Prietenie la plesneala*27*-Ce ne enerveaza?
Raspunsuri - Pagina 10
kay spune:
acu bag si io copilu in pat ![]()
delphinas, bine ai venit la clubul de nebuni
!!! 
ah, si mie imi moare in rampa
eram mega stresata pe treaba asta... dar odata ce te obisnuiesti cu masina, nu se mai intampla
! vezi cu testele (zic io ca poti sa le sari
, ca uite Pisicuta s-a pierdut pe drum...
mare, mare, mahalaa iubita !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
Delphinas bun venit in clubul....

![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay ah, si mie imi moare in rampa |
deci si tie ti-a murit in rampa...
bine ca nu sunt singura..| Citat: |
| citat din mesajul lui kay vezi cu testele (zic io ca poti sa le sari , ca uite Pisicuta s-a pierdut pe drum... |
crezi ca stric eu orzu pe gaste??? hmm...e criza acum...facem economie...la orice. glumesc. daca pana luni nu apare careva care sa imi umfle ochii de plans...stric un test pe gasca de mine.
prost crescuta ca de obicei....am uitat sa multumesc de primire...acum sa va fac sa dati cu pietre dupa mine. dupa ce biata Coana Mare e vai de capu ei cu tatal ei, o sun luni parca sa ii amintesc ca vineri va veni un dr de putze de barbati sa mearga cu generalu ei, sau ce grede o mai fi avand el. imi povesteste de tatal ei, plange ea, plang si eu dar pe ascuns sa nu cumva sa ma auda, eu voiam sa fiu tare pt ea, imi zice ca e la ovulatie si eu de colo...blonda de mine....baga mare ca se prinde...esti strasata cu altele acum, poate se prinde plodu...
eu putin dusa pe la spitalu 9...sectia urcati pe pereti....
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
kariguld spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Delphinas
deci si tie ti-a murit in rampa... bine ca nu sunt singura..
crezi ca stric eu orzu pe gaste??? hmm...e criza acum...facem economie...la orice. glumesc. daca pana luni nu apare careva care sa imi umfle ochii de plans...stric un test pe gasca de mine. prost crescuta ca de obicei....am uitat sa multumesc de primire...acum sa va fac sa dati cu pietre dupa mine. dupa ce biata Coana Mare e vai de capu ei cu tatal ei, o sun luni parca sa ii amintesc ca vineri va veni un dr de putze de barbati sa mearga cu generalu ei, sau ce grede o mai fi avand el. imi povesteste de tatal ei, plange ea, plang si eu dar pe ascuns sa nu cumva sa ma auda, eu voiam sa fiu tare pt ea, imi zice ca e la ovulatie si eu de colo...blonda de mine....baga mare ca se prinde...esti strasata cu altele acum, poate se prinde plodu... eu putin dusa pe la spitalu 9...sectia urcati pe pereti.... poze, Just Me Infertilitatea este o boala ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila" |
bine ai venit! io te iert, nu ma face matanii, aaa plecaciuni, nuuuu ...
so, am uitat regulamentul! Delph, sectia aia cu urcatul pe pereti e full, noi vrem una noua cu net, organe, pufuleti, uischi si iarba verde!
so, restul stilatelor, unde sunteti mama? care mancati snitele, care beti uischi, care prestati, cine mai face teste?
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Qamar spune:
wilkommen prospaturilor de la subect![]()

eu si bia suntem la Hunedoara la ai mei, Bia isi consuma energetic bunicii
, eu consum niste paste la cuptor cu vin rosu si ma gandesc la husbandul care e in zbor spre Thailanda...oare o ramane acolo?![]()

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Tzuni spune:
No comment:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133420
Noe, io as fi ramas! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea
Tzuni spune:
Daca mai stai putin prin zoan,o sa-ti pun o poza sa vezi ce gagici sunt in Thailanda.
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea
kokiy spune:
Bey,nu mai radeti de fatuca aia ...si eu stiam ca am baiat,dupa felul in care ragaiam
...si dupa apetitul sexual
...imi venea sa FU-K tot ce prideam 
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)