caut cresa in iasi pacurari

caut cresa in iasi pacurari | Autor: eumonica

Link direct la acest mesaj

buna. sunt mamica de un an si as dori sa incep munca mai devreme...nu ma incanta ideea unei bone din n motive. are cine va informatii despre cresa in pacurari?..sau in iasi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Monica, este un subiect cu gradinite si crese din Iasi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101717

Noi, mamicile cu copii mai mari, avem un subiect deschis la Prieteni dintotdeauna, dar stiu ca mai e un subiect deschis la mamicile cu copii mai mici.

Crese bune din experioenta altora am auzit de cea din Zona Podu Ros, mai sigur undeva pe strada Tutora, apoi mai e una acolo langa gradinita 12 (lic Racovitza), si inca undeva in zona lic. Cantemir.
In Pacurari, eu personal nu stiu, stiu doar ca gradinita Paradisul copiilor (mai la vale de penitenciar) au si grupa pampers sau pt pitici...dar nu stiu varsta de la care primesc copii.

Mult succes, mai multe date nu am,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumonica spune:

mersi gabriela..sa spun sincer e primul bebe si eu stiam ca pot duce baietelul la cresa abia de la 2 ani..acum am aflat ca la unele crese se poate si mai devreme..de luni incep sa caut si eu..mai intai in zona(pacurari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Ai gasit ce cautai eumonica?Si pe mine ma intereseaza subiectul.Eu am cautat in principal la gradinite particulare unde au grupa pampers,dar as vrea sa-l dau pe cel mic(are 2 ani) la program scurt pt ca intentionez sa pastrez si bona( avem in vedere un bb 2);am fost la Paradisul Copiilor dar nu au program scurt,la Iris din zona Cantemir dar sunt infiintati din vara 2008 si m-am gandit ca nu au f multa experienta,la EuroEd, dar l-ar accepta abia in septembrie si la Aki care mi-a placut,au spatiu mult, si in interior si in exterior, iar locul de joaca si dormitorul sunt in incaperi separate,dar e foarte departe de casa si departe si de servici.
Acum am inceput sa ma gandesc si la o cresa de stat pentru ca altfel ar fi o cheltuiala cam mare cu gradi particulara si bona.
Aveti ceva sugestii?Multumesc si succes tuturor la cautari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Parca se inchisese Aki, s-a redeschis? E tot sus in Tg.sor Copou?

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Gradinita Aki s-a mutat in zona Nicolina,prima la dreapta dupa magazinul Biosfarm.
Ce parere aveti despre gradinita Iris de pe Aleea Rozelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x2008 spune:

Aki club functioneaza ca si centru recreativ undeva in Nicolina, dupa ce s-a inchis in Copou cu un pic de probleme.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101717&whichpage=6

Tot in Nicolina , langa Biserica Bethleem este Gradinita Betania cu program normal si prelungit. 400 de lei la scurt dar prefera pe cei cu prelungit. In apropiere , spre centru nou construit Cardiomed-Tudor Neculai, se ajunge la Gradinita Lorelay cu program normal si prelungit. La cel normal taxa este de 350 lei.
Pe sos. Nicolina, peste drum de bisericuta de lemn de la Rond vechi este o gradi de stat cu program scurt. Mai la vale, pe aceeasi parte mai este una si cu program prelungit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x2008 spune:

Akiclub functioneaza ca si centru recreativ undeva in Nicolina, dupa ce s-a inchis in Copou cu un pic de probleme (pe un forum am vazut ca ar fi fost inchisi si ca ar fi tras o teapa unor tineri veniti din Anglia), nu stiu daca e pe bune.

In Nicolina , la Biserica Bethleem este Gradinita Betania cu program normal si prelungit. 400 de lei la scurt dar prefera pe cei cu prelungit. In apropiere , spre centru noul construit Cardiomed se ajunge la Gradinita Lorelay cu program normal si prelungit. La cel normal taxa este de 350 lei. Lorelay dar si Iris din Podu Ros au sistem de supraveghere on-line pentru parinti si mai aveau locuri.
Pe sos. Nicolina, peste drum de bisericuta de lemn de la Rond vechi este o gradi de stat cu program scurt. Mai la vale, pe aceeasi parte mai este una si cu program prelungit. Problema e ca la stat au in jur de 30 de copii.
Indiferent la care mergeti, cereti avizul SANEPID, pompieri si documentul de la Min. Educatiei.
Grupa pampers (sub 3 ani) nu poate exista legal decat la cresa sau gradinite+cresa. De asta gradinitele de stat nu primesc sub 3 ani. Nu se complica pentru ca vine SANEPID si te papa.

Mergi la inceput