Cod DC - trend si utilitate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

O idee faina si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Avem ocazia sa punem in practica ideea Mirelei. La acest subiect de la umnitare, deschis pentru salvarea unei tinere fete bolnave de tumora cerebrala http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
se pun in licitatie 3 tricouri 'dependent DC'. Va invitam sa licitati, banutii mergand integral in conturile Alinei.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Mirela, mie mi se pare o idee foarte buna si sunt convinsa ca va avea succes-si ca sa si raspund la intrebare, da as purta, eu am un sentiment de apartenenta fata de aceasta comunitate si cred ca astfel de lucruri ar intari si mai mult legaturile."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buggy, exact ca tine credeam si eu, ca va avea mare succes. Din pacate nu e asa. Acum exista un subiect umanitar unde se licteaza tricouri cu insemnele formului si sunt 3 oameni care au licitat. atat in 2 saptamani aproape. Banii ar merge integral in contul persoanei care chiar are nevoie de orice banutz care se poate strange. Se pare ca 9 pagini umplute cu 'daa, ce tare! vreau! o sa cumpar!" sunt doar la nivel declarativ. E usor sa dai din taste, dar cand e vorba de participat efectiv .... .. din pacate .

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Scanteie spune:

Prea mare lipsa de obiectivitate pentru a accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragilor,

Putem oferi primul produs din gama trend-ajutor

Oferim spre vanzare geanta de mai jos - o geanta de plaja cu logo I love DC.
Noi am produs-o cu pretul de 8,42 euro si o vindem cu pretul de 15 euro, urmand ca diferenta de 6,58 euro sa fie donati unui caz umanitar DC.

www.desprecopii.com/Images/Upload/geantaDC.jpg" border="0">

Deci, amatori?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

dragilor,

Putem oferi primul produs din gama trend-ajutor

Oferim spre vanzare geanta de mai jos - o geanta de plaja cu logo I love DC.
Noi am produs-o cu pretul de 8,42 euro si o vindem cu pretul de 15 euro, urmand ca diferenta de 6,58 euro sa fie donati unui caz umanitar DC.

www.desprecopii.com/Images/Upload/geantaDC.jpg" border="0">

Deci, amatori?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Da, da, prima

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Poate ar fi bine sa trimiti acest mesaj si la umanitare, sa vada si fetele de acolo, eu cred ca o sa se stranga multe doritoare

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Mirela, e vorba de o singura geanta, sau faceti mai multe, pentru cate doritoare se anunta?

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

avem 20 de genti care astepta sa fie cumparate!

Mergi la inceput