*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (209)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Cata,mi-am revenit!la noi e soare,si deja am inceput bagajele!dar am o intrebare-pe unde e mai bine sa mergem:Onesti sau Moinesti???parca Raluca zicea de Onesti...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Sotul meu zice ca e mai bine prin Onesti. La noi e soare de dimineata, poate aveti noroc de vreme buna.
Va invit la o cafea cand treceti prin Bacau

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mihu, cred ca acelea erau...e, nu mai este, nu mai este... gasim altceva :)
tare cu milfu

Clau, amenda la vitezomanaaa amandoi puii sunt dementiali!

Vio, aoileu, da cu spray de alungat serpi!

Ca tot a pomenit Miha de SCRIBD.com, vazusem acolo o carte pe care vroiam sa v-o recomand, dar n-am reusit sa o trag. este asta http://www.dob.ro/Recomandari/Carte/1063/Sfaturile-unui-diavol... si mie mi-a placut mult!

Luny sunteti pe calea cea buna!
gymul l-am facut cu Vania, poate prietena ta activeaza la alta piscina, ca s-a extins Vania, precum ziceai...

Gecko, n-am vomat nici la sarcina trecuta, nici la asta. Dar acum n-am chiar nici o greatza!! si nici nu ma trezesc de foame, ca data trecuta! pot sa mananc si la 10, n-am treaba.
Jucaria sunt sigura ca o va rasturna! dar vorba lu' Miha, poate asa mai apare o logica in capsorul lui. sper sa nu o rastoarne la infinit. Oricum ii place la nebunie sa priveasca lucrurile cu susu-n jos.

Acum sunt intr-o perioada de cautat solutii sa nu se mai plictiseasca bebe, azi i-am cumpart si niste creioane colorate de ceara, scurte-scurte si mai grosute, ca sa nu le rupa, sa se minuneze si el cum lasa dare pe hartie. Deja prevad cum va vrea sa manance hartia
A, si odata cu cortul de la quelle, i-am mai comandat o papusa bebelus care avea reducere 50%, mi s-a parut ok sa ii mai arat ce si cum cu bebelusii mai arata ochii, mai o manutza, mai facem mai-mai...

Deci ati bagat un morcov in mine cu rubeola de am trecut la paranoia! asta parca era de rau di tat la gravide, nu? imi vine sa ma incui cu familia in casa pana nasc!

pupam!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Multumesc pt sustinere .
Luny felicitari pt succesul de noaptea trecuta
Clau ce frumusica e Rebeca si ce bine merge! Si eu o tin pe Diana in ciorapei, sau am niste ciorapei cu talpa de cipici, pt ca nu-mi vine s-o las desculta pe gresie, mai ales acum ca e iar rece afara.
Bita sanatate multa Antoniei. Sa nu fie totusi ceva grav
Am pus niste poze noi cu Diana si scuze pt fetele nenominalizate dar nu prea sunt in forma maxima. la toata lumea
http://community.webshots.com/album/570089878sUUWWo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tonic daca vrei sa mergi cu mine la aerobic, sa-mi spui. Sala e in incinta liceului Timpuri Noi, peste drum de parcarea mallului, pe Dudesti.Semintele de dovleac crude le dai prin masina de macinat, din aia ptr nuca, sau, cum am facut eu, la robotul Braun, au iesit ff fin macinate, nici nu se simt in mancare!si Mufa linge tot, dasr eu nu ma mai stresez ca e ceva inevitabil..jucariile le spal cand imi aduc aminte, papucii lu' ta-su ii sugea la 6 luni, cand nu era acasa, cred ca de dor.. despre faza cu sanii si bebe baiat, chiar e o prostie..si mie mi se pare perfect natural si normal,cum zice si zoze si cateodata mai fac si baie cu el in cada, pe de-asupra! e inca mic..evident ca o data cu intarcatul, nu ma va mai vedea dezbracata..
ramo si Mufa e la fel de dependent de mine, nici baie nu pot sa fac, vine la usa si bate tare, plange..sa fiu acolo, sa ma vada el..scump dintosul tau de 10 luni!
bine ai zis, gecko: m-a ghebosat canapeaua, dar tot pe ea voi dormi si diseara!

ntzzzz...s-a modificat Mufa!! a dormit doar 30 min acum de dimineata, el care dormea cam o ora jumate-doua..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut Rebe si Razvi, ce frumos se joaca! foarte protetor e el, si ii place sa fie alaturi de Rebe sa o ajute si sa aiba grija, dragutul de el! avocado, cu fructele de dimineata, orice combinatie:))
vio haios 'vecinul' sarpe, calitatea pozelor m-a lesinat iar! ref la mersul descult, asa se recomanda, sa stea fara nicmic in picioare copii, dar uite, si la mine in casa e ff rece, e inca frig tare afara, baba de sus noi nu are incalzire, e imposibil sa-l las descult...plus ca noi nu avem covoare..nu prea am incotro, pana nu vine caldura!
mai, ce codite pe Diana!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Mihnea!! Marina!! Sa-ti traiasca flacaul-100 de ani,sa fie sanatos si voios!!

Mergi la inceput

Sanziana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

scrisesem un mesaj si vad ca iar l-am pierdut .....oricum nu va mai stresez cu problema mea......

Stela imediat ce pot sa incarc poza cu plasa pentru ghiveci iti dau de stire

Cleme,SImoscuze daca am uitat pe cineva dar sunt cam stresata

EDIT: Stela,am incercat din nou si nu vrea sa incarce, daca vrei da-mi adresa ta de mess si-ti trimis asa poza

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Saluti.Noi nu suntem in serbari.Daca eram cu bani,probabil ieseam undeva,altfel,nu ne stresam..
LA MULTI ANI MIHNEA!LA MULTI ANI VALI!
clemesa fuga bolesnitele departe.
gecko
Lyvy,fuga la doftor.Sanatate.Super ca iesiti la party!
Vio,moamaa,horror.Ai putut sa fotografiezi asa ceva?Si cum se uita spre tine..parca isi zicea:"Mai pozeaza-ma tu mult,ca acum vin la tine"! Zbrr..
zoze,bubu,m-ati spart cu mangaiatul tzatzelor...Tea a uitat de tot de tzatzi.Nici nu le mai da atentie.Probabil findca
s-au miscorat..
mihutza,am cazut pe spate cu MILF.Doamne,cati cretini pe lumea asta..am intalnit si eu neste obsedati care sa dadeau la mine pe strada,eu impingand de carucior.
Bitza..of..sper sa treaca bubitele donsoarei.
Cuscra,drum bun sa aveti si sa nu va inzapeziti.
Clau,am vazut mergareata de Rebe.Si ce se joak ea cu
fratele ei.
Fug ca am ciorba pe foc.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Am facut o ciorba de perisoare a la greque-grozavaAbia astept sa se trezeasca Mihai sa-i dau.De ce doarme Mihai la ora asta?!-Pai au venit strabuneii in vizita si i s-a decalat programulAsta daca va storceati cumva creierii sa aflati!! A tras o joaca de joaca avec bunelul,pe buna a plimbat-o prin toata casa sa-i arate ce are el,i-a rupt si margelele de la gat..destrabalare,nu gluma!In timpul asta-io faceam ciorba
Faaataa..apropo de tate si dezbracatSa fi vazut ce fata a facut Mihai cand a vazut bijeurile lu' tasoSe uita-cand la el,cand la..ele si radea in hohoteSi daca-iar crapati de curiozitate..veverita mea n-a observat-o,desi facem baie impreuna,iar cateodata,cand ma dusui..sta cu mine-ca altfel face crizeNu suporta sa ma stie in baie..si el afara!
Hai gata-ca sigur ma alungati din stol

Felicitari Andrei pentru dintzuci!!

Adriuta si Mihutza!

Vio am crezut ca nu vad bineWooow!!

Nah ca s-a trezit!Adio scrisorica!Fug si eu la giu-giu-giu

Pupiiici!!

Mergi la inceput