Cod DC - trend si utilitate
Raspunsuri - Pagina 2
maraki spune:
Eu nu as purta.Si daca va intalniti cu forumisti pe strada, ce faceti, incepeti sa vorbiti de forum?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki Eu nu as purta.Si daca va intalniti cu forumisti pe strada, ce faceti, incepeti sa vorbiti de forum? Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Un simplu zambet, poate si un Hi! iti poate face o zi mai frumoasa.
Daca m-as intalni cu tine, la felul cum ai abordat problema, probabil ca as renunta la toate astea.
maraki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui devoska
Un simplu zambet, poate si un Hi! iti poate face o zi mai frumoasa. Daca m-as intalni cu tine, la felul cum ai abordat problema, probabil ca as renunta la toate astea. |
Si cum m.ai recunoaste?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| citat din mesajul lui deya Maraki poate nu direct la vorba da zambete sigur ar starni. deya |
aici ai dreptate
Acum o luna m.a abordat o romanca in magazin, m.a auzit vb romaneste si a íntrat cu mine in vorba....spunem una-alta si asa aflam ca santem amandoua forumiste pe DC
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
szivarvany spune:

Maraki nu ne-ar zambi
asa am sti ca e ea 

M-am razgandit: nu ne-ar zambi noua, dar cand ar vedea ratzushtele alea galbene dragute ar zambi 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
kay spune:
si eu as purta ! de fapt Sonia are agatat la un hanorac o rata galbena, micuta, care are un buton si cand il apesi face mac-mac si lumineaza albastru
deci noua puteti sa ne zambiti deja, sa ne faceti cu mana
as cumpara, normal !!!
mi s-ar parea foarte tare sa fie si o zi anume in care toti sa purtam tricou/inscriptie/ratusca DC si atunci sa vezi cati am fi pe strazi
gen 1 iunie, ca tot e ziua copilului ![]()
si de cand astept ideea ![]()
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
diadaniela spune:
| citat din mesajul lui kay si eu as purta ! de fapt Sonia are agatat la un hanorac o rata galbena, micuta, care are un buton si cand il apesi face mac-mac si lumineaza albastru mi s-ar parea foarte tare sa fie si o zi anume in care toti sa purtam tricou/inscriptie/ratusca DC si atunci sa vezi cati am fi pe strazi gen 1 iunie, ca tot e ziua copilului si de cand astept ideea ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
asta e o ideee geniala!

misha71 spune:
Io vreau ratzoi! ![]()
Da. As purta si as fi foarte mindra de asta.
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
devoska spune:
| citat din mesajul lui kay si eu as purta ! de fapt Sonia are agatat la un hanorac o rata galbena, micuta, care are un buton si cand il apesi face mac-mac si lumineaza albastru mi s-ar parea foarte tare sa fie si o zi anume in care toti sa purtam tricou/inscriptie/ratusca DC si atunci sa vezi cati am fi pe strazi gen 1 iunie, ca tot e ziua copilului si de cand astept ideea ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Un zambet dulce totdeauna pentru soso si pentru toti ce poata ratuste! Hai ca am un zambet si pentru cei ce poarta ratoi! De regula am un zambet pentru toata lumea.