Cod DC - trend si utilitate
Raspunsuri - Pagina 3
ionica spune:
Frumoasa idee ,si eu voi fi cumparatoare,poate faceti tricouri si pentru copii cu ratuste si niste pins-uri ca tot vine vara sa-i punem la palariute!
pins-uri- cred ca insigne
Sophia 2ani 06.09.06
+32
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
kay spune:
eu ace(pins) nu i-as pune Soniei
si daca tot o sa imi iau suturi, expresia este "teme de gandire" si nu "intrebari de gandire" - that makes no sense.
oricum eu sunt pro-pro-pro DC stuff
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
maitreyi spune:
f faina idee
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
papanash spune:
nu pot sa nu va atentionez ca "prin zona" umbla vanatorul de ratze
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
LoraG76 spune:
La asa vanator, e o mandrie pentru orice rata sa fie prinsa!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Delphinas spune:
daaaaa...vreau rate, vreau tragatoare..vreau insemne cu DC.
si il vreau si pe micul vanator....pot sa fiu o ratusca pe banda aia a lui si sa-l vanez eu pe el???
cum, de unde ne putem cumpara???
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
olympia spune:
Daca scopul este in primul rand umanitar, e secundar daca porti/folosesti acasa sau in public obiectele respective. E alegerea fiecaruia! Important e sa le cumperi si astfel sa ajuti. Eu zic ca este o idee buna!
Si ca sa mergem mai departe cu gandul, pe cand Partidul sau Miscarea Ratustelor?
Pene colorate... cate putin din toate!
alinamoro spune:
Vreau si eu de toate!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
uta_ciun spune:
idee foarte buna, mai ales ca se da un procent la umanitare
ma ofer distribuitor pt sua
daca nu o pun pe mama sa cumpere in romania si intru eu la un moment dat in posesia obiectelor....cum spunea cineva, important e ca niste bani sa ajunga la umanitare, nu sa port eu
deci, pe cand intram pe piata?
www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/