Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hey, hey,

Iata ca avem si vesti bune astazi!

babymom as fi vrut sa-ti zic Sa-ti mananc rama! dar suna cam ciudat asa ca doar ti-o pup... si eventual o musc un picutz de fundicul ala care sta in sus.....

mamidestefan si Izabella felicitari pentru primul dintzisor! Si imi pare rau de burticutza lui Stefan. Pupam copilasii dragalasi sa nu se chinuie prea tare.... Din pacate la dintisori nu poti spune, lasa mami prima oara e mai rau, pe urma...doar placere! Dar se poate sa iasa de acum incolo si fara dureri prea mari! pt Iza si pt Stefan

Noi raportam astazi o zi pliiiiina de somn, cred ca e al treilea pe ziua de astazi a fiica-mi, nu-sh ce-i cu ea. Bolnavioara nu pare (Doamne ajuta), doar obosita.... La ora asta amandoi copilasii dorm, iar mami si tati isi fac de cap!!! NUUUU, nu cum va ganditi voi, separat! Tati s-a dus sa vada niste masini si motociclete, iar mami pe net cu fetele! Dar e bine si asa...

300 cred ca ma crezi tare neserioasa, asa-i??? Dar chiar nu-mi pot face avant sa ma apuc sa scriu mail-ul ala... adevarul e ca nu prea ma trage inima pentru eu nu as avrea sa ramanem fara ele.... dar altfel nu se poate.... Sper sa ma invrednicesc curand, si sa nu te superi.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

ADA Nuuu, nu este primul dintisor al odiseei, dar cu siguranta este la fel de important!! Parca Tudor de dyarina a fost primul... (sau am dat si eu cu bata in balta...) hmm

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

scuze, scuze, !
Oricum, felicitari pentru primul dintisor.... al micutei!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetelor !!

Vazut poze cu copilasi superbi !!! Babytza (bocanila) si Valentina , Giuliana - iti vine sa-l papi la baitza (dc nu are pretendenta..ne oferim !!! suntem ne-date ca sa zic asa)Dyanira scump foc cu sepcuta,Nikloci e frumoasa si seaman cu tine !!!, vazut si Sofia de Joy, imi pare rau de intamplarea la botez..important e ca micuta a fost crestinata !!! frumoasa foooc !!!
Eva vazut pui mic si scump . Sa continui sa scrii tot ce crezi tu ca este mai interesant ptr noi si puii nostrii..pe mine ma intereseaza si citesc intoteauna cu interes postarile tale

Nu mai stiu cine avea pb cu somul la bebe, parca Lucutta sper sa nu gresec si Iepurila si a mea pitica face la fel cu foiala de la un timp adoarme foarte greu si papa tzitzi fff des..
Cristinescu ce grasun ai tu acolo !!!
Vazut wrap superb..sper iar sa nu gresec oooff citesc si apoi scriu dupa o zi doua din varii motive si mi-e frica sa nu va incurc iertare !
Cocutica si noi am avut pb cu urechiusa mai de mult..erau un fel de cojite si zona rosie..mie medicul mi-a zis sa o curat cu apa si atat !! hmmm eu i-am mai dat si cu crema de galbenele si i-a trecut..parca si 300 spunea ca a procedat la fel..
Mamidestefan felicitari ptr primul dintoc !!! abia il asteptam si noi..roadem cu indarjire tot ce prindem..fiecare degetel in parte, apoi o luam cu pumnuletul si ne enervam tare ca nu ne intra tot in gura
M-am hotarat cum o sa fac de acum in colo.. mai intai o sa scriu apoi citesc..sunteti foooarte harnice !! ..pana acum citeam si cand trebuia sa scriu se trezea Eva, venea sotul, suna telefonul :))) si iar nu mai apucam sa scriu nimic
Cites si revin...

de printesa mica EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Dragul meu Edwin

Am ramas fara "oa oa" cand am vazut filmul regizat de mami tau cu tine in rol principal...si cand ma gandesc ca imi este dedicat...nu pot decat sa-ti zic "lov iu tu".
Eu, mami,tati cat si bunica am ramas paf....buni chiar a zis ca esti citez" geamanul meu" ceea ce cred ca e de bine...adika ne potrivim.
Eu sunt la bunici...dar cand ajung acasa asta seara am sa pun si eu de o regie in semn de multumire.
Deocamdata ma duc sa mai dorm ca ideiile frumoase sa-mi vina in visele mele de bebelush mic.

Cu multa dragoste
a ta Karinutza

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

HMMMMMM

CE AVETI TOATE CU EDI AL NOSTRU?!??!??!? STIM CA E CEL MAI FRUMOS, DAR TOTUSI!!!
MONYCA C, EDI E DAT!!! SAU LUAT!!! DE DARIUTZA!!!!

OFF, OFFF, cate fete vor sa-mi fure iubitul!!!!

Edi nu te lasa sedus!!! eu te

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Ne-am intors si noi cica, de la plimbare.
Am stat o ora si ceva in Herastrau cu bebelina chiraitoare. Asadar daca ati vazut una bucata bombonica roz in brate la tati si o mami impingand la carut...noi eram!!!
Felicitari Izabelei pt. primul dintisor, dar intr-adevar Tudor de Dya a fost deschizator de drumuri in acest sens. Si la noi pe gingiuta de jos se vad niste urme albe, dar cica mai dureaza pana devenim iepurasi.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

ADA Nuuu, nu este primul dintisor al odiseei, dar cu siguranta este la fel de important!! Parca Tudor de dyarina a fost primul... (sau am dat si eu cu bata in balta...) hmm

poze cu noi

poze DARIA

Da cred ca noi am fost primii cu dintisori aparuti la 3 luni si 2 zile primul si urmat la 5 zile de al doilea.Deci noua in 6 decembrie Mos Nicolae ne-a adus un dintisor.Cam precoce dar ce sa facem si mami a fost la fel.
Pupam toti bebei care au acum dintisoriSunt tare draguti cu dintisori parca sunt niste iepurasi.
Monya.C multumim de aprecieri!!!Vazut si noi poze cu Evasuperba si cu ffff frumoasa ei mamica!!!Chiar arati superb!!!Si eu rar fac complimente sa stii!!!
Am vazut ca ii ziceti bebelului meu Tudor, tati e in extaz ca el a ales acest nume si nu ne putem intelege cum sa il strigam pe copil din cele 2 nume asa ca pana la urma il strigam Ionutu ca pe taica-su.Problema e ca deja copilul a inceput sa constienteze ca asta e numele lui nu stiu cum mai facem sa il intoarcem din drum.Apropo, sondaj voi cum ii strigati pe bebei?
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nocom, eu nu am de ce sa ma supar. Te inteleg perfect sis eprsa nici nu mai fie nevoie sa scapati de lucruri dar cu vremurile astea cine poate sti?

Dya eu o strig e fata mea Bebelina si Anda. Cred ca are impresia ca o chiama Bebelina.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Diana, pentru primul dintos al odiseei, ma scuzati ca n-am fost pe faza atunci .
Mi s-a parut foarte repede, si cred ca de aceea nu am retinut daca doar credeti ca va iese sau v-a iesit pe bune!

Referitor la nume... sotul meu a fost foarte "pe pozitii" si a reusit sa ma convinga ca nu trebuie sa punem doua nume copiilor nostri, unul din motive fiind si acesta descris de tine.
Asa ca au fost (nu dupa lungi discutii) Teodor si Radu (doi copii, da?!).
Ei bine... Murphy, sau socoteala din targ... cand eram gravida si nu ne hotarasem inca la nume, tati ii zicea burticii "Dorele". Si dupa ce am nascut i-a tot spus Dorele copilului, pana a ramas Dorel. Raspunde la Dorel, mama ii zice Dodo, iar eu ma chinui sa il invat ca el e Teo. Si de fapt il cheama Teodor .
La Radu aceeasi discutie, dar pentru ca am fost amandoi hotarati de la inceput la acest nume, a ramas Radu si pe timpul sarcinii si dupa. Reactioneaza deja la Radu si numai asa ii zicem.
Dar ce te faci ca la botez primiram cadou inca un nume : Dionisie!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput