Colectia de toamna - iarna 2005 (229)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Lavi, nu te tine era vorba cu snow-mobilul...![]()
La tine ma gandeam ca esti la munte, in peisaj hibernal, "smecherii" erau pe snowmobil...iar eu lucram pentru ei.
Feli- asa deci...ma intrebam unde disparuse "mamica de printesa rasfatata" si aparuse "Capitanul Cuc"...
asta din ciclul "am spirit de observatie si-l amortizez". Apropo de asta. Sambata seara duc fetele la concert. e observa sarah in prima secunda incare ajung la ea? Ca m-am dat cu oja pe unghii. Nornal, daca copilul nu e obisnuit cu asa ceva...![]()
![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Feli, draguta foc Ilinca cu Capitanull cuc!
Tu cum mai stai cu insomniile?
Lavi, ma bucur ca v-ati simtit bine la munte !
Corap, sa inteleg ca starea generala de fanatate a familionului s-a imbunatatit???
Sanatate maxima!
Nasoala patania cu liftul ! Sper ca ai avut macar luminaa, ca daca era si intuneric ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
felicia74 spune:
Noki si Ilincai ii plac unghiile date cu oja, cica sunt pictate![]()
Camelia am scapat de insomnii
, Sedatif PC a avut efect, deja sunt mult mai optimista. De fapt, nu stiu daca e doar efectul medicamentului sau bucuria mea ca se apropie vremea calda
Ma bucur ca ati scapat de boala destul de usor
Apropo de lasat copil in casa - avand in vedere ca Ilinca se crede Peter Pan, va dati seama ce s-ar intampla daca ar incerca sa zboare in lipsa mea? Eu i-am explicat ca nu poate ca nu avem praf de zana, dar asta s-ar rezolva usor cu niste tencuiala de pe pereti, ca doar am fata inventiva
Sa va mai povestsc ce i-a mai trecut prin cap - i-am cumparat vineri niste pietricele decorative de la Bamboo. Mama, le cara peste tot dupa ea, ca sunt comoara ei. Sambata am fost la ai mei si cand ne-am intors le-a scapat sub scaunul de masina si a crezut ca le-a pierdut. Si a fost tragedie, plangea in hohote, desi ii explicam ca o sa le recuperez cand parcam masina, ca stiu unde s-au dus, ca le gasesc eu pe toate, nu s-au pierdut. Nimic, frate, de la Unirii pana acasa, in Militari, a tinut-o intr-un plans, iar noi ne prapadeam de ras, ca niste parinti iresponsabili ce eram. Dar ii promisesem ca le gasesc, ce sa-i fac daca nu ma credea. Pana acum cara plusuri cu ea, peste tot, le ducea la bunici, aducea altele.
Ai vostri merg cu ceva - jucarii, plusuri - dupa ei? Am citit ca unii prefera papuselele bebelusi.
Gata, am fugit. Va pup!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Feli, si Daria are niste pietricele (niste chestii ordinare) si zice sa-s "diamante" - la fel si ea le cara peste tot si e jale mare daca le perde ! Si ea cara plusuri dupa ea (are un Bubu care e preferatul ei) nu prea se da in vant dupa papusele, poate mai degraba masinute!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Noki_Lara spune:
Feli, Madau, saru' mana de ideile de costume!
Bagat in Favorites si o sa tin cont de ele daca trebuie. Pana atunci, cu ajutorul lui DD, voi avea de la o colega un custumas de soarece, ceea ce ar fi super, ca tot se numeste grupa lor "Mauseloch".![]()
Noi plecam de acasa cu:
- in parc, obligatoriu carucior cu papusa - pasiunea nr. 1 a bufnitei mele 
- la mama/spre casa de la mama/la gradi - ducem diverse: rujul Kitty - de mare efect!!! pus normal, ca o doamna, in posetuta galbena; poneiul roz - slava cerului ca e Vecina Mitza plecata, ca altfel ma mazilea...
; diversele desene-picturi pe care le face la gradi - Doamne fereste, apara si pazeste sa se rupa-distruga vreunul, ca iese jale mare - deh, tine la drepturile ei de autor.
; umbrela ei personala - asta se ia si cand ploua si cand nu ploua, daca o vede in zona, deci trebe numsai pitita.![]()
Cam astea-s ultimele trenduri.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
va mai amintiti de noi?
Am avut vreo 10 zile placa de baza in service (a fost asa de bine ca nu am mai avut spume pe Cristi ca sta la calculator!) si mai inainte nu prea am fost in forma psihica. Nici acum nu sunt prea mult, dar m-am obisnuit. Cred.
Am mai scris acum vreo 4 zile un mesaj, dar fiindca eram cu Vlad in brate, dintr-o singura miscare l-a sters, s-a trezit Alex si nu am mai apucat sa-l rescriu.
Suntem binisor ca sa zic asa, eu am niste insomnii de mor, sunt varza, lesinata, nu mai beau cafea decat o ceasca dimineata si apoi restul zilei sunt...dorm pe picioare, dar toot sper sa pot dormi noptile.
Copiii sunt binisor, saptamana viitoare merg sa-l operez pe Vlad de polipi. Inca nu stiu in ce zi, joi vb cu doctora. Eu speram sa scape dar inca mai are secretii in gat, nasul infundat mai ales la somn, chiar si ziua respira pe gura (doar ca are momente cand respira numai cu gurita inchisa si asa eu speram ca scapa de operatie)
Mi-au mancat o perioada de 2 saptamani asa de bine amandoi, incat Alex a pus 900 grame pe el si Vlad 600 grame. Va dati seama ce fericita eram chiar daca in fiecare zi imi venea sa ma dau cu capul de pereti ca nu stiam ce sa le mai fac de papa. Mai ales lui Alex care-mi manca de 5-6 ori pe zi si normal, nu-i puteam da de 2 ori la fel.
gata, a venit Vlad la mine in brate.
Va pup si sper sa mai pot intra, acum incerc s amai citesc macar din colectia asta sa ma pun la curent cu stirile.
madau spune:
Miruna mai nou nu pleaca nicaieri fara gentuta in care isi pune un glos de buze, perie si oglinda din cutiutele de la Happy Meal
, cartile de joc cu Madagascar luate dintr-o punga de cereale Nestle, si bineinteles agrafe si alte elastice de par pe care le cara cu sfintenie, ca de stat cu parul prins nu sta. Dar sa fie acolo...just in case![]()
Apoi, dupa toane, isi mai ia cate un DVD cu diverse desene, bineteles ca ne batem in fiecare zi cand ajunge la gradi sa mi-l dea sa-l ducem inapoi acasa, ea vrea sa-l dea cadou copiilor de acolo
, iar cand o duc la mama, musai trebuie sa luam pijamaua cu capsunici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxisialexia spune:
am fost cu alexia l-a spectacol la teatrul masca si apoi am stat la festivitate de premiere. alexia ma uimeste pe zi ce trece, acolo cand toti copilasii alergau,se jucau cu confeti, sareau pe mascota..fii-mea statea si se uita la ei si mi-a cerut voie sa mearga si ea la mascota, a fost tare fericita ca aluat-o in brate girfa
.
si eu realizez ca a devenit mult mai matura, vorbeste altfel..stie cum si cand sa foloseasca cuvintele, imi raspunde non stop si clar lexi este avida dupa iubire, cum stau mult cu ea cum se simte considerabil, este alt copil. ma bucur ca in sfarsit pot petrece cu ea o zi fara sa o culc si fara sa am circul de rigoare din cauza oboselii, s-a adaptat programului nou foarte bine.
alexia nu minte si nici nu stie ce este minciuna, o singura dara a spus ca a facut matei ce de fapt facuse ea si am facut-o pacalici si nu i-a placut, mi-a spus ca ea este printesa.
cornelia, cum mai sunt copii? si eu am crezut ca am umiditatea mica si am masurat cu aparatul si era taman pe dos .
miha 80, asa se trezeste matei intre 4 jumatate si 6 ( dar se intampla rar sa fie la 6) si nu mai adoarme la loc, vrea lapte si apoi ii arde de joaca, este adevarat ca il culc intre 8 jumate si noua. ma gandesc sa ii introduc lapte de noapte poate ii tine mai mult de foame. bafta la medic
. Maya cum mai este?
lavi, felcitari! te admir ca mergi cu ele peste tot. unde ati dormit, la ce pesiune?
noki, soon..but nu promit ca si incap in poze ![]()
bagaj pe drum si nu numai, alexia are gentutele ei( e pasionata
) si duce acolo de la "buze"= ruj de papusi pana la portofel cu banuti( o alta pasiune
)
fug s-a trezit matei....
Gandacel spune:
Vreau sa va spun ca treaba cu lasatul copiilor singuri in casa o practic de destula vreme, aprox de doi ani... Cate putin, in diverse situatii, pt perioade scurte, de max 1/2 ora si cu explicatii. Daca mi se pare mie ceva in neregula inainte sa plec, nu plec, o las balta. Copiii s-au obisnuit sa fie cuminti, le-am indus un fel de dorinta si de mandrie de a fi cuminti, le place sa vada ca am incredere in ei si nu au nici o dorinta sa mi-o insele. Cel putin deocamdata. Nu-mi voi putea cunoaste copiii decat in timp, prin incercari succesive de toate felurile, ma incred in instinctul meu, daca ceva nu e potrivit, imi dau seama. De altfel, ei stiu cu ce si cum se pot juca, prostiile pe care le fac sunt de obicei aceleasi si nu le pun viata in pericol. Singura problema ar fi (Doamne fereste!) sa se intample ceva cu mine pe drum si sa nu mai ajung acasa!
Joy, tu inca mai cantaresti copiii? Eu am renuntat la practica asta de cand avea Stefania cam 5-6 luni. Am decis ca nu are rost. Mananca cum mananca, oricum nu am ce sa fac in privinta asta, nu avem ratie alimentara, pur si simplu incercam sa avem mese echilibrate si la ore fixe (+/-). Cantaresc copiii (cateodata) daca e nevoie de antibiotic o data la 6 luni, daca a fost nevoie mai des nu i-am mai cantarit. Nu te mai stresa atat pentru toate nimicurile, si asa exista destule probleme reale de care sa ai grija.
Pupici tuturor.
lavi02 spune:
Joy bine ai revenit!
roxi ma bucur mult ca ai ajuns la o armonie cu Alexia! 
Am stat la pensiunea Panoramic, nu m-a dat pe spate, data viitoare incercam altceva. Genul de pensiune facuta cu materiale ieftine care in cativa (putini) ani de la darea in folosinta arata imbatranita inainte de vreme. Si io-s pretentioasa
Pt o noapte a fost bineinteles OK.
Gandacel mie mi-e frica ce fac ele in caz de cutremur (trebuie sa fac Silviei instructajul unde sa stea). De incendiu. De prostiile pe care ar putea sa le faca. Nati nu e prea responsabila, isi baga una-alta in gura, in nas...