Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
gaia.nevia spune:
Auzisem ca la Oradea s-a deschis un centru medical unde se fac mamele mamelor investigatiilor. N-o fi pe acolo dr. bun cu RMN (pt. Sasha...)
Babymom, tu stii ceva de centrul acela?
RMN exista si in Bucuresti, vroia sa ma trimita pt coloana (dar era vorba de mine, adult, de copii nu stiu).
P.S. Am dat cautand de siteul acesta www.epilepsie.ro
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
300 spune:
Carla locuieste in Bucuresti. RMN se face la mai multe spitale, de stat sau private, insa nu toti fac la copii mici cred. oricum implica o anestezie generala, povestea Muuh despre baietelul ei cate ceva in niste capitole trecute (sper ca retin bine).
Iar epilepsia e ... doar o banuiala printre mai multe.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Auzisem ca la Oradea s-a deschis un centru medical unde se fac mamele mamelor investigatiilor. N-o fi pe acolo dr. bun cu RMN (pt. Sasha...) Babymom, tu stii ceva de centrul acela? RMN exista si in Bucuresti, vroia sa ma trimita pt coloana (dar era vorba de mine, adult, de copii nu stiu). P.S. Am dat cautand de siteul acesta www.epilepsie.ro Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Sincer nu stiu, nu am auzit nimic, ma indoiesc, dar am sa intreb colegele "active".
Va pup!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
Ioooi ce obosita sunt. M-a batut azi vantul rau prin parc si ma simt racita, ma dor toate, ma mananca nasul... 
Si nici nu pot sa ma culc, mai mananca Raducu odata pe ziua de azi...
Dar, mare succes, Teo doarme!!!!
Mi-e un drag de iepurasul meu (de amandoi, dar acum m-am dezlipit de Teo si de el va zic...). I-am luat un halat de baie cu gluga cu urechi lungi si alerga in cucu gol prin casa tragandu-se de urechile alea si strigand iep-uluuu, iep-uluuuu ![]()
Am deschis un post pe blog cu vocabularul lui la 1 an si 10 luni cat are, si nu mai prididesc sa adaug cuvinte de care imi tot aduc aminte sau il aud bombanind prin casa.
Asa-mi sunteti de dragi si voi (asta era alta ordine de idei, ati pricipit, da?!) si nu mai concep cum e o zi fara sa arunc macar un ochi sa vad ce mai faceti voi si boboceii scumpi si frumosi. 
Ada, mama de baieti:
anamona spune:
300 cum faci tu de ai net pe mobil? te conectezi wireless la legatura de inetrenet de acasa? ma teneteaza si pe mine
gaia.nevia spune:

si eu am net pe mobil, prin GPRS.
Am acces la gmail, google, yahoo, flick, pot posta pe blogul meu (mail-to-blog)... nu am incercat cu forumul, chiar sunt curioasa, dar nu pot acuma ca daca intru pe telefon, paraie televizorul si trezesc cupiii...
Ada, mama de baieti:
gaia.nevia spune:
la vodafone, "mobile internet 10MB", 2,2 euro/luna. Merge bine si nu am platit niciodata in plus fata de aceasta suma (adica nu am consumat sesiunea)
Ada, mama de baieti:
anamona spune:
merci si scuze de off topic
m-a apucat melancolia - sotzul a luat la rand pozele din calculator. am vazut poze din perioada in care eram insarcinata, cat de mandra eram de burtica si cat de imensa era burta inainte sa nasc...
zilele astea se face un an de cand am aflat ca sunt insarcinata...de fapt peste o saptamana, exact in ziua botezului.
anamona spune:
si cum scotoceam eu netu dupa ceva uite de ca am dat
| Citat: |
citat din mesajul lui 300 In legatura cu numele, are opoveste cam ciudata. Mi-am intrebat sotul ieri in drum spre casa ce parere are de Ada. Nu i-a placut, insa a sugerat Anda. Anda...Anda... poaste chiar va ramane, cine stie? Si, in timpul drumului spre casa,am tot incercat sa il leg de un al doilea nume. I-m dat 3 variante si Teodora i-a placut, a zis ca toate teodorele pe care le-a cunoscut erau frumoase si femimine. Azi am intrebat-o pe socrela ce parere are, si ei i-a placut mult, si mi-a mai zis ca ieri chiar a fost sf. Teodora in calendar. Nu sunt superstitioasa, dar e o coincidenta mult prea mare,nu? Parca o chiama... Ma gandesc ca asa va ramane. |
frumoasa poveste