Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buricul i-a cazut la 5 zile,dupa nastere...am studiat netul,ca sa vad cauzele sangerarii...si am vazut : stranut,sughit.
Am sunat-o pe asistenta doctoritei pediatru,si mi-a zis sa o sterg cu o compresa sterila cu alcool,si sa pun baneocin...m-am conformat...si vad ca arata bine buricul.Sper sa nu mai am probleme.
Multumesc pt raspunsurile voastre

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

alina, mersi de mesaj, notat nr de telefon!

fetelor, a venit azi dr de familie sa-mi ia tensiunea si mi-a zis ca dupa parerea ei, mai mult de cateva zile nu mai dureaza pana sa nasc abia astept!!!

de azi noapte, pe langa durerile de burta si intepaturile alea in.... stiti voi unde, am niste arsuri si o stare de greata.....

merg sa spal aragazul si sa fac un pic de curatenie ca avem niste musafiri deseara si poate il conving si pe bebe sa vina...

a, fac placinta cu mere si cocktail de creveti.... daca vreti retetele, sa-mi ziceti

si revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Damiana, cocktail de creveti???!! Baga reteta ca vreau si eu.
Apropo, vezi ca tu nu ai voie fructe de mare cat esti gravi!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Apropo, vezi ca tu nu ai voie fructe de mare cat esti gravi!!

ba da iubita, in reteta asta crevetii sunt fierti. deci nu are treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asa stiam si eu ca daca sunt fierte bine poti manca.raw food(mancarea crunda) nu este indicata pt a evita imbolnavirea cu diferite bacterii. daca zic o prostie va rog sa ma corectati

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

fetele, si io stiam ca daca-s fierti e ok! crevetii sunt singurele fructe de mare care-mi plac, restul....

deci, reteta de cocktail

ingrediente:
600g creveti decorticati
1-2 capatani salata verde
1 lamaie taiata felii plus niste zeama de lamaie

pt sosul marie rose:
2 linguri cu varf de maioneza
1 lingura cu varf de ketchup
putin sos worcestershire
1 lingura coniac
1-2 lamai

pt pangrattato:
4felii de paine alba, mai veche
ulei de masline
sare si piper

-se spala salata si se desface in frunze si se pun deoparte sa se scurga de apa.
-crevetii proaspeti sau dezghetati se spala si se pun la scurs, apoi se fierb in apa cu sare, pana ce devin roz inchis. o sa va dati seama cand sunt fierti
-sosul marie rose: se amesteca maioneza, ketchup-ul, coniacul si sosul worcestershire pana cand se obtine un sos roz si subtire. se adauga zeama de lamaie dupa gust.
-pangrattato: se rup feliile de paine in bucati mai mici si cu sucitorul sau cu robotul de bucatarie sau blenderul se macina nu foarte marunt. intr-o tigaie se pune niste ulei de masline, un praf de sare si unul de piper si se adauga pesmetul si se prajeste pana se rumeneste usor. se scoate pe un prsop de hartie sa se scurga uleiul.

se aseaza pe un platou frunzele de salata, se pun crevetii pe deasupra si se asezoneaza cu sosul marie rose astfel incat sa fie acoperiti crevetii cu sos. se orneaza cu felii de lamaie. pangrattato se serveste langa, intr-un bol.

puteti sa folositi si felii de avocado, daca va place, pe care le puneti peste salata verde. io nu folosesc, ca nu-mi place avocado.

la cocktail merge un vin rose, o sa va mearga la suflet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stellutza

Incearca sa evite cezariana motivat pentru ca eu mai am o operatie de chist ovarian care este verticala si din aceasta cauza ar fi nevoita sa ma taie tot vertical iar vindecarea ar fi mult, mult mai grea.

+40 cu Maya Maria-Ayeneea

Stellutza, si eu aveam o operatzie pe verticala (fibrom) insa nici pomeneala de "vindecare mult, mult mai grea"!! Dimpotriva! incizia de la cezariana - cusatura - arata mult mai bine decat aceea de la fibrom (cine m-a cust acum a facut-o cu mult mai mult simtz de raspundere), iar recuperarea a fost mai rapida decat la fibrom; e posibil ca, datorita grijilor legate de bebe, sa nu-mi fi dat seama cat si cum doare - adica am ignorat cu succes. fapt e k nu-mi amintesc de nici o mare oprbl ref la vindecare.

....asa k nu te panica! nu se stie!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Lisa, si noi am vomitat o data tot cu jet (dar ce jet!!!) ceiutul...bause vreo 60 ml...nu se mai satura...nici nu vreu sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost la mine in brate, in pozitie verticala...

Fetelor, in ambitia mea de a ma motiva si de a-mi demonstra ca am slabit, mi-a bagat verigheta pe deget si ...acolo a ramas...mi s-a umflat degetul..nu o pot scoate nici dupa ce tin degetul 5 min in apa rece si dau cu ulei de masline, nici cu sapun solid, nici cu sapun lichid, nici cu sampon... De intrat nu a intrat greu, dar de iesit nu mai vrea Nu ma doare inca, dar se vede ca sta fortat acolo pe deget...cred ca luni ma duc la bijuter sa mi-o taie, s-o scoata intr-un fel sau altul de acolo....

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Intru numai sa pun un rand de agitate pentru burticutele de pe ultima suta de metri si sa dau un rand de la toate mamicile si bebelusii lor.

Daiopri, stellutza, pyc, ela2233, dya_dy, crysyana, damiana, Crisspy, alina2700, iuliacris

Eu sunt ok psihic, chiar relaxata, nu ma gandesc la nastere, ma axez numai pe zilele ce mi-au ramas si fac diverse activitati placute. Am programat deja cateva mese cu prietenii, azi am profitat de o zi in 2 si acum vreu sa stau un pic in pat ca sa nu exageram totusi.

Sa aveti o seara placuta iar cele care maine aveti marea intalnire ganditi-va numai la faptul ca in sfarsit o sa va puteti imbratisa micile minuni.

38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 5 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Am o nelamurire: De cate ori pe zi ii voi da cu baneocin la buricul micutei? Asta legat de faptul ca am gasit la buric sange uscat.

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput