Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Felicitari Crysyana, Ella!! sa va cresteti copiii mari si sanatosi!

Raportam iar o noapte f buna cu supt si somn din 3 in 3, si o dimineata nasoala cu somn de juma de ora si supt haotic...dar vorba Irinei, macar noaptea suntem ok, ca in rest...varza! A! mai fetelor, dar e normal ca dupa baita si masaj + papat sa nu adoarma? sta tzapure,cum zice Irina, ca rad de cate ori zice de Andrei asa .

Si la multi ani, Andrei! felicitari ptr prima lunita din viata ta!

Roxana, il scot zilnic afara si doarme f bine in timpul plimbarii. Acasa e problema...

Azi avem 20 zile si tot galben e...nu i-a trecut icterul...azi vine dr sa vedem ce facem....in schimb l-am cantarit si are 3640 gr, cu 540 gr mai mult decat la nastere (si 720 mi mult decat dupa scaderea din spital)..eu zic ca e ff bine, mai avem vreo 2 sapt pana facem o luna, deci mai luam ceva...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

rox,

chiar, fetele, in afara de noi, adica eu, dya si aalina, mai sunt ceva bebei "puturosi"? ca pe prima pagina aparem mai multe, dar nu mai stim nimic de fete... oare or fi nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Anuc...Grumetzel sta tzapuredupa baie!sau ochilasi cate 3 ore...dc papa san poa' sa aiba icter ahaha..Andrei inca are, discret dar are
Ela2233 FELICITARI mamico!hi hi ce te plangeai k nu vine puiul, iata-l!Sa-ti traiasca sa fie sanatoasa!
Roxzici tu de noapte?Atunci d c ma simt asa de parca m-a calcat trenu'?imi e somn...chiar Mandra ta cum si-a petrecut noaptea?a mai fost la disco?
Dya-dy mai ai f putin, vei scapa, bine ca esti monitorizata , asta sa-ti dea si tie siguranta si liniste
Dark f mistoooooo pozele.Lachlan are niste fetze domne'...te omoara.Si matzele tale yamiii..am pus si eu doar pe mailul comun poza secreta de la intalnirea de gradu zero:Timsy si Grumeztel!
Noi inca nu dormim...15 min a atipit apoi iar oau oac ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI DAIOPRI, CRYSYANA si ELA!

Pe mine m-a naucit Nadia, de cateva nopti nu doarme mai de loc. Ieri dupa masa am trimis-o pe Ioana cu ai mei in vizita la niste rude si Octavian a tinut-o pe Nadia in brate 3 ore si asa am reusit sa dorm si eu un pic.
Tot ieri am fost la Mothercare si Miniblu cu prietena mea (care are o fetita cu o luna mai mare ca Nadia) si cu Ioana, am mai cumparat cateva hainute pentru Nadia ca i-au ramas mici primele si niste paturici din alea cu gaurele, tare dragute si bune. I-am luat si Ioanei adidasi ca saraca umbla cu cizmele de iarna si cand a fost cald afara. Oricum, m-am mai relaxat un pic.
Aaaa si a venit bona! URAAA!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Fetelor HELP

Bebelusa mea are sange aproape uscat la buric...ce-i de facut?

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Nu te ingrijora. Curat-o cu alcool alb.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

bebelusi frumoasa poveste!

Am uitat sa va zic - sambata am incercat sa ma imbrac in blugii de dinainte de sarcina si m-am deprimat cupmlit, nici macar pe coapse nu pot sa ii trag Si nu am decat 4 kg in plus.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Fetelor unde pot vedea poze cu bebicii vostri? Si povestile unde sa le citesc? Ca am vazut ca voi spuneti ceva de un mail comun si nu stiu daca pot si eu sa va vad. Ajutati o mama disperata

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Mergi la inceput

anuc fii fericita, iubita! E bine ca doarme noaptea, sa vezi cum e sa stai noptile treaz, cum patim multe de pe aici.
Eu de abia de ieri am inceput sa o tin in scoica, dar foarte putin, tot asa mi se pare ca nu sta prea bine, e ghemuita.

NOI

Mergi la inceput

Ce frumoasa poza cu alinuk, alina si billy si comorile din dotare!

Mey, eu de vreo ora tot invart la carusel ca sa cante . Daca merge muzica sta linistita, cum se opreste incepe scandalul. Si al naibii carusel se opreste des de tot .

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Felicit noile mamici,sa va bucurati de puiuti,si sa fie sanatosi.
Cati ml de lapte praf da-ti voi bebeilor,la o masa?Bebelusa mea la 2 sapt,papa intai la san(pana mi-l face carpa),nush cati ml,dar o tin cam 40 min,timp in care mie mi se pare ca trage...si apoi ii dau humana 1 cate 60 ml.
O fi mult,o fi putin?Voi cum procedati?

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput