Cod DC - trend si utilitate

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Da, da, da. Tricouri cu ratuste dar fare scris. Asa doar membrii DC vor sti ce e cu ele, nu si restul lumii. Asa mi s-ar parea interesant.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Super idee!!!!!!!
Asteptam punerea ei in practica!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Este superba ideea
Asteptam sa se puna in practica cat mai repede .
Succes !!

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

DC,este o comunitate mare,multi dintre noi petrecem ore intregi aici,eu personal sunt de acord si doresc sa particip la aceasta actiune

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mie mi-ar place ceva de pus pe geam la masina, ceva de genu'......lamaia de incepator..........

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Prezent si noi!Mai ales pentru cazurile umanitare!
DC

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samantha_13g spune:

Hristos a Inviat!

Sunt mai noua pe aici... dar.. as vrea sa va spun si parerea mea: Sunt multe lucruri care pot fi facute in forma de ratusca, de la sapunuri, la abtipilduri ori mutrite cu magnet de pus pe frigider, tricouri, umbrele, canute si asa mai departe... multe. Cele mai uzitate cred ca ar fi, brelocurile de chei, snurul de ochelari, agatatoarele de fermoar si- nu in ultimul rand - acea mica jucarioara, care insoteste telefonul mobil al multora dintre noi, in special al doamnelor. Intr-avedar, daca nu are nimic inscriptionat, ci doar "sigla" ar fi super...ar fi - semnul de recunoastere dintre forumistii DC.
Eu personal, sunt de acord cu asta. Mi-ar placea sa port ceva de genul asta! Va pup si va doresc: O zi si o saptamana Minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

...eu as vrea o cana; una cat mai normala sa pot bea cafeaua dinineata din ea si sa citesc pe DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nu de mult cand eram in ro in co am vazut un centru unde faceau inscriptionari pe tricouri, sepcute, cani cu absolut orice "imprimeu" dorit
duceai imaginea pe un cd/foto/foaie orice si aveai orice doreai...
pretul era parca intre 25 Ron si 35 Ron depinde pe ce era pus imprimeul...sunt sigura ca exista multe asemenea centre ca acesta...cel de care vb eu este in zona Rahova(Petre Ispirescu)

pentru bebelusi ar fii utile suzete, biberoane, canute, babetzici, lingurite din plastic, castronase, farfurioare

si noi am cumpara produse daca se pune in aplicare proiectul

bafta!

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cred ca bavetzici baby on board parasolare sunt super idei!

Edit: cred ca si palariute simple albe- cum au fost cele de vara trecuta oferite de revista Mami- pe care sa apara ratzusca DC ar fi super ptr sezonul estival ce vine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!

Mergi la inceput