Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

FELICITARI CRISSPY!!!!!!!

sa-ti traiasca bebele, sa fie sanatos si tie recuperare rapida si muuuuult laptic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

si rox, mersi de incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

FELICITARI!!!Sa ne traiesti, RAZVAN ANDREI de mami CRISSPY!! Crisspy refacere usoara!
M-AM EMOTIONAT!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

IRA_LIZA SELECTEAZA TEXTUL SI APOI FA MODIFICARILE

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la voi!

ELA,CRYSYANA,CRISSPY WOW!!!! multe felicitari, sa va creasca mari-mari si sanatosi licuricii, numai bucurii si impliniri sa aveti impreuna

Ada, frumoase fete ai Vezi ca ti-am trimis mesaj pe Yahoo Messenger cu adresa email+parola pentru contul de mail comun unde punem pozicile.

Dya, distractie placuta la intalnirea cu Murakami! Vorba fetelor, poate te alegi cu un autograf frumos

Damiana, la ce film mergeti?

Noi raportam somnic bun noaptea - obisnuitele 1-4somnic apoi papa, 4.30-7.30 somnic si iar papa+schimbat de scutec, 8.15-10 nani de voie (am fi dormit mai mult da' ne-a sculat din somn pe amandoi telefonul) ... iar de la 10 pana la 11:30 rasfateala in patu' mare: motaieli, papat, jucat etc Si colici tot nu avem, yu-huuu !!!

Uite o saptamana care a inceput foarte bine

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, wow...ce faina poza cu bebe si pisoi!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu maine seara la 19.00 ma duc la teatru la sotul meu ca are premiera la o piesa regizata de el. (prima) Ce mama denaturata sunt, las copilul acasa cu soacra-mea, dar nu pot sa lipsesc. Am inceput deja sa ma mulg sa fac provizii pentru maine.

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

ELA,CRYSYANA,CRISSPY Felicitari!!!!!!!! Sa aveti niste sanatosi , cuminti destepti si frumosi!!!refacere rapida, si haideti, repede la discutii despre bebici, laptic, ceiut si altele!!

Cine mai urmeaza? Aalina, azi e 16, mai ai un pic pana pe 19, cum iti doreai tu :), asa ca

Si pentru cine mai e la rand:

Noi raportam o dimineata agitata-agitata, dupa o noapte super linistita, cu o singura trezire, de la 3 la 4.30, ca noi suntem aia care stam mult cu tzitzi in gurita . Dar de dimneata de la 7.30, am prins somnic doar cand am dat cu nasucul de aerul rece de afara, inainte de ninsoare, si apoi pe la 1.30 cate o ora de fiecare data, in rest numai morfaiala la tzitzi! Asta e, suportam, ca de aia stam acasa cu bebeii! noroc ca acum chiar am adormit bustean si cred ca pana diseara nu mai auzim oracait de beb mic, la cta de obosit suntem. Ce conteaza ca tati nu are de mancare cand vine de la serviciu? gata, fug acum sa fac ceva repede repejor!

pentru toate burticile si pentru mamicii si bebici!

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

crisspy, felicitari, sa va traiasca Razvan Andrei si sa fie sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

gagici pun si povestea nasterii..apoi fug sa va cites din urma

Totul a inceput in ianuarie 2008 cand mami a avut o problema si s-a dus la dr.iar nenea doctor azis:''doamna nu credeti ca ar fii cazul sa faceti un copil la 29 ani aveti un corp destul de sanatos smile ..

1Mai.De astazi incepe viata mea parintii mei nustiu inca acest lucru..sunt mai micutza ca semintele unui mar..insa.. traiesc hjarta voi fetitza cu perul negru si ochii verzi ca alui mami..si cu siguranta o sa imi placa florile..
16 Mai-sunt unii care spun ca nu sunt o persoana reala..ca doar mama mea exista..mami tocmai a aflat de mine si il anunta pe tati prin telefon ca voi veni pe lume hjarta ..apoi a urmat prima ecografie..cand mami si tati mi-au vazut inimioara hjarta ..apoi la 10 saptamani in burtica lui mami am inceput sa deschid guritz asa observ ca am si degetzele....ei bine peste 8 luni ma vor vedea si ei cum zambesc...
27 August a putut si tati sa ma simta punand mana pe butica lui mami hjarta ..
uite asa au trecut saptamanile si eu cresteam
20 Ianuarie 2009- era asa cald si placut la mami in burtica ca nu voiam sa ies..chiar daca imi doream sa fac cunostiinta cu parintii mei hjarta ,,nu vroiam sa imi parasesc mica garsoniera smile ,,apoi mami a vorbit cu nenea doctor si au hotarat sa ma scoata ei afara..daca eu eram mai lenesa hjarta
22Ianuarie..dimineata mami s-a trezit cu niste emotii..doar stia ca era ziua cea mare ..ne vom vedea in sfarsit .la ora 13 s-a internat la spital a venit si nenea doctor s-a uita la mine bataile inimii mele erao bune, totul era ok..si i-a pus la mami o perfuzie ca sa se dilate si sa aiba contractii sa pot eu sa am loc sa ies afara hjarta hjarta
22 Ianuarie ora 16.30 s-a rupt apa primul semn ca nu mai avem mult pana sa ne vedem
22Ianuarie ora 18.30-dilatatie 4 cm..pe mami o durea rau de tot..tati era terminat de emotii si o incuraja pe mami..apoi
22Ianuarie ora 20-mami era pregatita sa ma vada hjarta hjarta ..deodata am inceput sa o iau la vale big_smile ..stiam ca in urmatoarele clipe ii voi vedea chipul celei pe care o iubesc de cand am fost un bob de grau si care mi-a tot vorbit in cele 9 luni.. hjarta hjarta
22Ianuarie ora 20.10 min.-eram naucita visslar deodata totul era rece..un nene tot umbla la buricul meu..o alta tanti imi facea ceva pe la nasuc..dar mami???unde era?...si..deodata acel nene care umbla la buricul meu ma i-a de picioare si atunci o vad... hjarta era ea...mami...nenea ma pune pe burtica ei..ea plange..dar de ce?? ca eu sunt fericita ca o vad..mai tarziu am auzit-o:''te iubesc ingerule''si atunci am stiut ..plangea de fericire..ne-au lasat putin impreuna..apoi m-au luat de langa ea..o alta tanti m-a luat si atunci am auzit: 3.100 grame si 49 cm..aha asta era greutatea si lungimea mea..hmmm binisor ..dupa aceea m-au dus intr-un patutz cald ca la mami in burtica era..si atunci l-am vazut pe el hjarta hjarta hjarta statea si ma privea cu lacrimi in ochii..era tati cel care imi tot spunea povesti de cana era in burtica..daaaaaaaaaa..si ma atingea usor pe manutza..asa am adormit cu el acolo...

Acum sunt marisoara acusica am o luna si vreau sa le multumesc lui mami si tati pentru dragostea cu care ma ingrijesc,si incerc sa le fac si eu noptile cat mai usoare

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput