Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Mishule, ia ca mi-a picat si mie fisa.. ce filmulete faci tu bre cu pozele noastre?? INDECENTO!

Si il dau p-asta... la cine vrea. Ca-i potent si are si inotatori buni ca si asa, daca nu-l dau eu, isi ia singur, deci tot nu rezolv mare lucru!

mare la gajici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Delphinas, io cred ca doar ai impresia ca Adi lu' Coana Mare e normal. Ai vazut vreun organ normal? Ca de tine, ma abtin

la cat statea el de ispasit cand am fost eu la ea...eu asa am tras nadejde....ca e normal. de regula organele au aspect normal...
nu vezi si tu ce scrie pe hartiile cand te duci la eco...organ cu aspect normal....

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Fac tablou ca la politie cu "asa da, asa nu"

pe mine sa ma treci...."asa nu am mai vazut"

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Mishule, ia ca mi-a picat si mie fisa.. ce filmulete faci tu bre cu pozele noastre?? INDECENTO!

La naiba...in puii mei! Na ca m-am deconspirat!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

misho, tu sigur ai baut cafea? nu cumva ai luat uischi la bord, soro?
la mine sa pui coarne si coada si sa scrii :"sa nu ajungeti asa"!!!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Si il dau p-asta... la cine vrea. Ca-i potent si are si inotatori buni ca si asa, daca nu-l dau eu, isi ia singur, deci tot nu rezolv mare lucru!

mare la gajici

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Tanzo, cine stie in ce pozitii ne pune! si ne pomenim protagoniste de poly-wood!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu stau cum ma pune el...dar sa stiu una si buna...iese ceva cu ochi....
ca sa ma puna sa ma anin mai stiu eu cum....si sa raman cu buza umflata...nu ma prind asa.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

hallo stilatelor dulci.

am o stare...fusesi la terapie, apoi am halit cu familionul la asiatici, a facut fimiu un circ acolo......
acum astept sa ninga....

umflatelule, unde esti soro?

misho, si pe tine! ce facusi cu pozele alea? mai avem vre-o speranta sa fim in top? sau...ne ducem sa ne cautam loc la azil?

aici,aici...citesc din urma,ca doar am absentat aproape un capitol...mai are omul si alte treburi casnice..ieri am avut intalnirea cu coordonatoarea lui mihaitza,ceea ce mi-a ocupat cam toata ziua,apoi am iesit si noi putin la cumparaturi,ne mai trebuiau materale de lucru pt mihaitza,acum ne pregatim de o noua saptamana scoala,servici,terapie..mihaitza va face acum 6 ore pe zi terapie,3 dimineata,3 dupa amiaza...avem mult de recuperat...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

Fetele!
Sper sa nu va enervati prea tare ca dau si eu buzna in topicul vostru, mai ales ca vin si cu o rugaminte
Vrem sa deschidem bazar pentru Mihaita de umflatel, albumul de bazar este pe webshots aici.

Daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc, jucarii sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. Pentru datele contului va rog trimiteti PM. Multumesc.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar in scop umanitar

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

kid,iti multumesc din suflet!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

Citat:

mahalaua! dati in mine cu bauturi pline de cofeina, ca am avut o noapte aseara.... de s-a zgaltait cam asa . Avea si un pic luat la bord, ma mir ca era asa de pus pe fapte mari! Imbatraneeeesc, bre, daca ma ia la ora 02:00, imi scartaie toate cele

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

tantzo...a meritat asteptarea,nu?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput

delphinas,bine ai venit!...daca tot esti aproape de coana mare...zi ceva de ea...ce mai face tatal ei...si ea a cam absentat...
misho,ia vezi tu cu filmuletele alea..poate ma vad pe internet ca vezi tu......apropo c noi ai poze?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput