Nou stil de viata (254)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salve!

Meniul de azi

rol de sunca de pui cu salata boef
salata de vinete
chiftelute la cuptor
piept de curcan cu rozmarin si ulei de masline
pleurotus pane
ficatei cu bacon
rosii, ardei cu almette, castraveti, masline, salata verde

Vin alb/rosu

Tort de cioco cu crema mascarpone

E ziua lu` husband! Avem musafiri!

Carina...am muncit o gramada,,,daca era cateringul in Timisoara as fi apelat negresit la tine!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Gusta, cum mai este micuta? Ce are? Ii dai antibiotic si nu-l suporta? Are viroza intestinala?

Claudia, multa sanatate micutului.

Claudia, cum sunt blugii? Pana?
Si felcitari pentru medaliati! Cum au jucat tatii cu fii impreuna? Sau pe rand?
Faci petrecerea acasa? Cu 10 copii ? esti super super tare. Eu dupa 2 ore am fost facuta praf. Caldura si galagia, m-au zapacit. Plus ca trebuia sa ii pun pe toti in legatura am facut doar o singura petrecere cu copii si nu se cunosteau intre ei.

Tzuni, super montajul. Este extraordinar de frumoasa pustoaica. Sa-ti traiasca! Ai scris pe undeva povestea ei, cum ti-a cucerit inima?
Si de care calciu ii dai? Ca eu stiu ca intr-un timp nu se mai gasea calciu lactic de care ii dadeam eu fetei cand era mica. Ma stresau rau fiolele acelea. Is mai adduce cineva aminte de ele?

Cateodata cred ca ziua are mai multe ore pentru voi. Daca faceam o plimbare pana la Cernica, cred ca asta imi lua toata ziua.

Zuzilici, nu am apucat inca sa ma uit la pozele tale, dar semeni mult cu o prittena de-a mea si astept sa le savurez in tihna. Esti deosebit de draguta si calda, abia astept sa le vad.

Crystina, tatal tau gateste? wow ce trebuie sa fie pe voi! Si totusi ai slabit 900 grame, aproape 1 kg wow..

mephala30, abia am reusit sa ma las de seriale si sa mai fac si eu cate ceva. Dar si cad ma voi reapuca, cred ca o saptamana nu ma misc de langa TV. Grey's nu am vazut nici un episode intreg. La ce serie, episode s-a ajuns. As vrea s ail iau de la capat. Cati ani are cel mic? Cate copci are?

Puskin, papi iaurt cu seminte de in si seminte de dovleac? Adica il umpli cu seminite? Sau pui doar asa un pic din fiecare? Eu saptama asta ma duc la doctor sa verific daca nu am ulcer sau ceva de genul asta, ca mor de stomac daca mananc fructe, iaurt gol sau beau un amarat de ceai.

Onitza, catelul cel frumos il ai aici in Bucuresti?

Meniul de azi:

MD: Strudel cu mar + cafea
P: piept pui
C: fructe de mare

mihaser, la multi ani sa iti traisca! sa fie sanatos si sa te iubeasca mereu.

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am uitat sa pun poze cu iarna la noi acasa: http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Miha , sa-ti traiasca sotiorul si sa traiti fericiti inca 100 de ani impreuna.

Cristina, cum aiesit petrecerea, a fost incantata printesa?

Ma gandeam ieri ce repede trece timpul cand vorbeam cu sora cea mare.Deja fata cea mare anul asta intra la liceu, of, of, cum trece timpul si noi imbatranim.
In schumb abia astept sa vina aprilie sa le vad ca sunt 2 ani de cand nu mi-am vazut surorile si 1 ani de cand nu mi-am vazut parintii.Si abia astept sa-mi vad nepotica cea mica care creste precum fat frumos.

Claudia, in curand nici eu nu am sa mai am loc e la feretre, mai ales ca la bucatarie nu am decat un geam si acolo de fel imi tin ghivecele cu mirodenii,da nu pot sa renunt la floricele.

Carmen, CRistina, pe ce post sunt serialele astea?De maine cred ca am sa am iara programele romanesti si poate daca nu adorm, ma mai uit si eu.

Oniza, aseara nu am mai apucat sa vad Australia, dar ramane in plan.

Anda, spor la munca si o saptamana cat mai usoara.

Happy, te asteptam sa ne spui cum a fost la parcul de distractii.

Si pe LAi o asteptam sa ne spuna cum a petrecut de ziua ei.

Si am uita pe multe lume, da acum mi se plimba ochii prin creier, asa ca ma duc sa ma odihnesc putin.

revin..

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Carmen multumesc! Mai un pic si sarbatoresti Edutu` tau!

Tumpi mersi! Ai fost totala cu branza de burduf!

Tzuni e super fain montajul! Ce bine ca va aveti una pe cealalta!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anda ce poze frumoase, si Carina a crescut si seamana cu tine!
CristinaT, imi vin blugii, da nu-mi placnu, barbatul meu nu a jucat, numai copii pe echipe! cand am timp odata va pun poze cu Marc la fotbal! da, fac acasa petrecerea sambata, am mai facut si altadata, e stres pur da n-am incotro. si mai o tura duminica da aia la sala. da de data asta pe parinti nu i-am chemat, sper sa nu-mi vina!
mihaser sotului!
lou mult succes in noul job!

Mergi la inceput

carina ce fetita draguta ai! si ce de zapada!
cat despre restul pozelor am trecut repede reopede peste ele, imi tremura mana, dar am reusit.

Tumpi, petrecerile au fost super, si de cadouri a fost foarte multumita. Se vede ca a mai screscut, incep sa mai dispara din cadourile jucarii, dar nu de tot. Vii in tara ? sau vin ei la tine?

Tumpi, eu le tot pescuiesc de pe la diverse cunostinte. Circula dvd-urile astea prin tot orasul.

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

De la noi nu e bine.Am fost la medic si are gatul plin de puroi,plus ca suspecteaza ca i-au gresit operatia de polipi si tot asa ,nu vreau sa va zic ce suparare am .Avem antibiotic,un spray special de nas si trimitere la analize de sange(care tot eu o duc).

Sabina nu am ce face cu olita sa vomite ca o ia in somn de la tusa si crede-ma ca oricat de repede m-as misca nu reusesc ,plus ca fac si o manevra de curatare in gura ca se inneaca .Urat.

Carmen pupici multi la puiul mic sa treaca durerea.

Miha la multi ani la sot si petrecere frumoasa.

Va multumim de urarile de sanatate va citesc credeti-ma sa nu stiu ce sa scriu ,am adormit pe muchia patului si numai pot,imi bag cafea direct pe vena ca altfel nu stiu cum reusesc eu sa rezist am deja 3 zile nedormite.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Claudia, sincer te admir ca ai putere sau ca mai ai avut putere sa organizezi si pentru copii si pentru paritni. Eu prefer mai multe petreceri si mai putini invitati.
Noi puteam organiza la un loc de distractii, dar acolo ma costa vreo 20 mil, la patinoar - dar nu stiu toti copii sa patineze, acasa - dar copii sunt mici si nu puteau veni singuri, deci automat facem si cu parintii. La noi daca mai vin inca 2 fetite, iese prapad. Tot dar absolut este scos din dulapuri. ce-or cauta?
Voi cum va descurcati cu toate astea ? Eu bag mana in foc ca daca sunt copii micuti iti vin si parintii.

De ce nu-ti plac blugii?

am fetita de 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Fetele, nu am timp sa scriu prea mult sau sa citesc din urma, revin diseara si va povestesc.

Anda, ce tort e ala cu crema de cioco si blat alb din poze?

Mergi la inceput