Cod DC - trend si utilitate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu nu as purta.Si daca va intalniti cu forumisti pe strada, ce faceti, incepeti sa vorbiti de forum?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Maraki poate nu direct la vorba da zambete sigur ar starni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Eu nu as purta.Si daca va intalniti cu forumisti pe strada, ce faceti, incepeti sa vorbiti de forum?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Un simplu zambet, poate si un Hi! iti poate face o zi mai frumoasa.

Daca m-as intalni cu tine, la felul cum ai abordat problema, probabil ca as renunta la toate astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Un simplu zambet, poate si un Hi! iti poate face o zi mai frumoasa.

Daca m-as intalni cu tine, la felul cum ai abordat problema, probabil ca as renunta la toate astea.

Si cum m.ai recunoaste?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deya

Maraki poate nu direct la vorba da zambete sigur ar starni.

deya

aici ai dreptate

Acum o luna m.a abordat o romanca in magazin, m.a auzit vb romaneste si a íntrat cu mine in vorba....spunem una-alta si asa aflam ca santem amandoua forumiste pe DC Ea venise cu fata pt operatie.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Maraki nu ne-ar zambi asa am sti ca e ea

M-am razgandit: nu ne-ar zambi noua, dar cand ar vedea ratzushtele alea galbene dragute ar zambi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

si eu as purta ! de fapt Sonia are agatat la un hanorac o rata galbena, micuta, care are un buton si cand il apesi face mac-mac si lumineaza albastru deci noua puteti sa ne zambiti deja, sa ne faceti cu mana as cumpara, normal !!!

mi s-ar parea foarte tare sa fie si o zi anume in care toti sa purtam tricou/inscriptie/ratusca DC si atunci sa vezi cati am fi pe strazi gen 1 iunie, ca tot e ziua copilului

si de cand astept ideea

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

si eu as purta ! de fapt Sonia are agatat la un hanorac o rata galbena, micuta, care are un buton si cand il apesi face mac-mac si lumineaza albastru deci noua puteti sa ne zambiti deja, sa ne faceti cu mana as cumpara, normal !!!

mi s-ar parea foarte tare sa fie si o zi anume in care toti sa purtam tricou/inscriptie/ratusca DC si atunci sa vezi cati am fi pe strazi gen 1 iunie, ca tot e ziua copilului

si de cand astept ideea

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
asta e o ideee geniala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io vreau ratzoi!

Da. As purta si as fi foarte mindra de asta.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

si de cand astept ideea

S

Un zambet dulce totdeauna pentru soso si pentru toti ce poata ratuste! Hai ca am un zambet si pentru cei ce poarta ratoi! De regula am un zambet pentru toata lumea.

Mergi la inceput