Ce va inspira ? - sondaj de opinie

Ce va inspira ? - sondaj de opinie | Autor: ioana_p76

Link direct la acest mesaj

Astazi blogul despre infertilitate&campanie http://infertilitateaesteoboala.wordpress.com implineste trei luni. Avem peste 10.000 de vizite, ceea ce e mai mult decat ok, in conditiile in care nu am avut timp sa ii facem publicitate in blogosfera (comentarii zilnice pe alte bloguri etc.). Cele mai multe dintre vizite le-am obtinut prin search si prin linkurile de pe DC. Poate reusim sa gasim timp si mijloace sa ii facem si promovare online in viitorul apropiat, pentru ca aceasta cauza - a infertilitatii si a lipsei sprijinului statului roman pentru cuplurile infertile sa devina cunoscuta, sa inceapa sa se vorbeasca despre asta.

Ne-am gandit sa ii facem hainutze noi si, cu ajutorul lui Rall - careia ii multumim si aici -, am construit o varianta de logo pentru campanie (inclus in noul header al blogului, transformat si in antet pentru documentele de trimis in campanie etc.) pe care il puteti vedea mare aici: http://.about/

Am vrea sa stim si parerea voastra: ce va inspira acest logo?

Altfel pusa intrebarea noastra este: logo-ul ala va duce cu gandul la ceva negativ? daca da, spuneti-ne va rog, e doar o varianta in lucru, il putem schimba inainte de a ne lansa sub simbolul asta.

Daca nu va inspira ceva negativ, spuneti si asta. va rugam. :)

Aceasta intrebare a fost pusa si pe forumul aspirantelor, dar dorim sa aflam si punctul de vedere al persoanelor care nu sunt afectate de infertilitate.
Va multumim si asteptam feed-back.



Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaM spune:

Mie imi place si mi se pare inspirat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

cand am citit despre ce este vorba mi-am imaginat ca voi vedea si ceva rosu (nu stiu de ce). Ceea ce am vazut ma duce cu gandul spre genetica. Fiind un fundal negru, personal ma duce cu gandul spre ceva negativ (dar infertilitatea nu este tocmai un lucru pozitiv) Ca sa fiu mai exacta, nu negativ e cuvantul ci trist. Pare si foarte serios in schimb. Cred ca ar trebui sa adaugati totusi ceva rosu (nu e o dambla de-a mea, dar cred ca ar sugera un semnal de alarma) si un element mai dinamic. Aveti grija cate culori alegeti ca o sa va coste.
am fost sincera, asa cum ai cerut, nu carcotasa.
succes

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

In primul rand nu am inteles ce vreti voi sa transmiteti prin intermediul logo-ului - primul "mesaj" vizual pe care il percepe un vizitator (neavizat, mai ales). Banuiesc ca ati pornit de la o idee ca vreti sa comunicati...???..
Din punctul meu de vedere, as vedea un logo de acest gen ceva mai prietenos, in culori, linii si caractere mai blinde. De ex scrisul de sus imi aminteste de caracterele folosite la afisele alea A3 care se gasesc pe pereti in policlinicile de stat, pt promovarea diferitelor vaccinuri, campanii, etc.
Verde, albastru si negru sunt culori reci, eu le simt ca pe ceva aspru, care TREBUIE comunicat, oameni isa fie informati, dar nu imi inspira senzatia ca m-ar sprijini, ca imi este alaturi (chiar si numai prin informatie).
Nu o luati critic (mai ales autoarea graficii) asta e ce mi-a inspirat la prima deschidere.
Poate gresesc si nu pricep eu ceea ce vreti sa transmiteti. Sunt curioasa la ce v-ati gandit...

pentru initiativa si campania pe care o desfasurati!









Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

imi place logoul. dar :) in loc de negru as folosi verdele inchis din headerul blogului. verdele il asociez cu natura, energie, sperantza.
va doresc unda verde!
simbolul spiralei il inteleg, dar as fi si mai directa, folosind eventual o imagine de genul www.avaclinic.com/cms/img/text/65/ICSI.jpg" target="_blank"> asta

felicitari pentru initiativa si succes!

edcz: imi place si imagineawww.babyvarlden.se/upload/Pernilla/Försöker/BlommorÅbin.jpg" target="_blank"> asta da' nu e prea potrivita pentru logo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Multumim, foarte interesant punct de vedere, mai spuneti,fetelor!
Si, nu, nu ne suparam, de-aia am intrebat, nu sa fim laudate.
Fiti carcotase!


Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!




Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

danat, noi ne-am gandit ca ADN este molecula care simbolizeaza viata (si nu genetica, doar ca aceasta ramura l-a descoperit), iar prin combaterea infertilitatii obtinem chiar viata.

Din pacate nu toate ideile avute de noi sunt realizabile tehnic. De ex. un cuplu care se uita dupa o barza a mai fost o idee la un moment dat.



Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!




Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput
Mergi la inceput