Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

la mine Anuta nu era in pozitie veriticala,era la san, mi-am murarit pantalonii si chilotii. i-a iesit si pe nasuc,a marait un pic si i-a trecut dupa aia. mai tare m-am speriat eu.
trebuie sa incerc sa ii fac un program,la 3 ore distanta, ca altfel mananca de numa'.
cu suzi,cand are chef o ia,cand nu face niste mutre de parca ii e greata de ea.
eu alaptez tot cu sfarcul de silicon,culmea la sanul drept nu are nici o treaba sa pape fara ,dar cand o pun la stangul...mama ce scandal face. insistam,cu rabdare,trebuie sa reusim...nu ma las eu asa usor.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Azi noapte am avut si noi prima repriza oficiala de colici.
A plans saracutul in continuu pana la 3 dimineata, nu va spun cine plimba copilul la ora 1 pe strazi? Moi! L-am infasurat intr-o paturica si l-am plimbat pe afara pana s-a calmat. Vecinii au avut si ei o noapte alba, cred ca se auzea cum plangea asta micu' pana in Miami!

Si Aidan a vomitat in jet, banuiesc ca e normal. O data era in patut, culcat si o data la mine in brate. Nu s-a intamplat nimic, copilul intoarce capul intr-o parte instinctiv, astia mici nu sunt atat de fragili pe cat credem noi, au niste instincte oarte bine dezvoltate.

Daiopri sper ca ai nascut pana acum! Asteptam vesti!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu pt colici ii dau sab simplex...dar tot se chinuie seara la aceiasi ora. azi cumpar gripe water poate poate.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Am primit telefon de la daiopri:

" Bebe Tudor s-a nascut aseara,13 Feb ora 19:05 PST ( adica ora Vancouver-ului). A nascut natural, fara epidural ( daca am inteles bine, ca m-am cam emotionat si eu), si totul a decurs rapid. Mama si bebe se simt f.bine si probabil vor sosi acasa diseara sau maine."

Bine ai venit pe lume Tudor! Sa le umpli inimile de bucurie parintilor si fratiorului tau!!!
Daiopri, felicitari din toata inima tie si sotului pentru pisoiul mult asteptat!!!

Felicitari tutor mamicilor de la odiseea ian-febr si nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi celor care urmeaza!!!

Edit: Am uitat sa precizez. Bebe Tudor a cantarit 3.792 kg.

Mergi la inceput

Uraaaaaaa! Bravo Daiopri!

Bine ai venit pe lume pisoiul Tudor! Sa fii sanatos si voinic! Mamicii ii urez recuperare usoara, asteptam poze si povesti!
Sa fie intr-un ceas bun!

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Daiopri, felicitari!!! Sa iti traiasca pisoiul, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurii! Te asteptam cu povestea nasterii si poze!

Miere, nasol ca au inceput si la voi colicii..sper sa treaca repede...Ai incercat vreun tratament de colici, functioneaza ceva?

Alina1976, sigur ca ne incuscrim, cu o fata asa frumusica cum sa nu ..multumim de complimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

In sfarsit... Felicitari, Daiopri! Sa-ti creasca mare pisoiul si sa-ti aduca multe bucurii!

Anca, bebe Andrew e un frumusel tare.

pentru fetele care nasc maine.

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Anca, am comandat Colic Calm
http://www.coliccalm.com/index.html

Pana acum i-am dat mylicon, dar am inteles ca colic calm e mult mai bun si in plus este naturist.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa nu e nici o problema, inseeamna ca a mancat lacom. Important e sa nu faca si temperatura sau sa se repete de multe ori

Roxana mersi

Micola las-o acolo ca o sa iti iasa ea. Nu cred ca te va rani.

Anculet eu stiu ca dupa baie, deci o data pe zi.

Lisa cum e cu sfarcul de silicon ca o sa imi iau si eu ca am la un san niste rani ingrozitoare

Daiopri in sfarsit!!!! Sa iti traiasca si sa fie sanatos.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Felicitari Daiopri, bvooo - sa fiti sanatosi si fericiti, recuperare rapida si un bb fara colici

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput