Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 2
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Io nu i-am luat nimic ... maine ma dragostesc singura ![]() |
ca sa vezi cine era Julio!!! 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
fetelor, eu sunt rupta de oboseala
ma duc sa imi odihnesc ochii putin, pana vine al meu de la teatru.
sunt prea rupta ca sa va mai povestesc chestii amuzante, dar promit ca revin maine. da pe urma plec la Munchen si nu-mi iau laptopul cu mine, asa ca ne mai auzim lunea ailalta...
va
cu drag si ma retrag putin.
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
kay 
stiu ca v-am promis ceva frumos cu poze si filmulete, insa am avut 2 zile cumplite. Sint obosita de nici macar tastele nu le mai nimeresc. O sa ma tin de promisiune, dar va rog io frumos sa mai aveti putintica rabdare,
Intre timp n-ar fi rau sa-mi trimiteti niste pozici pe mail, ca sa fim toate in prezentarea mahalalei noastre stilate.
PE TOATE FARA EXCEPTIE! 

In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
MadameBovary spune:
Sa vedeti maine cadou de Sf. Valentin... ii dau sa-i ajunga o luna!!
![]()
daca incep cu ce ma enerveaza pe mine cel mai tare nu mai termin. si asa mai am un picutz de tot si cedez nervos deci... mai bine nu incep ![]()
mahalaua!
kay spune:
eu m-am culcat din parti... sunt fff obosita si mi-e ataaaaaaatttt de leneeee... nici sa dorm nu pot. ma duc sa imi pun un uischi si sa stau la geam sa vad cine mai parcheaza aiurea 
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
A draq pielea pe tine Oana
... ce zici ne www.pricehot.com/demonduck.html" target="_blank">tatuam sau tie t'il las p'asta
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
ce ma enerveaza
idiotii din Ro, de la A la Z, care asteapta spaga....toti, care spun "nu-i posibil, nu ne ocupam noi de asta, nu avem, nu am primit, la noi nu se poate....

"
subiectele idioate, si raspunsurile la fel....cei care vor sa ma indrepte, ca stiu ei mai bine, io mi's vai de steaua mea...(de la o varsta tot omul se tacane....)
so, cam asta...acasa nu ma enerveaza nimik....asta mi-ar mai lipsi!
misho, multi 

de la mine.
Kay, tu cum vrei sa dormi cand nu ti-ai facut baia de relaxare?
devo, sigur ca ti-am dus grija, ca doar esti neam cu noi?! de'aia suntem aici, sa ne spui noua ce te supara, deranjeaza....a, sa nu uit, nu ti-a spus xio ca sa divortezi? ca asa da ea sfaturi....(nu am nimik personal cu ea, sincer!).
acus vine kokiy si ma urecheaza!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
violeta69 spune:
Misha,ce poze mai vrei,ce n'ai? ![]()
sa te odihnesti ca trebuie sa fii in forma 
pe mine in afara de Mihnea care are o placere nemaipomenita sa ma enerveze nu ma mai enerveaza nimic!
cred ca e suficient
am trecut prin atatea in viata ca nu ma mai omor pt nimic...incerc sa fiu calma,si de cele mai multe ori si reusesc...
asa ca sfatul meu e sa nu va enervati ca nervii aduc si boala ![]()
va zic io ca's mai batrana
si cam la fel ma apucau nervii pe la 20-30 de ani ![]()
asa ca io in loc sa ma enervez plang 
ca sunt mai sensibiloasa
...da' si aici am redus portia ![]()
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
ViO
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
mei, zicea careva ceva de un bazar aici. pentru Mihaita a lui umflatel. ziceti si la mine cum sta treaba , cum se face???
BITTE!!!!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
kokiy spune:
Kari,pai Xio e tanara si nelinistita ...inca nu'i trecuta prin viata ...uite, Oana poa' sa-ti spuna cum e treaba cu spaga si medicii din Romania,c'a patit-o pe pielea ei...si da ,eu am dat vreo 60 milioane (io's chitroasa si mi-am notat
) cu Razvanel ...analize,asistente,medici(chirurg si anestezist) ...nu mi-au cerut ,da' m-am simtit mai in siguranta 
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)