Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
[Babytza[/b], daca te referi la ce ziceam eu ieri AAP = American Academy of Pediatrics. AP nu stiu.

hai ma Eva tocmai tu? una din aplicatoarele sefe ale conceptului?
AP e prescurtarea de la attachment parenting

stiu ca nu te superi de glumitza facuta ! de aia mi-am si permis

Serios vorbind, vroiam sa te intreb ceva: ziceai ca Noah canta si vorbeste la tzitzi, exact asa face si Thea - normal pe de o parte sunt mandra de personalitatea de care da dovada, dar pe de alta parte ma ingrijoreaza ca nu mai vrea sa pape.

Tu cum il determini sa si manance in timpul asta?
Eu o las in pace sperand ca data viitoare va fi mai putin vorbareata si mai mult pofticioasa, dar sunt zile in care face asa tot timpul.

300 te plangeai ca nu mananca Anduta - eu am inceput sa nu o mai alaptez pe oriunde in casa - ma retrag cu ea intr-o camera mai linistita unde sa nu se auda decat eventual o muzica relaxanta cu volumul mai incet. Uneori functioneaza....alteori nu...dar zic eu merge incercat

edit - doar formatarea asta care face figuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cd ma intrebai cu branzica daca iese si daca pui lamaia mai devreme....nu iese Am gresit eu ieri si am stricat ultimul lapte din casa

Uite inca o metoda pt cand vor papa putin mai mult :1 l lapte se pune la fiert 10 -15 minute dupa care se adauga 500g iaurt ( nu Danone) se amesteca si se da iar in clocot, apoi se strecoara. Ies cam 200g branzica pe care o pasezi si o imparti in portii si o pui la congelator sau la frigider, depinde cat de mult ii dai intr-o zi. La o masa se baga in piure intre 30 si 50g branzica. La congelator este de preferat sa o pui in folie de plastic.

Ce dragutz reactioneaza Mikul la nervi

Le: multumesc fetelor , m-ati luminat Acum stiu si eu ce inseamna AP

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!
Raportam o zi frumoasa, desi cam aiurita, am fost cu bebe la ecografie la Pop, am crezut ca avem programare la 10, dar aveam de la 12, dl. doctor a ajuns pe la 11, timp in care am devenit niste mici vedete la Diagnosis, pentru ca am trecut, intr-o ora, printr-un curcubeu de stari: am inceput cu ras, apoi gangureli, apoi maraieli, culminand cu un plans isteric, care se auzea de oriunde ne-am fi dus (ca ne-am dus intr-un cabinet gol sa ne destrabalam, insa pana nu si-a facut numarul nu s-a lasat). Dupa ce s-a linistit, a venit asistenta sa ne ia in cabinet, eu as mai fi stat sa bage un somnic de linistire, insa cred ca toti isi doreau sa plecam cat mai repede cu circul de acolo ... nu va spun, in cabinet mucles, era TOTAL fascinat de dr. Pop, era asa, o atmosfera faina, semiintuneric, o muzica zen, si, culmea, un doctor binedispus care facea chiar conversatie! Gruia era tot numai zambet, a stat foarte foarte linistit in timpul ecografiei si i-a zambit non-stop dlui. doctor, care chiar i-a zis un 'ptiu, sa nu te deochi!'
Rezultatul ecografiei este 'normal', nu se mai vad in capusor lamele de lichid, nu avem hemangioame interne, copilul este 'perfect'
Drept pentru care, pe seara, ne-am rasplatit cu o partida de shopping la Mall, ca tot sunt inca reduceri pe ici, pe colo, mai ales la 'Z', tema serii a fost orange

Ma duc sa citesc din urma ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
Cameramani si fotografi vor fi cumnati, prelucrare dupa botez
[

la mine tata va fi cameraman iar sor-mea fotograf, prelucrare tot tata - cred ca abia asteapta sa mestereasca.

au ajuns pasiune mare hobbyurile astea la noi in familie- si eu sunt impatimita dupa fotografie - dar mai am multe de invatat.
Eu ca hobby cochetez mai mult cu calculatorul - updatez un site si incerc sa invat programare in VBasic dar nu prea cu spor de cand cu neuronii pierduti

Legat de petrecere, mare noroc cu tati! cel putin stai linistita cu restaurantul.

Mergi la inceput

uau nerantula: trebuie neaparat sa vedem si noi in realitate pe Gruia

auzi mai: sa il dea gata el pe Pop, asta da realizare - copilul asta va avea mare succes in viata, asculta la mine.

Daca Pop a zis ca e ok, pai atunci asa este! felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

cristineescu te vazui pe-aici si mi-am amintit ca aveam niste raspunsuri pt. tine, cred ca din cap. trecut , dar acum am gasit timp de forumeala. Daca ti-a raspuns deja altcineva, nu-i bai, mi-oi spune si io parerea ( nu-i musai s-o iei in considerare ).

Spuneai ca bebe al tau suge des noaptea si te ingrijoreaza ca el ar fi cam dolofan. Nu-i nicio problema pt. ca:
1. nu exista supraalimentare la copilul alaptat la cerere;
2. nu exista obezitate la copilul alaptat la cerere;
3. in perioada asta, adica 4-6 luni, bebe incepe sa descopere lumea, devine tot mai interesat de ce e in jurul lui si, prin urmare, ziua nu-si mai pierde timpul cu suptul - va suge mai putin si mai rar. Dar va recupera noaptea, cand e intuneric, liniste si nimic interesant nu se intampla.

Asa ca eu zic sa-i dai sa suga noaptea de cate ori se trezeste si nu-l mai amagi cu suzi. Un avantaj in plus e ca secretia de lapte se va mentine astfel... la cote inalte

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula felicitari pentru vestile bune !!!!!!!!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am vazut o fetita de-a dreptul superba, o frumusica foc: Daria Anastasia de Nocom Insa nicidecum pretendentul ei, leusorul Edi de Giulianna nu este mai prejos, fac o pereche bes-ti-a-la!
Eva, noi facem 5 lunite luni si (asa cum stii deja, cred ) suntem tot numai pe san exclusiv, insa am mai incercat si cu lingurita uneori, sa-l obisnuiesc cat de cat, cu lapte muls de la mine (de fapt a incercat mama, cat mai eram eu cu treburi sau la distractie prin oras). Mai mult de 20ml o data nu a mancat, dar e un inceput bun! Si eu aveam oroare de pompa la inceput, insa acum chiar nu mai e deloc atat de odioasa, dar nu am eu rabdare, as mai fi pus si la congelat sa am pentru diversificare (piureuri, cereale, etc.) Oricum imi propun sa o folosesc intensiv dupa 6 luni, pentru ca cerealele i le voi da cu laptele meu, atat cat o sa pot.

Sabinel, am ras cu lacrimi de barbat'tu! Mai, io am o mare problema cu laptopul meu, nu pot incarca nicicum filmulete nici pe webshots, nici pe utube, trebuie sa reinstalez, dar e de firma si tre sa fiu in domeniu. As vrea sa-l vada si Amalia pe haiducel, e din ce in ce mai scump, abia astept sa-l aud ce vorbe dulci ii va spune mandrutei lui moldoveanca! Pana atunci ii trimitem cateva bezele dulci ca ea:

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetele care pregatiti botezul, demult tot vroiam sa intreb, dar mi-a fost . Totusi, poate ma lamuriti sa nu raman ignoranta: ce e cu marturiile alea de botez, adica mai exact ce sunt ele, ca la noi in Ardeal eu n-am auzit de asa ceva? Sau poate-or fi si nu stiu eu?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput