Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
read this... am tampit de ras.
autorului si frumoasei Sofia.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
_irina_ spune:
Buhuhu si eu pe aici.
Am adormit copilul, am trecut prin zona in drum spre biberoane.
Ada
saru'mana frumos, chiar pierdusem linkul spre blog si ma intrebam ieri pe unde o mai fi.
Vad ca tot suntem offtopic, dar e sambata seara si mai e si sf Valentin, cred ca avem voie sa ne facem de cap,am si eu o intrebare: se poate face un blog "private"?
fericita de
Andreea-Maria
anamona spune:
ada cred ca faceam amandoua acelasi lucru: navigam pe blogul andutei si de acolo la jurnalul sofiei....
si de la al sofiei mai departe....
gaia.nevia spune:
neee, eu de pe blogul meu navighez pe cele puse la favorites ![]()
si cred ca ma bag si eu la nani, a mancat si raducu deci gata pe ziua de azi 
Ada, mama de baieti:
300 spune:
Irina se poate seta blogul sa fie privat. Intra pe linkul meu sau al Adei si fa-ti unul; vei vedea ca ai o multime de optiuni.
Ada lenjeria mea e verde si pe-aia o vreau da?
a propos de ceata portocalie sunt curioasa cum se va numi wrapul ciclam... Hihi.
Anamona pana la urma am trezit-o ca ma prabuseam pe scaun si a plans pana i-am schimbat scutecul si am mufat-o. Acum da din craci pe langa mine.
Cu trezitul nu stiu ce sa zic e cam haotic. Zilele cu mancat prost au fost cu o singura trezire.
In general primul ei calup de somn e de 3-4 ore apoi se trezeste la 2-3 ore. Nu discutam despre anti-programul din puseu.
A si va multumesc ca va invredniciti sa-mi cititi elucubratiile. Oricum jurnalul sofiei ruleaza. Taticul este cred vreun jurnalist - oricum are treaba cu chestiile creative si se vede.
Ada am citit despre matusa ta. Si pe mine ma chiama la fel.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anamona spune:
300, pai as putea zice ca iti doarme fata de a mea...desi uite acum doarme de la 11 seara si inca nu s-a trezit inca.
Bafta noastra ...nici nu are rost sa ne culcam acum as zice...
Dupa prima trezire, mai urmeaza inca vreo 3 pana la 8 - 8:30 dimineata. Are exact acelasi program de somn de cand s-a nascut.
_irina_ spune:
o noapte linistita tuturor!
Eu incerc sa adorm, sper sa reusesc
fericita de
Andreea-Maria
Muuh spune:
Pentru ratonelu si pentru cele care tineti legatura cu ea. Eu am facut RMN la doctorita Coman (Budimex - lucreaza si la Euromedic - in curtea Sp.Fundeni) cand Alexei implinea 6 luni. A trebuit sa ma programez inainte si sa anunt ca este copil. Da, partea cu anestezia nu a fost o reusita pentru ca anestezistul era debil si incepator pe deasupra. Dar ca sa mergi la sigur pe partea asta exista solutii: fie mers la institutul de cardiologie CC Iliescu de la Fundeni - sectia pediatrie- vorbit acolo cu un anestezist sa vina si sa asiste el anestezia sau adormit copilul cu ceva calmant oral de acasa (trebuie sa te consulti inainte cel putin cu medicul de familie). Alexei nu a fost propriu zis sub narcoza totala dar totusi a primit oxigen pe masca iar debilul de mai sus a stat cu el in camera de RMN pe tot parcursul investigatiei apoi pe langa mine pana cand s-a trezit ca o bagase pe maneca din cauza somnului prelungit. RMN-ul lui Alexei s-a facut cu substanta de contrast, in afara de chinul anesteziei nu a stiut/simtit nimic doar ca a fost buimac dupa aia. Rezultatul preliminar l-am primit in 24 ore dar doctorita ne-a spus imediat in mare ce era acolo. A da, noi am investigat un hemangiom, care inglobeaza glanda parotida comunica cu carotida si jugulara.
300 spune:
Neata cu cafea!
Anamona uite cum fu aseara. Anda a adormit pe la 9 si am trezi-o pe la 1, in jur de 3 s-a foi#355; dar pana m-am trezit eu a adormit la loc si n-a mai supt, drept urmare la 5 a supt f bine, iar acum tocmai a terminat si doarme in continuare. Deci cel putin teoretic ar fi fost 1-2, 3, 5, 7 deci dupa fiecare ciclu de somn. Imi convine asa ca ziua intervin tot felul de stimuli mananca mai prost in sensul ca odata intrerupta n-o mai conving sa ia sanul imediat. Mi-e imposibil sa masor intervalele astea ca sunt uituca rau.
A si ieri noapte s-a trezit doar la 5 si la 7. Haotica precum mamica ei.
Legat de net este si posibilitatea sa folosesti wap fara abonament dar e f scump parca 1 nega 1 dolar.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Neatza si
si de la noi! Sa aveti o duminica minunata!
Ada, mama de baieti: