ca se varsa clapele (vb lui maica-mea )
Vin si eu la raport (asta dupa ce ieri, uitandu-ma la Crimele din Midsummer de la 2 la 4 am bagat ca proasta alune trase in ciocolata, un pumn sanatos de mi s-o facut greata, asa ca pana azi am zis pas):
Kg: 66,5
Bust: 97
Talie: 77 (nu inteleg ce tot variaza cm in talie, banuiesc ca depinde unde ma masor, mai sus is mai subtire, chiar unde e buricu e mai lat)
Sold: 100 (iupii)
Coapsa: 59 (double iupi)
Azi am tocana de cartofi, am facut aseara dar numa am gustat de sare (si asta inainte de 6). Sotu tot zice ca daca n-apuc sa mananc pana la 6, sa mananc dupa, ce are ca mananc la 6 jumate? Are, ft multe... ca azi mananc la 6 jumate, maine la 7 fara 10 si uite asa intr-o luna tot imping cina si ajung sa mananc seara. Daca am ratat sa mananc inainte de 6, ghinionul meu, ramane pe a 2-a zi. Si am prins cateva zile asa
Va pup, o zi buna sa aveti, mai ales ca e vineri www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru